9

749 20 1
                                    

We stormde de kamer lachend binnen. Draco zat op z'n bed zonder shirt en broek. Gewoon letterlijk in z'n ondergoed. Harry keek Draco raar aan en liep snel naar de badkamer met Ginny en ze trokken hun pyjama's aan. "Truste!" Zei ik tegen Harry en Ginny. "Welterusten" zeiden ze terug. Ik liep na hun de badkamer in.

mijn pyjama zat in de was. Dus ik deed gewoon een lingerie aan. Ik had niks anders. Ik kwam de badkamer uitgelopen en Draco keek me aan. Wat niet eens zo heel raar is natuurlijk. "Welterusten Draco." Zei ik glimlachend. Ginny en Harry sliepen al. Ze lagen samen in een bed. "Wacht, wil je bij mij komen liggen?" Vroeg Draco. Ik knikte en ik kwam naast hem liggen.

Hij legde zijn arm op m'n heup. En kroop dicht tegen me aan. Ik voelde natuurlijk weer een bobbel maar ik besloot om niks te zeggen. "Draco, ik heb weer getongzoend met Harry. Het spijt me. Ik voelde niks bij hem maar als ik bij jou ben stroomt alles door m'n lichaam." Loog ik. Eigenlijk kan Harry heel goed zoenen en stroomde er ook van alles in m'n lichaam. "Het maakt niet uit, het was maar voor een opdracht." Zei Draco.

trouwens, wat als Harry en Ginny ons morgen ochtend zo zien?" Vroeg ik angstig. "Dan zorgen we dat we vroeg opstaan" zei Draco. Ik kon z'n gezicht niet zien omdat we allebei naar links op onze zij lagen.

Midden in de nacht werd ik wakker van een paar geluiden. Het waren Harry en Ginny. Ze hadden seks. Ik zag het omdat ze letterlijk tegenover me lagen. "Fijn dit" fluisterde ik. Ik hoorde Draco grinniken. Ik schrok. "Jij ook wakker?" fluisterde ik. En ik draaide me om naar Draco. Ik zoende hem. Hij zoende me terug. Ginny ging steeds maar harder kreunen. "Zijn we nu officieel?" Fluisterde Draco. "Ja" zei ik zacht in z'n oor.

Vrijdag DE VOLGENDE OCHTEND
"Wakker worden!" Riep iemand langs me. Het was Draco. Ik opende m'n ogen. "Goeiemorgen" zei ik en ik gaf hem een zoen op z'n wang Ginny en Harry sliepen nog. Best logisch want ze hebben een gezellige nacht gehad. "Ik ga me even douchen." Zei ik. "Samen?" Vroeg Draco grijnzend en ik gaf hem een speelse stoot in z'n zij.

Ik liep naar de badkamer en deed de douche aan. Ik deed snel m'n uniform aan. En wat mascara op. Want we hadden vandaag weer lessen. Harry en Ginny waren ook inmiddels wakker. Draco en ik liepen de deur uit. Ik zag Harry verbaasd kijken.

POV HARRY:
gister had ik seks met Ginny. Ik hoop niet dat Anna en Draco ons hebben gehoord. Deze ochtend werd ik wakker en zag ik Draco en Anna samen de deur uit lopen. Hoezo samen? Dacht ik. Ik keek naar Ginny en ik gaf haar een zoen op haar voorhoofd. Ik liep naar de douche en ik ging er onder staan. Daarna was Ginny al aangekleed en liepen we naar de eetzaal. We namen plaats bij Hermione en Ron.

POV ANNA:
ik en Draco zaten aan de eettafel. Harry en Ginny kwamen binnen gelopen. Hermione en Ron ook. Ik zwaaide naar hun. Na het ontbijt had ik weer les. Toverdranken, met hufflepuff. Draco en ik holde samen lachend door de gangen naar de les. Draco keek om zich heen en er was niemand. Hij duwde me tegen de muur en zoende me ruw.

"Ik ben echt gek op je" zei Draco grijnzend. Ik knuffelde hem. Hij onderbrak de knuffel. Ik heb een vraagje, je haatte me eerst maar opeens wou je een relatie. Hoe kan dat?" Vroeg Draco. Hij zette een stapje naar achter. "Eerst zeiden m'n vrienden en familie hoe erg de malfoy's zijn. Maar toen ik jou leerde kennen snapte ik nooit wat ze bedoelde. Het voelde wel heel erg fout, maar je hebt nooit echt gemeen tegen me gedaan ofzo." Zei ik glimlachend.

Hij pakte mn handen vast en keek me diep in m'n ogen aan. "Ik zou jou nooit pijn doen" zei Draco. Hij streelde met z'n vinger over m'n wang. Opeens bedacht ik me dat we naar de les moesten. "Draco we moeten naar de les!" Riep ik geschrokken. We rende door de gangen tot we bij het goede lokaal stonden. We liepen naar binnen. "Mr Malfoy en Ms Weasley, net optijd. Ga maar heel gauw zitten." Zei snape. Hij keek ons boos aan.

Ik nam plaats naast een jongen genaamd Cedric, hij is van hufflepuff. "Hey!" Zei ik vrolijk. "Hoi, ik ben Cedric, jij bent Annabel toch?" Vroeg Cedric. "Ja, zeg maar Anna" zei ik lachend. De les was begonnen. We leerde over hoe je een liefdestoverdrank moest maken.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now