13

667 16 3
                                    

Hey! Ik wil jullie allemaal bedanken voor de 190 reads! echt heel erg leuk en lief! Heb je trouwens vragen? Stel ze in de comments! Xx mij!

IN DE AVOND

ik en Hermione waren in haar kamer om ons om te kleden voor het bal.
mijn jurk:

"Hij staat je echt mooi" zei Hermione met een glimlach

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hij staat je echt mooi" zei Hermione met een glimlach. "Die van jou is ook echt prachtig." Zei ik terwijl ik haar omhelsde. "Ik heb er zo veel zin in" zei Hermione blij. Ik lachte. We deden nog wat mascara en eyeliner op. En toen liepen we de deur uit. Alle kinderen op de gang keken ons aan. Hun mond lag letterlijk open.

ik glimlachte lief naar iedereen. We liepen de hoek om en toen gingen we met de trap naar beneden. We liepen langs elkaar van de trap af. Harry en Ron stonden met open monden onderaan ons op te wachten. Ik pakte Harry z'n arm en Hermione die van Ron. Ik zag dat Draco met Pansy was. Hij keek erg boos omdat ik met Harry was. Maar het boeide me niet.

Ik en Harry liepen samen naar de dansvloer en gingen dansen. "Je ziet er echt mooi uit" zei Harry blozend. "Jij ook" zei ik giechelend. Hij keek me diep in de ogen aan terwijl we danste. ik legde mijn hoofd op zijn schouders. Harry is mijn beste vriend, Ik hou echt van hem. "Ik heb een vraagje, heb je nog met Draco? " zei Harry grinnikend. "Nee, ik had met hem, maar het is uit." Zei ik. Ik had m'n hoofd nog steeds op z'n schouders. "Het is over tussen mij en Ginny" zei Harry terwijl hij me bij m'n heupen pakte. "Sorry" zei ik sad.

Ik deed m'n hoofd weer omhoog en we danste nog steeds. "Het spijt me" zei Harry terwijl hij me recht in m'n ogen keek. "Voor wat?" Vroeg ik verbaasd. "Dit" zei hij en hij zoende me. ongeveer zo'n 6 seconden. Hij trok zich terug. "Dat moest ik even doen" zei Harry glimlachend. Ik keek om me heen en niemand had ons gezien.

Tenminste dat dacht ik. Draco had alles gezien en hij liep boos weg. Draco weer, ik word gek van hem. Ik weet niet wat ik op dit moment wil. Ik keek Harry weer aan en ik trok hem mee van de dansvloer af. We liepen de trap op en we stonden in de gang. Ik duwde Harry tegen de muur aan en zoende hem ruw. Hij onderbrak de zoen. "Ik wist al dat je goed kon zoenen, omdat dit niet de eerste keer is" zei Harry grinnikend.

Hij zoende me weer. Het voelde echt goed, heel erg goed zelfs. Ongeveer 3 minuten later waren Harry en ik klaar met ons ruwe gezoen. Hij pakte m'n hand en we liepen weer terug naar beneden. Ik keek nog even snel de hoek om en ik zag dat Draco me aankeek. Ik deed net alsof ik het niet zag. Hij had ons weer gezien. We liepen weer naar de dansvloer. "Waar waren jullie?" Vroeg Ron verbaasd. "Owh uhm we moesten naar de wc" zei Harry snel. "Oke, het is al 1 uur s'nachts ik ga naar bed denk ik." Zei Ron moe. "Ik ook, welterusten" zei Hermione. Ze liepen samen de trap op.

Ik en Harry zagen Luna en Neville staan. We kletste nog gezellig een uurtje met hun en toen gingen Harry en ik ook naar bed. Het was 2 uur s'nachts inmiddels. Toen we waren aangekomen lagen Ginny en Draco al te slapen. Ik deed m'n lingerie aan en Harry z'n pyjama. "Kom je bij mij liggen?" Fluisterde Harry. we waren een beetje heel erg dronken. Ik knikte en ging bij Harry liggen.

Hij zoende me. Ik onderbrak de zoen. Welterusten" fluisterde ik. "Welterusten" fluisterde Harry terug.

Maandag DE VOLGENDE OCHTEND

"goeiemorgen tortelduifjes" zei Draco geïrriteerd. Hij stond langs het bed van Harry. Ik deed m'n ogen open. Harry sliep nog. "Zeg het alsjeblieft niet tegen Ginny" zei ik bang. Draco knikte. Ik stapte Harry z'n bed uit en liep naar de badkamer. 6e jaars hadden vandaag geen school, vanwege het bal gisteren. Ik ging onder de douche staan en toen deed ik m'n kleren aan.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now