23

563 14 6
                                    

Hey iedereen! Supersuper sorry dat ik deze 2 weken niet geüpdatet heb. Had het druk met school en moet veel leren voor de toetsweek :( ook was ik niet meer echt in de Harry Potter mood maar in de The Vampire Diaries mood. Maar ja ik heb die serie nu uitgekeken enz en ja moest veel huilen in de laatste aflevering haha en ik ga het ook weer opnieuw kijken na TO (zeker een aanrader) maar goed ik ga weer verder met het verhaal! Xx

'Draco?' Vroeg ik verbaasd en ik stond op. "Tuurlijk Malfoy is hier ook omdat hij een DEATH EATER is!" Riep Harry met een duivelse blik. "Heb jij die death eaters naar ons toe gelokt?!" Riep ik boos. Draco keek alsof hij gebroken was van binnen. "Antwoord?" Vroeg ik verbaasd. "Heb jij Harry verteld dat ik een death eater ben!?" Riep Draco en hij had de tranen in z'n ogen staan.

Ik keek snel naar de grond. Ik had het namelijk niet moet zeggen maar aan de andere kant ook weer wel. Harry keek ons verbaasd aan en het was helemaal stil. "Ik ga" zei Draco boos en hij liep de deur uit. "Wat willen ze met ons?" Vroeg Harry verbaasd en ik haalde m'n schouders op. "De rest zou vast wel merken dat we weg zijn, ik bedoel als iemand het weet weet de hele school het" zei ik.

Harry knikte "we moeten er maar het beste van maken." En hij omhelsde me. Een uur later kwam er een vrouw binnen. Ze had zwart haar, met witte plukken en een lief gezicht. Ik keek naar haar handen en ze had 2 borden vast. "Hier, eet smakelijk" zei ze en ze gaf ons de borden aan.

"Ik ben Narcissa Malfoy trouwens" zei ze met een glimlach en deed de deur dicht. "Blijkbaar bestaan er wel aardige Malfoy's" fluisterde Harry grinnikend. Ik lachte zachtjes en ging op Draco z'n bed zitten terwijl ik het eten op at.

Donderdag DE VOLGENDE OCHTEND

ik werd wakker en keek om me heen. Harry lag op een matras op de grond en Draco lag fk naast me in z'n bed. Ik en Harry zijn waarschijnlijk in slaap gevallen gister. Ik stapte het bed snel uit en liep naar het raam. Hoe zou het nu op Hogwarts zijn? Zullen de death eaters de school in gevaar brengen? Nee toch, ik bedoel ze hebben mij en Harry nu. Maar waarom willen ze mij? op die vragen kon ik maar geen antwoord bedenken.

Ik keek naar m'n arm en strookte m'n mouw omhoog. Ik keek naar het litteken op m'n arm en draaide me snel om om te kijken of Draco en Harry al wakker waren. 'Ik wil hier echt weg' dacht ik in mezelf. wat willen ze toch van me?! "Alles oke?" Zei een stem achter me. Harry legde z'n hand op m'n schouder.

"Ik wil gewoon weg hier" zei ik met een zachte glimlach. Harry keek me diep in m'n ogen aan "ik snap het" zei hij en hij gaf me een kus op m'n mond. Hij pakte me bij m'n heupen en ik zoende hem lang. "Niet in mijn kamer alsjeblieft" zei Draco terwijl hij z'n ogen rolde. Harry en ik keken hem geïrriteerd aan.

Iemand bonkte op de deur. Het was Lucius Malfoy en hij seinde dat ik en Harry met hem mee moesten lopen. We liepen angstig met hem mee en ik gaf Draco nog snel een blik. Ik zag de angst in z'n ogen hij wilde dit allemaal niet, maar hij had geen keus. Ik en Harry werden meegesleurd. We probeerde ons nog los te wurgen maar het lukte niet.

We liepen de trap af naar een soort van eet ruimte. Er zaten heel veel mensen aan de tafel en het waren waarschijnlijk death eaters. Ik kende er een van naam, Bellatrix. Mensen zeggen dat ze heel erg is. Die ene Narcissa zat er ook. Snape was er zelfs ook wat best apart was omdat hij les gaf op Hogwarts. Ik keek snel naar Harry en ik zag dat hij naar iemand staarde. Ik keek naar welke kant hij staarde en toen zag ik het, Voldemort zat daar.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu