26

573 15 5
                                    

~~ zie foto hierboven voor de kamer van Draco~~
Zaterdag 1 MAAND LATER

ik en Harry zitten hier al heel lang het voelt als 2 jaar. Elke dag worden we naar beneden gehaald en mishandeld door Voldemort. Hij zegt dat hij zich aan het voorbereiden is voor onze dood. Hoe zou het met Draco zijn? Hij is nog op Hogwarts en waarschijnlijk is Dumbledore al lang dood. Het was middag volgensmij en ik en Harry zaten op het bed naar buiten te staren. Het was al winter alleen volgensmij ook al kerst geweest.

Omdat we hier al zo lang zitten weten we bijna alles van elkaar. Opeens hoorde we gebonk op het raam. Harry en ik keken elkaar schokkend aan en liepen snel naar het raam. Het waren Hermione en Ron. THANK GOD! "Finestra!" Riep Hermione en het raam brak in 1000 stukjes. Ik en Harry waren super blij dat ze er waren.

"Thank god jullie zijn er!" Riep ik blij. "Zijn er geen deatheaters voor de ingang?" Vroeg Harry verbaasd. Ron schudde zijn hoofd. "Kom! Snel weg hier! Jullie zitten hier al 1 maand"zei Ron en seinde dat we achter op hun bezems moesten stappen. "Maar onze toverstokken dan?!" Riep ik. Ron haalde uit z'n zak 2 tover stokken tevoorschijn. "Huh? Hoe hebben jullie die gepakt!?" Vroeg Harry.

"Zeggen we zo wel maar nu gaan we echt weg hier! Snape weet niet dat we weg zijn en als hij het door heeft zijn we flink de Sjaak!" Zei Hermione. Ik stapte achterop bij Mione en Harry bij Ron. Na ongeveer een uurtje waren we aangekomen op Hogwarts. We hadden vandaag gelukkig geen lessen omdat het weekend was.

We liepen met z'n 4en naar de Gryffindor common room en gelukkig was er niemand. We gingen zitten omdat we flink wat bij te praten hadden. "Is Dumbledore nu dood?" Vroeg Harry bang.

Ron knikte sip. "Ja, Er gaan geruchten rond dat Snape hem vermoord heeft en nu is Snape de hoofdmonitor" zei Ron boos. "Narcissa, de moeder van Draco zei dat Draco hem moest doden omdat hij een... ja hij is een death eater en.." ik wou m'n worden afmaken maar toen zei Hermione "is hij een death eater?!" Riep Hermione bijna. Ik knikte m'n hoofd.

" maar Draco moest Dumbledore dus doden voor een opdracht van Voldemort alleen Narcissa zei dat Snape het waarschijnlijk ging doen" zei ik. "Wow" zei Ron. "Maar hoe wisten jullie dat we bij de Malfoy's waren?" Vroeg ik verbaasd. "Draco zei het" zei Hermione.

Wow, had Draco het gewoon gezegd? Waarom zei hij dat doen? "Apart" zei Harry en ik knikte m'n hoofd. "Wat deden ze eigenlijk allemaal met jullie?" Vroeg Ron. "Elke dag werden we gemarteld door.. Voldemort hij wou ons vermoorden maar eerst wou hij ons heel veel pijn laten lijden." Zei Harry verdrietig. "En dat dan een maand lang" zei ik terwijl de tranen in m'n ogen stonden.

Hermione zat naast me en ze gaf me een knuffel. "Sorry dat jullie dit moesten meemaken. We deden er alles aan om jullie te vinden" zei Hermione. "Het is niet erg. Gelukkig zijn we hier en kan Voldemort ons niet meer vermoorden." Zei ik met een zucht.

"Maar? Waarom wil Voldemort jou dan vermoorden An?" Vroeg Ron verbaasd. Ik keek Harry snel aan. "Nou, Voldemort vertelde dat uhm Harry mn tweelingbroer is alleen hij het verborgen hield voor straf dat hij ons niet kon doden. Hij heeft m'n herinneringen met Harry gewist en De Weasleys oftewel jullie Ron met n spreuk laten denken dat ik jullie zus ben en dochter van Molly en Arthur" zei ik verdrietig.

De mond van Hermione leg helemaal open. Ik strookte m'n mouw omhoog en liet m'n litteken zien. Ron had tranen in z'n ogen staan en ik ook. Ik keek Ron aan en sprong in z'n armen. "Je blijft voor altijd mn zusje" zei Ron huilend.

Ginny kwam binnen lopen en keek verbaasd naar mij en Ron omdat we elkaar huilend aan het knuffelen waren.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now