3

921 26 14
                                    

Maandag DE VOLGENDE OCHTEND

"Anna! Wakker worden" zei Ginny in m'n oor. ik keek haar aan met gespleten ogen. "Ughhh" ik stapte uit bed en ik zag dat Draco nog sliep. "Waar is Harry?" Vroeg ik. Ik kon haar nauwelijks aankijken omdat m'n ogen verblind waren door de felle zon. "Douchen" zei Ginny. "Ik ga alvast naar de eetzaal, doeg" en Ginny liep de kamer uit.

Ik keek naar Draco en ik liep naar hem toe. "Malfoy wakker worden" zei ik. Draco deed z'n ogen langzaam open. En stapte z'n bed uit. Harry kwam uit de badkamer en toen ging ik douchen. Toen ik klaar was deed ik een leuke outfit aan en ging ik naar de eetzaal samen met Harry omdat hij op mij had gewacht. "Lekker geslapen?" Vroeg Harry. "Mjah opzich wel" zei ik.

Toen we aankwamen in de eetzaal ging Harry naar de Gryffindor tafel en ik naar de Slytherin tafel. ik zwaaide naar Ron, Hermione en Ginny en ging toen zitten. 5 minuten later kwam Draco en kwam hij naast me zitten. "Hey" zei hij slaperig. "Hey Malfoy" zei ik lachend. Ik wist namelijk dat hij het niet leuk vind als ik hem Malfoy noem.

"Annabel stop eens met Malfoy zeggen, ik word er gek van" zei Draco lachend. Ik stopte een broodje in m'n mond en kauwde. Na het eten ging ik even Hermione naar haar kamer.

Omdat ik iets tegen haar wou zeggen. We gingen op haar bed zitten. "Hermione, ik moet je iets vertellen." Zei ik. En ik keek haar recht in haar ogen aan. "Vertel maar Anna" zei ze. Met een lach op haar gezicht. " Uhm nou, ik denk dat ik Draco leuk vind" zei ik snel. En ik keek naar de vloer. " oh mijn hemel, je weet dat Ron je vermoord als hij dit weet hè" zei Hermione geschrokken. Ik keek haar weer aan. "Ja ik weet het, alleen ik weet nog niet zeker of ik hem leuk vind."

"Anna je weet dat je alles tegen me kan vertellen en ik ben er altijd voor je." Zei Hermione. "Ik ben er ook altijd voor jou." Zei ik tegen haar. "Hij zegt ook de hele tijd dat ik hem Draco moet noemen in plaats van Malfoy" zei ik grinnikend. "Omg dan vind hij je echt leuk! Zelfs z'n vrienden moeten hem Malfoy noemen!" Zei Hermione verbaasd. Ik moest lachen. Kom, we gaan Harry en Ron zoeken" zei Hermione. We liepen naar buiten en Harry en Ron stonden daar. "Hey daar zijn jullie!" Zij Ron. "We wouden net naar Hagrid gaan. Gaan jullie mee?" Hermione en ik knikte ja en we liepen mee.

Onderweg naar Hagrid kwamen we Vincent Crabbe en Gregory Goyle tegen. "Hey vies modderbloedje" zei Vincent tegen Hermione. Hermione kreeg tranen in haar ogen en Ron en Harry keken heel erg boos. "Hou je mond dicht!" Zei ik. En ze lachte me uit. Ik werd zo boos dus ik besloot om een spreuk te zeggen. "Alarte Ascendare!" Vincent en Gregory vlogen de lucht in en plofte toen hard op de grond. Daarna rende ze super hard weg. "Dankje" zei Hermione. "Geen probleem. Niemand doet mijn vrienden pijn." Zei ik en ik omhelsde Hermione." Ron en Harry lachte naar me.

2 minuten later liepen we verder en klopte we aan bij Hagrid's huis. Een hele grote man deed open. "Aha, Harry Ron Hermione wat fijn om jullie te zien." Zei hij blij. Hij keek naar mij. "En wie mag jij dan wel niet zijn?" Zei hij. "Ik ben Annabel Weasley. Het zusje van Ron en de zus van Ginny natuurlijk." Zei ik vriendelijk. "Wat leuk je te ontmoeten! Kom maar binnen jongens. Ik heb net thee gezet" zei Hagrid.

We liepen naar binnen en gingen zitten op de bank. "Dus hoe gaat het?" Vroeg Hagrid. "Wel goed zei Harry. Ik verheug me op Quidditch" zei Harry" terwijl hij een slok van z'n thee nam.
"Ja ik ook!" Zei Ron. Ik wist natuurlijk niet wat dat was. "Ehm wat is Quidditch?" Vroeg ik aan Ron. "Dat is een sport voor tovenaars, Ik leg het je later nog wel uit" zei Ron.

Een uurtje later gingen we weer terug. Het was 15:00 s'middags. ik en Harry namen even afscheid van Ron en Hermione en we gingen naar onze kamer. We deden de deur open en Draco lag op z'n bed. "Oh Ginny is er niet, ik ga haar even zoeken." Zei Harry tegen me. "Is goed" zei ik lachend en ik gaf hem een knuffel en toen ging hij weg.

"Volgensmij heb jij echt wat met Potter of niet?" Zei Draco geïrriteerd. Ik keek hem boos aan. "Hoevaak moet ik nu nog zeggen dat ik en Harry alleen beste vrienden zijn!" Zei ik. Ik keek hem boos aan. "En trouwens dat gaat je niks aan nogmaals" zei ik. Draco lachte. "Je bent echt schattig als je boos bent." Zei Draco grijnzend. ik rolde m'n ogen. ik werd echt gek van hem. Maar alsnog vind ik hem leuk.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now