28

554 13 1
                                    

"Waar bleef je nou?! we missen de trein zo!" Riep Hermione nors. "Oh dat, ik moest nog iets doen" zei ik zacht. "Het zal wel, kom de rest is al in de trein!" Zei Mione en ze trok me aan m'n arm mee. We stapte in de trein en gingen bij de rest zitten. Ik ging bij het raam zitten naast Harry en Mione ging tussen Ron en Ginny inzitten. Toen we net zaten begon de trein te rijden.

"Is het al kerst geweest?" Vroeg Harry en Ron schudde zijn hoofd. "Over 4 dagen pas" zei Ron gapend. Iedereen zag er erg moe uit. Ik staarde uit het raam en kon alleen maar denken aan Draco. Waarom moet hij nou weer een deatheater zijn? Waarom maak ik me überhaupt zorgen om hem? Ik weet het niet meer.

"Toch Anna" zei Harry opeens. Ik haalde m'n hoofd op en keek Harry verbaasd aan. "Waar zat je over te dromen?" Zei Hermione fronsend. "Oh niks, ik ben gewoon moe" zei ik. Ik leunde m'n hoofd weer tegen het raam en voelde m'n ogen erg zwaar woorden. Daarna viel ik langzaam in slaap.

"We zijn er!" Riep Ginny en ik schrok wakker. Ik stond snel op en rende de andere achterna. We liepen uit de trein en George en Fred waren ons daar op aan het wachten. Ik rende naar ze toe en omhelsde hun. Ook al zijn hun niet m'n broers, ze voelen wel zo aan. "Hey Annie, alles goed?" Vroeg Fred. "Ik ben blij dat je weer terug bent." Zei George zacht. Ik knikte en we gingen met z'n alle naar Het Nest.

Toen we daar aankwamen rende Molly naar me toe en omhelsde me. "Gelukkig je bent er weer"zei ze terwijl ze me omhelsde. Ze liet me los en omhelsde Harry ook. We gingen met z'n allen op de bank zitten. "Mam, Pap, Fred, George en Percy ik moet jullie wat vertellen" zei ik bang.
Ik staarde naar de grond en Harry keek me aan met een klein glimlachje.

Nadat ik alles verteld had over dat ik de tweelingzus van Harry was en Voldemort me daarom wil vermoorden was ik erg opgelucht. Molly en Arthur (m'n 'ouders' dus) schrokken er best wel erg van en Fred George en Percy ook. "Dus Voldemort heeft ons laten denken dat jij onze zus bent?" Vroeg Percy verbaasd. Ik knikte en keek naar Harry.

"Ook al ben je niet echt m'n dochter, je blijft toch altijd familie net zoals Harry" zei Molly met tranen in haar ogen. Ik omhelsde iedereen en ging daarna naar boven met George, Fred, Ron, Mione Harry en Ginny. "ben je opgelucht dat je het gezegd hebt?" Vroeg Ginny. Ik knikte "ja eigenlijk wel, maar goed zullen we over iets anders praten?" Vroeg ik glimlachend en George knikte.

"Is het nog leuk op Hogwarts?" Vroeg Fred. "Zonder Harry en Anna was er niet echt veel aan" zei Mione. "Ja het was best saai en iedereen was erg bezorgd. Het enige leuke was dat Draco er opeens niet was maar ja we hadden geen idee dat hij eigenlijk de heletijd bij jullie was" zei Ginny.

"Ginny heb jij niet met die ene Dean Thomas?" Vroeg Fred grijnzend. Ginny schudde haar hoofd met een geïrriteerde blik. "Nee ik heb het uitgemaakt" zei Ginny grijnzend. Ik keek naar Harry en ik zag dat hij stiekem een beetje glimlachte. Best apart i mean, hij was smoorverliefd op me maar ja aangezien ik z'n zus ben is dat apart maar hij switcht gelijk weer naar Ginny.

Ik moest gelijk weer aan Draco denken. Want ik weet niet of ik nog steeds gevoelens voor hem heb. I mean ik had het wel nog toen ik met Harry had enzo. Ach ja ik moet hem gewoon vergeten.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now