21

632 13 5
                                    

toen ik klaar was met douchen deed ik m'n uniform aan en liep ik de badkamer uit. Harry was jarig vandaag en natuurlijk was ik dat niet vergeten. Hij is een dag na mij jarig namelijk. Ik sprong in z'n armen. "Gefeliciteerd met je 16e verjaardag, tuurlijk ben ik dat niet vergeten joh!" Zei ik en ik gaf hem een zoen op z'n wang. Harry glimlachte en zei "dankjewel Anna"
Hermione,Ginny, Ron en ik gingen straks nog een cadeau kopen voor Harry.

Een tijdje later begonnen de lessen. De eerste les van vandaag was Toverdranken met Hufflepuff. Ik en Cedric liepen samen door de gangen. Toen we binnen kwamen was iedereen er al. "Sorry professor" zei Cedric tegen Snape en we gingen bij de rest staan.

Draco staarde me boos aan dus ik probeerde snel weg te kijken. "We gaan vanaf vandaag elke keer met Toverdranken samen met een tweetal een bepaald drankje maken. Elke les is het een ander drankje" zei Snape. "Malfoy en Weasley" zei Snape. Ik stond te dromen dus de rest had ik niet echt gehoord. Ik schrok. "Wat? Waarom moet ik nou weer met FUCKING Draco" dacht ik in mezelf. Nadat hij had verteld over z'n gevoelens wist ik dus niet wat ik moest doen.

Ik liep naar een van de tover ketels. Ik had dus echt geen zin om met Malfoy te werken, en ja ik weet dat ik zei dat we nog vrienden waren. Maar volgens mij is dat dus totaal niet meer. Ik weet gewoon niet wat ik voor hem voel. Ben ik nog op hem? Want ik was wel smoorverliefd op hem. Nee ik voel niks meer voor hem toch? Draco kwam naar me toe lopen en hij zei geen woord.

Overduidelijk boos was hij, geen idee waarom. Nou misschien wist ik het wel, omdat ik met Harry heb en omdat hij verliefd is op me. Maar waarom moet hij dan uit de buurt blijven?! We moesten een toverdrank maken dat te maken had met de groei van planten. Ik kon me niet concentreren omdat Draco naast me zat. Ik snap die gast echt niet. De ene keer verteld hij me hoeveel hij me mist en de andere keer zegt hij geen woord en doet hij of ik niet besta. Ik ben dus nog echt niet over hem heen. Ik keek in het boek naar de ingrediënten die we nodig hadden. Ik liep naar de ingrediënten kast en pakte alles wat we nodig hadden.

Opeens tikte iemand me aan. "Overleef je dit?" Zei iemand en ik draaide me om. Het was Cedric. "Het is echt vreselijk" zei ik lachend. Ik liep snel terug en begon met de ingrediënten te snijden. Draco deed natuurlijk nog steeds niks.

POV DRACO
ik moest met Anna samenwerken en het enige wat ik kon denken was fuck. Ik heb zoveel pijn in m'n hart als ik haar samen zie met Potter. Net alsof er iets knapt van binnen, alsof er iets kapot scheurt in me. Het doet zo'n pijn. Maar ik mag niet meer met haar omgaan van m'n vader, anders vermoord hij me en dat vind ik echt vreselijk want als ik bij haar ben voel ik me zo fijn. Ik kan het niet meer aan, ik mis alles van haar en ik verlang naar haar.

Natuurlijk heb ik gelogen dat Voldemort 3 maanden in me zat. Dat zei ik alleen maar omdat ik niet bij haar in de buurt mag komen. Als Voldemort zag dat ik met haar was, liet hij me flauwvallen. En het werd steeds erger. Hij kan namelijk in m'n hoofd kijken omdat ik een deatheather ben. Ik wist niet dat liefde zoveel pijn doet. Maar ik moet verder gaan zonder haar, om haar te beschermen tegen Voldemort. Ik wil haar niet in gevaar brengen daarom moet ik uit haar buurt blijven.

POV ANNA
toen de les was afgelopen liep ik de deur uit. Iemand greep m'n arm vast en ik schrok. Ik draaide me snel om en ik zag dat het Draco was. "Blijf bij me uit de buurt" zei hij. Ik zag de pijn in z'n ogen. Hij heeft zulke mooie ogen trouwens. Ik weet niet wat er was maar er was duidelijk iets aan de hand met hem. Het raakte me dat hij dat zei maar om eerlijk te zijn snapte ik hem dus echt niet. Hij liep snel weg met Crabbe en Goyle.

Toen al de lessen klaar waren ging ik naar Zweinsveld met Gin Ron en Mione. "Wat gaan jullie kopen?" Vroeg Ron. Ginny haalde haar schouders op. "Ik heb geen flauw idee" zei ik. "Het moet wel speciaal zijn, want het is je vriendje" zei Hermione met een grijns op haar gezicht. Ik gaf haar een speelse stoot in haar zij. "Weten jullie nog dat Harry z'n bezem kapot was gegaan met Quidditch in het 3e jaar?" Zei Ron.

"Ja" zeiden Ginny en Mione tegelijk. "Uhm nee, maar dat heb je me wel ooit verteld Ron"zei ik lachend. "Wat als we nou een nieuwe Nimbus 2000 halen?! Ik bedoel, Harry heeft geen bezem meer en hij wil die heel graag" Zei Ron met een brede glimlach. "Dat is echt een goed idee!" Zei Ginny. "Hij vertelde mij wel dat hij die heel graag wou ja" zei ik. "Goed, dan halen we die!" Zei Hermione.

Ik knikte en we liepen de bezemstelen winkel in. Toen we hem allemaal samen gekocht hadden, zei ik dat ik nog even in een andere winkel ging kijken. Ik liep naar binnen in een soort sieraden winkel. Ik zag daar 2 armbanden liggen. Er stond bij dat het het symbool was dat je altijd samen blijft ofzo iets dus die kocht ik ook. Ik liep weer naar buiten.

"En, wat heb je gekocht?" Vroeg Ron. "2 armbanden, met het teken dat je altijd verbonden bent." Zei ik met een grijns. "Awh wat lief!" Zei Hermione. "Ja dat is echt leuk!" Zei Ginny. "Kom we gaan het geven!" Zei ik lachend.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now