15

690 14 8
                                    

Zaterdag 3 MAANDEN LATER

3 maanden later is het al weer bijna winter. Er is niet veel gebeurd in die tijd. Ik en Harry zijn nog steeds samen, en zo'n beetje de hele school weet er van. Ron ook. Hij was er niet heel blij mee, maar ja. m'n beste vriendin is nog steeds Hermione, Luna nu ook. Hermione en Ron hebben helaas nog steeds geen Relatie. Maar Ginny nu wel, met Dean Thomas. En Draco doet nog steeds heel erg bot tegen me. Ik ontloop hem, anders vermoord hij me namelijk. Dat zei hij zelf. Helaas slaap ik wel nog met hem op de kamer. Dus dat gaat moeilijk. Ooja Harry en ik hebben de laatste tijd erg veel last van iets, het doet pijn. Maar we weten niet wat het is. Ik slaap bij Harry in bed, voor de zekerheid.

Ik stapte het bed uit. Ginny en Draco sliepen nog. Harry was al wakker. "Ik ga me even douchen" zei ik. "Mag ik mee?" Zei Harry grijnzend. Ik gaf hem een speelse duw. "Nee niet alweer" zei ik lachend. Harry pakte zijn toverstok van z'n nachtkastje en richte hem op mij. "Rictusempra" zei Harry. Dat was een kietel spreuk. Ik viel naar achter van het lachen.

Toen ik was bijgekomen liep ik naar de badkamer. Ik deed m'n kleren uit en zag op m'n arm het zelfde litteken als dat Harry had. "Huh? Het zou wel niks zijn" dacht ik en ik zette de douche aan. Toen ik klaar was met douchen kleedde ik me aan en liep ik de badkamer uit. Ginny was al wakker en Draco sliep nog. "Goeiemorgen" zei Ginny en ze liep de badkamer in.

Harry was al aangekleed. Ik rende naar het toe en duwde hem naar achter op het bed. Ik zoende hem. En hij zoende me terug. "Waar was dat voor?" Zei Harry grijnzend. "Oh gewoon" zei ik. En ik legde m'n hoofd op zijn borst. Draco werd langzaam wakker. Ik keek express niet naar hem. Draco probeerde de laatste tijd Harry te vermoorden in de nacht. Dus Harry heeft een spreuk gebruikt zodat Draco niet bij hem in de buurt kan komen.

Zoals ik al zei. Hij doet echt heel erg raar. Ginny liep de badkamer uit. "Ik ga naar Dean!" Zei ze en ze huppelde vrolijk weg. "Ik ga denk ik even naar Hermione, ik zie je zo wel" en ik gaf Harry een kus. Ik liep door de gangen en ik klopte aan bij de kamer van Hermione. Ron deed open. "Hey! Is Hermione er?" Vroeg ik verbaasd. "Ja, ze is aan het douchen. Maar Dumbledore wil je spreken" zei Ron glimlachend.

"Oh, oke. Dan ga ik wel even naar Dumbledore. Doeg" zei ik verbaasd. Ik liep naar Dumbledore z'n kantoor en ik klopte aan. "Kom maar binnen." Riep een oude stem uit de kamer. Ik deed de deur open en liep naar Dumbledore. "Hoi, u wou me spreken zei Ron" zei ik glimlachend. "Ja inderdaad, neem plaats" ik ging zitten op een stoel.

"Zoals u misschien al weet mevrouw Weasley, doet jeweetwel wie er alles aan om deze school te betreden. Ik roep alle leerlingen een voor een bij mij om hen te waarschuwen. Dus kijk goed uit." Zei Dumbledore. Hij keek erg sirieus. Ik knikte. "Goed" Dumbledore stond op. "Hoe gaat het tussen U en Meneer Potter?" Zei Dumbledore grinnikend. Ik schrok toen hij dat zei en ik bloosde. "Uhm goed" zei ik grinnikend.

Dumbledore lachte. "U mag gaan mevrouw Weasley" zei Dumbledore. Ik stond op en liep naar de deur. Ik lachte hem nog vriendelijk na en liep toen de deur uit. Ik zag Luna en Neville staan te zoenen dus ik liep op hun af. "Uhuhm" kuchte ik. "Oh hey An, alles goed?" Vroeg Luna. "Ja hoor! Met jullie?" Vroeg ik. "Het gaat ook wel" zei Neville lachend. "Willen jullie bijnakort iets leuks doen?" Vroeg ik. Luna en Neville knikte. "Oke! Ik moet gaan, ik spreek jullie nog wel." Zei ik en ik liep weg.

Ik liep door de gangen. Opeens botste ik tegen iemand aan. Het was Harry. "Oh hey" zei Harry en hij zoende me. Het was een lange zoen, totdat we besefte dat 100de ogen op ons gericht waren. Harry pakte m'n hand en sleurde me mee naar de jongens toilet. "Wat had Dumbledore gezecht?" Vroeg Harry bezorgd. "Hij zei dat Voldemort er alles aan deed om Hogwarts te betreden. Dus, daarom moeten we uitkijken" zei ik glimlachend. "Oke" zei Harry grijnzend.

Hij tilde me op en zette me op de wasbak. Daardoor moest ik denken aan Draco, hij deed dat ook altijd mij me. Maar niet dat ik hem mis ofzo. Hij drukte zijn lippen tegen de mijne. Ik zoende hem terug. Ik deed m'n mond open en zijn tong kwam naar binnen. Het was een ruwe tongzoen. Ron kwam binnen stormen. "Oh Uhm sorry, ik was jullie aan het zoeken. Komen jullie? We wouden net met z'n alle bij de open haard kletsen" zei Ron beschaamd. Harry en ik knikte en we liepen rond achterna.

Harry en ik hielde elkaars handen vast. Iedereen keek ons aan. Best grappig eigenlijk. Toen we bij de kamer van Ron en Hermione waren, gingen we naar binnen. Ik zag Hermione en ik rende naar haar toe en omhelsde haar. Ik had haar vandaag nog niet gezien namelijk.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu