14

707 15 15
                                    

Toen ik uit de badkamer liep lag Ginny nog te slapen. Draco lag te lezen op z'n bed en Harry stond bij de deur. "Ik ga even naar Hagrid" zei Harry en hij gaf me een kus op m'n mond. Ik weet dus ook niet helemaal hoe het nou zit, Maar goed. "Dus je hebt nu echt wat met Potter hè? ik zag jullie wel gisteren en letterlijk net" zei Draco boos. Ik rolde m'n ogen.

"Ja, en wat maakt dat uit? Het is toch mijn leven?" Zei ik geïrriteerd. Draco liep boos de deur uit. "Dus je hebt wat met Harry?" Vroeg Ginny verbaasd. Ze stond op uit haar bed en ging naast me staan. "Ja, ik denk het. Hopelijk vind je het niet erg" zei ik bang. "Nee joh" zei Ginny grinnikend. "Gelukkig" zei ik en ik omhelsde Ginny.

"Ik ga naar de eetzaal, het is al 12:00 s'middags namelijk." Zei ik en ik liep de deur uit. Ik liep door de gangen. Opeens zag ik een groep kinderen staan. Ik ging kijken wat er aan de hand was. Draco lag op de grond, alweer. "Aan de kant!" Riep ik en ik wurgde me er tussen en ging naast Draco op de grond zitten. "Draco?!" Riep ik bang. Snape kwam naar ons toe lopen "uit de weg! Hij moet naar mevrouw Plijster!" Riep Snape boos.

Hij tilde Draco op en liep naar de ziekenzaal. Ik stond op en liep weer verder. Ik kwam de eetzaal binnen en Harry staarde me aan. Ik knipoogde naar hem. Ik ging zitten aan de Gryffindor tafel naast Harry. Omdat alleen 6e jaars nu in de eetzaal waren. Ron wist het nog niet van ons. Hermione wel, zei ziet alles. "Hoi, Draco is weer flauwgevallen" zei ik verbaasd. "Vreemd" zei Hermione, Ik knikte terwijl ik een stokbrood in m'n mond duwde.

Harry glimlachte naar me. Hij pakte m'n hand vast onder de tafel zodat niemand het kon zien. "Goed geslapen verder?" Vroeg Ron aan mij. "Ja" zei ik snel. "Ik dus niet, ik ga slapen denk ik. Doei!" Zei Ron lachend. Hij stond op en liep weg. "Oké nu Ron weg is kan ik het vragen" zei Hermione grijnzend. "Wat?" Vroeg Harry verbaasd. "Hebben jullie een relatie?" Zei Hermione lachend.

Harry en ik bloosde. "Uhm ja, maar Ron mag het nog niet weten." zei Harry snel. Hermione knikte. Ze had een grijns op haar gezicht van hier naar Tokyo. "Hey ik ga naar de bibliotheek. Ik zie jullie later" zei Hermione blij en ze huppelde weg. "Die is blij" grinnikte Harry. Ik knikte. Ik legde mijn lippen op die van Harry en ik zoende hem.  Harry onderbrak de zoen. "Ik ga even naar de bibliotheek! Tot straks schat" zei Harry en hij liep blij weg.

Ik was nu helemaal alleen dus ik besloot om naar de ziekenhuis zaal te gaan. Draco lag daar, hij was al bijgekomen. Ik ging naast hem staan. "Wat doe jij hier vies modderbloedje" zei Draco boos. "Ten eerste, ik ben een volbloed heks en ten tweede, kijken hoe het met jou gaat" zei ik verbaasd. Draco pakte zijn toverstok en riep Confringo!" De vaas achter me brak in 1000 stukjes. "De volgende keer ben jij het" zei Draco en hij keek heel erg boos.

Ik rende snel weg. Er was iets aan de hand met Draco, maar ik wist niet wat. Hij deed echt heel raar en eng.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now