20

622 14 12
                                    

om 23:00 was het feest afgelopen. Eigenlijk MOET je om 21:00 al in je kamer zijn. anders kan je geschorst worden. We namen afscheid en daarna liep iedereen heel stiekem terug naar hun kamer. Harry, Ginny en ik zijn niet gesnapt maar van de rest weten we het nog niet. We deden de deur heel zacht open.

Draco lag al te slapen. "Ik ga slapen" zei Ginny zacht en ze gaf me nog een laatste 'gefeliciteerd' knuffel. Harry en ik gingen ook in bed liggen.
Harry draaide zich om naar mij en zoende me. Ik zoende hem terug en streelde door z'n haar. Harry had alleen een boxer aan en ik had alleen m'n lingerie aan.

Harry pakte me bij m'n heupen en ik kreeg er kippenvel van. Er stoomde van alles door m'n lichaam en m'n ademhaling werd lager. Hij gaf me kusjes in m'n nek. "Ik hou van je" fluisterde ik. "Ik ook van jou" zei Harry in m'n oor. Ik kreeg er rillingen van en ik kreeg het heel erg warm. "Ben je er klaar voor?" Vroeg Harry. Ik schrok, bedoelde hij? je weet wel wat? Waarschijnlijk wel.

~~~INTENSE SCÈNE~~~
"Ja" zei ik zacht. Harry seinde dat ik op hem
moest gaan liggen. Ik ging op hem zitten en zoende Harry. Hij grijnsde en maakte m'n bh los. Ondertussen had ik het echt heel erg warm en was ik erg nerveus. Ook al was het niet m'n eerste keer, het was erg spannend. Ik trok Harry z'n boxer naar beneden en hij mijn onderbroek.

We lagen nu naakt op elkaar. We waren we nog steeds ruw aan het zoenen. Harry deed z'n je weet wel in mijn je weet wel en ik bewoog rustig heen en weer. Ik lag nog steeds op Harry en ik kreunde soms zacht. Na 2 minuten ging Harry op mij zitten en ging hij steeds harder bewegen. Het voelde heel erg goed en fijn. "Fuck, Harry" zei ik.

~~~EINDE SCÈNE~~~

15 minuten later waren we klaar en trokken we weer onze onderbroeken aan, m'n bh liet ik uit. "Dit voelde goed" zei Harry grijnzend. Ik knikte en grinnikte. Harry beet op z'n lip, jeez wat was dat sexy. Ik legde m'n lippen op de zijne en ik zoende hem ongeveer 10 seconden. "Welterusten" zei Harry zacht in m'n oor.

Dinsdag VOLGENDE OCHTEND

"Goeiemorgen" zei Harry. Ik deed m'n ogen open en ik grijnsde naar hem. Ik wou het bed uitstappen totdat ik besefte dat ik geen bh aanhad. Draco en Ginny staarde me aan. "Fuck, ik heb geen bh aan" zei ik. Harry lachte zacht. Ik pakte m'n kussen en deed hem voor m'n lichaam en rende snel de badkamer in.

"Gezellige nacht gehad?" Hoorde ik Draco nog vragen. Ik schaamde me dood maar ja, het was wel erg gezellig. "Ja" hoorde ik Harry zeggen. Ik sloeg m'n hand voor m'n gezicht. "Heeft Harry dat nou echt gezecht?"

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now