7

768 24 7
                                    

Donderdag DE VOLGENDE OCHTEND

"Slaapkop word eens wakker" hoorde ik iemand zeggen. ik deed m'n ogen open en zag Harry staan. "Ga je nog naar onze Quidditch wedstrijd kijken of wa?" Zei Harry. Hij had een glimlach op m'n gezicht. Ik keek rond in de kamer en zag dat Ginny op haar bed zat te lezen en Draco z'n bed was leeg.

"Waar is Draco? Vroeg ik. Harry keek me geïrriteerd aan. "Meen je dit nou? Quidditch is belangrijker dan Draco" zei Harry geïrriteerd. Draco kwam de badkamer uit stormen. Weer zonder shirt natuurlijk. "Morgen" zei hij vrolijk. Hij zat zeker weten in een vrolijke bui.

"Kom Ginny, wij gaan alvast tot zo!" Zei Harry hij pakte Ginny's hand en ze liepen de deur uit. "Owh jammer, heeft Potter met Ginny? Ik dacht dat jij hem ook leuk vond" zei Draco met een grijnzend gezicht. Dat deed hij sowieso express, duhh. "Haha grappig ben je, en nee" zei ik geïrriteerd ik liep de badkamer in zonder iets te zeggen en ik kleedde me aan. Ik douche straks wel dacht ik. Ik had me toch verslapen.

Toen ik m'n kleren aan had liep ik de deur uit en holde ik in de gangen. Ik liep naar buiten en iedereen zat al klaar voor Quidditch. Ik ging snel op de tribune zitten. Hermione zat heel ver tegenover me. Ze zwaaide naar me. Ik zwaaide terug. We mogen namelijk niet bij elkaar gaan zitten, omdat ik Slytherin ben en zij Gryffindor. Na een tijdje kwamen alle spelers van Slytherin in het veld gevlogen. Ik zag Draco en Blaise.

Ooja, draco is trouwens een Chaser, Harry ook. Iedereen van Slytherin juigde. Ik ook natuurlijk. Ik staarde naar Draco. Hij staarde mij ook aan dus daarom keek ik snel weg.
daarna kwamen alle Gryffindor spelers. Ik zag Ron, Harry en Ginny. Iedereen van Gryffindor juigde. Ik ook omdat het natuurlijk m'n vrienden waren. Iedereen van Slytherin keek me heel raar aan. Of het me wat boeide? Nope helemaal niks zelfs!

De wedstrijd was begonnen. Al snel was het
10-0
Voor Gryffindor. Iedereen deed zo z'n best. Na een paar minuten was het
30- 10
Voor Gryffindor. Ik zag Draco en Harry achter de Golden Snitch aangaan. Jeez wat gaat die bal snel. een uur later was de wedstrijd afgelopen omdat Draco de Golden Snitch had kunnen vangen. "Woehoeeee!" Riep iedereen van Slytherin. Slytherin had gewonnen met
50- 110
Ik liep weer terug naar binnen en ik wachtte totdat Harry en de rest kwam. Na ongeveer 10 minuten kwamen Harry Ron en Ginny binnen. Ze keken sip. Ik rende naar hun toe en ik omhelsde hun. "Jullie hebben het echt goed gedaan!" Zei ik. Ik gaf Ron en Harry een kus op hun wangen. Harry bloosde. "Uhm ik ga even douchen. Komen jullie mee naar m'n kamer?" Vroeg Harry. Ginny en Ron knikte. "Ik ga Hermione zoeken." Zei ik. "Is goed tot zo!" Zei Ron.

Ik rende door de gangen naar Hermione haar kamer. terwijl ik rende botste ik tegen iemand aan. "Oh sorry" zei ik. en al snel zag ik dat het Draco was. "Krijg ik geen overwinnings zoen? Harry krijgt er wel een, en hij heeft niet eens gewonnen" zei Draco geïrriteerd. Ik rolde m'n ogen. "Ik moet gaan Draco." Zei ik boos. "Maar Anna wat wil je nou? dat we samen zijn of niet?" Vroeg Draco. "Ik weet het nog niet zei ik je toch" zei ik en ik rende weer verder.

Ik stond voor de kamer van Hermione en ik deed de deur open. Hermione en Hannah waren tovenaars schaak aan het spelen. Wat ik apart vond omdat Ron dat altijd doet. Daar bedoel ik mee, dat het echt een nerd spel is.

"Hoi stoor ik?" Vroeg ik met een verbaasde blik op m'n gezicht. "Oh nee hoor, goed dat je er bent. Ik moest je toch al iets vragen" zei Hermione. Hermione stond op. "Is goed" zei ik en we liepen naar de gang. Ik besloot om niks tegen haar te zeggen over Draco. "Vanavond is er weer een vrienden avond, wat we laatst ook hadden wist je nog?" Zei Hermione. Ik dacht even na en toen wist ik het. "Ooja ja dat was leuk."

"Die is er vanavond weer, kom je weer mee?" Vroeg Hermione. "Ja tuurlijk! Ik moet gaan. Ik ga nog even snel douchen." Zei ik en ik omhelsde haar. Hermione liep terug naar haar kamer en ik liep terug naar mijn kamer. Onderweg zag ik Luna en Neville staan. "Oh hey jongens" zei ik vrolijk. "Hey Anna, jij komt toch ook vanavond?" Vroeg Luna blij. "Ja tuurlijk" zei ik. "Tot dan!" Zei Luna en ik liep weer verder.

Ik deed de deur van m'n kamer open en ik zag Draco bewusteloos op de grond liggen. Ik rende naar hem toe. "Draco!?" Zei ik en ik probeerde hem schuddend wakker te maken. Hij deed z'n ogen niet meer open. De tranen rolde over m'n wangen. "Word alsjeblieft wakker Draco" zei ik terwijl de tranen uit m'n ogen stroomde. Na ongeveer 3 minuten schreeuwen dat Draco wakker moest worden deed hij z'n ogen open.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now