16

658 14 4
                                    

ik keek naar links en iedereen zat al bij de open haard, Ron, Ginny en Harry. Dean was er nu ook omdat hij met Ginny heeft natuurlijk. Luna en Neville waren er niet. Ik weet ook niet precies waarom. Ik ging naast Harry zitten en Hermione naast Ginny. "Oke dus wat gaan we doen?" Vroeg Ron blij. "Een film kijken?" Vroeg Ginny. "Is goed!" Zei iedereen. Ik ging tegen Harry aanliggen.

Toen de film af was gelopen gingen Harry, Ginny en ik terug naar onze kamer. Draco lag al te slapen. "Ik ga slapen" zei Ginny en ze kroop onder de dekens. Ik en Harry gingen nog even douchen. (Ja, samen) het was namelijk een 2 persoons douche dus ja. Er is niet veel gebeurd. Alleen beetje veel gezoend enzo. Toen we klaar waren gingen Harry en ik in bed liggen. "Welterusten" zei Harry en hij gaf me een kus. "Welterusten" zei ik en ik kwam naast hem liggen.

na 10 minuten was het helemaal stil. Opeens hoorde ik iemand zacht m'n naam zeggen. "Anna" ik schrok en ging recht op zitten. Ik keek voor me en Draco zat ook recht op in zijn bed. "Wat?" Zei ik arrogant. "Ik moet met je praten, alsjeblieft" zei Draco zacht. "Oke Malfoy" zei ik en ik liep naar hem toe. "Kom naast me zitten" zei hij. Ik kon hem amper zien

Omdat het zo donker was in de kamer. Ik ging naast hem zitten. "3 maanden geleden viel ik weer flauw, maar toen was het anders. Voldemort kwam met een spreuk m'n lichaam binnen en vertelde me dat ik niet meer met je mocht omgaan. Dus daarom nam hij m'n lichaam over voor 3 maanden. Daarom wou ik Potter vermoorden, omdat Voldemort in me zat. Ik kan me ook niks meer herinneren van die 3 maanden, Maar ik ben een deatheater Anna, ik mocht het niet zeggen. Hoe graag ik het ook wou, het mocht niet. Ik weet niet wat ik nu moet doen, maar ik hoop dat we vrienden kunnen blijven." Zei Draco verdrietig.

"Wat erg voor je Draco, en natuurlijk wil ik vrienden met je zijn. Ik ben blij dat je weer terug bent." Zei ik. "Maar is Voldemort dan nu ook hier? Alleen dan niet meer in jou lichaam?" Vroeg ik verbaasd. "Nee, Hogwarts word beveiligd. Hij kan niet zomaar binnen komen. Voldemort zou er alles aan doen om jou en Harry te vermoorden dus kijk goed uit" zei Draco bezorgd. "Hoezo mij?" Vroeg ik verbaasd. "Dat weet ik niet" Zei Draco. "Vandaar dat Harry zoveel last had van z'n litteken" zei ik.

Ik had ook last van mijn litteken die ik opeens had gekregen. Het was precies dezelfde als die van Harry, maar natuurlijk zei ik er niks over.

"Waarom lig je eigenlijk bij Potter in bed?" Vroeg Draco verbaasd. "Ooja jij weet dit natuurlijk niet omdat Voldemort in je zat, ik en Harry hebben al een tijd een relatie, 3 maanden." Zei ik met een zachte blik. Ik was bang voor z'n reactie. "Owh oké" zei Draco verdrietig. "Ik ga slapen, tot morgen"
Zei ik en ik ging weer bij Harry liggen.

Zondag DE VOLGENDE OCHTEND

Ik werd wakker en draaide me om naar Harry. Hij was ook al wakker. "Goeiemorgen" zei ik zacht. Harry drukte zijn lippen tegen de mijne. Ik zoende hem terug. Ik onderbrak de zoen en ging rechtop zitten. Draco zat ook al klaar wakker op z'n bed. Hij staarde Harry en mij jaloers aan. Ik stapte uit m'n bed en ging douchen. Toen ik klaar was met douchen gingen Harry en ik een wandeling maken aan het meer. Ik stopte met lopen en keek Harry aan.

"Harry, ik moet wat zeggen, het gaat over Draco" zei ik bezorgd. Ik zei hem alles wat Draco tegen mij gezegd had. Dat Voldemort in Draco's lichaam zat en dat hij een Deatheater was geworden. "Is Malfoy een deatheater?" Riep Harry bijna. Ik legde m'n vinger op z'n mond en maakte het gebaar dat hij stil moest zijn. "Alleen je mag niks zeggen tegen de rest!" Zei ik met een serieuze blik.

"Shhh, Ik weet zeker dat er Deatheaters naar deze school komen om jou naar Voldemort te brengen" zei ik bezorgd. Harry knikte. "We moeten oppassen" zei Harry zacht. Hij duwde me tegen de boom en zoende me ruw. Ik onderbrak de zoen. "Dat had ik even nodig" zei ik lachend. Harry lachte ook. Het was koud buiten, want de winter kwam er bijna aan. Dat betekent dat het ook bijna kerst is. Ooja, ik ben jarig morgen! Ik word 16 jaar.

"Goed, ik moet gaan! Ik zie je straks" zei Harry en hij gaf me een zoen op m'n voorhoofd. Ik knikte, En hij liep weg.

POV HARRY
morgen is Anna jarig, dus ik, Hermione, Ron, Neville, Ginny en Luna gaan een feest organiseren in de Gryffindor common room. ook al is Anna Slytherin. ik loop de common room binnen en Mione en Ginny zijn al vlaggen aan het ophangen. Luna versierd de sofa en Ron en Neville maken de taart. Als dat maar goed gaat dacht ik. Ik loop naar Neville en Ron toe om te helpen met de taart. het is inmiddels al 15:00 en we zijn nog steeds bezig met de voorbereidingen.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now