6

839 22 11
                                    

We liepen naar buiten en we keken hoe Harry, Ginny, Ron en natuurlijk Draco oefenden. Ik staarde naar Draco en hij staarde terug dus ik keek snel weg. We moedigde ze aan en na een uurtje waren we er klaar mee dus we liepen naar binnen.

"Ik moet even naar professor Dumbledore, tot zo." zei Hermione. "Doeg" zei ik. Ik stond nu helemaal alleen in de gangen totdat Harry en Ron naar me toe holde. "Heyy is het goed gegaan?" Vroeg ik. "Ja alleen ik ben wel echt zenuwachtig voor morgen." Zei Ron. morgen was namelijk de dag dat ze Quidditch gingen spelen. "Wij gaan Slytherin zo makkelijk inmaken" zei Ron lachend. Harry moest ook lachen. "Ja waarschijnlijk wel" zei ik lachend.

"Maar goed we zien je straks bij het eten wel" zei Ron. "Doeidoei" zei ik. En Ron en Harry liepen weg. Het was inmiddels 14:53 dus ik ging naar m'n kamer om me op te frissen. Raad eens wie op het bed zat? Inderdaad, Draco. "Hey ging het goed?" Vroeg ik en ik liep naar m'n bed toe. "Jawel, trouwens sinds wanneer praat jij tegen mij?" Vroeg hij verbaasd.

"Vind je dat erg dan, Malfoy?" Zei ik flirterig.
Hij keek me aan met een glimlach. "Neenee helemaal niet" zei Draco. Hij keek me recht in m'n ogen aan. "Anna, ik vind je echt leuk" zei hij en hij ging naast me zitten. Eerlijk gezecht vond ik hem ook leuk. En ja ik weet dat ik zei dat het niks ging worden tussen ons maar ik denk dat dat fout was. hij kwam steeds dichterbij en toen zoende hij me. ik zoende hem terug.

Hij streelde terwijl we zoende zijn vinger oven m'n wang. Ik kreeg er kippenvel van. Ik stopte de zoen. "Je kan goed zoenen malfoy." Zei ik grijnzend. "Elke keer als je me malfoy noemt, word ik steeds gekker op je" zei Draco. Hij duwde me naar achter. Ik plofte neer op m'n bed. En hij begon me ruw te zoenen. Hij ging op me liggen.

Ik voelde de bobbel in z'n broek. Het voelde goed. totdat Opeens Ginny binnenstormde. We schrokken ons rot. "Oh mijn fucking God" zei Ginny. Haar ogen waren groot en haar mond stond helemaal open. fuck. Ik ga er aan. Ginny had ons gezien. "Uhm dit is niet wat het lijkt" zei ík awkward. M'n hoofd was zo rood als een tomaat.

"Wat is het dan? Jij die zoent met een Malfoy?" zei Ginny boos. Ik rolde m'n ogen. "Uh ik ga douchen" zei Draco awkward en hij rende naar de badkamer. "Ginny, jij kan niet bepalen van wie ik hou. Maar zeg het alsjeblieft niet tegen Ron" zei ik bang. "Ik weet het alleen als mama en papa dit weten dan ben je officieel dood, en ik ga niet je begrafenis betalen" zei Ginny lachend. "Oke ik doe net alsof ik niks gezien heb. Ik ga naar Harry" en Ginny liep weg. "Wacht!" Riep ik en ik holde achter haar aan.

Ginny keek om. "Ja?" Vroeg ze verbaasd. "Zijn jij en Harry een ding nu?" Zei ik grijnzend. Ginny werd rood. "U- uhm  j- ja" zei ze stotterend. Ik knuffelde haar en ze knuffelde me terug. "Lekker bezig Gin." Zei ik lachend en Ginny moest ook lachen. Ik ging weer op m'n bed zitten en ik las wat in m'n boek. Na 5 minuten kwam Draco uit de badkamer gelopen. Hij keek me heel awkward aan.

Het was 1 minuut doodstil. "Anna, vertel me nou wat er gaande is tussen ons. Wat wil je nou?" Zei Draco terwijl hij me aanstaarde. Hij legde z'n hand op m'n been. "Ik weet het niet Draco, ik weet het gewoon niet." Zei ik. Ik staarde naar de grond want ik durfde hem niet aan te kijken. Draco liep weg en gooide de deur dicht. De tranen rolde over m'n ogen. Ik wist niet wat ik moest doen.

Na een minuutje of 2 klopte er iemand aan. Ik veegde  m'n tranen snel weg. "Kom maar binnen!" Riep ik. Hermione kwam binnen lopen. Ze keek me aan en ze zag m'n opgezwollen ogen. Ze liep bezorgd naar me toe. "Anna, je weet toch dat ik kan zien dat je hebt gehuild" zei ze en ze ging naast me zitten.

"Ik ben officieel hopeloos" ik legde haar alles uit. Over de intense zoen, over Ginny, over dat Draco wou weten wat ik nou wou, Alles. Ze knuffelde me. "Ik denk dat je hem gewoon moet vertellen wat je voelt en of je überhaupt iets voelt." Zei ze terwijl we knuffelde. "Ik vroeg me al af waarom Draco zo chagrijnig deed net tegen iedereen." Zei ze en ik lachte.

"Ga je mee naar de eetzaal?" Vroeg Hermione. Ik knikte en we liepen samen naar de eetzaal. Terwijl we liepen kwamen we Neville en Luna tegen. Ze liepen gezellig met ons mee. Toen we in de eetzaal waren keek Draco me boos aan. Ik keek express niet en ging naast Blaise zitten. Ik heb nog niet zo veel met hem gepraat maar hij was een vriend van Draco dus.

"Hey" zei hij met een brede glimlach. "Hoi!" Zei ik enthousiast terug. Ik zag in m'n ooghoek dat Draco ons jaloers aankeek. Het boeide me even niet. "En? Doe je morgen ook mee aan Quidditch?'' Vroeg ik snel aan Blaise. "Ja." zei hij met een glimlach. "Leuk, ik ga kijken morgen." Zei ik. "Je broer Ronald en je Zusje Ginny doen toch ook mee?" Vroeg Blaise. "Ja inderdaad" zei ik.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now