8

766 24 1
                                    

hij schrok wakker en zijn ademhaling was laag. Ik streelde m'n hand over zijn hoofd. Toen hij was bijgekomen vroeg ik wat er gebeurd was. "Wat is er gebeurd?" Ik keek hem bezorgd aan. "Ik had een rare droom waarschijnlijk" zei Draco bang. Hij keek me diep in de m'n ogen aan.

"Gelukkig ben je oké" zei ik met een glimlach. Ik stond op, pakte zijn hand en trok hem naar boven. "Zo, ik ga nog even snel douchen." Zei ik en ik liep naar de badkamer. Toen ik in de douche stond kon ik alleen nog maar denken aan Draco. Ik denk echt dat ik hem leuk vind.

Na het douchen deed ik m'n kleren aan en liep ik de badkamer uit. Draco zat op z'n bed. Hij keek me aan. Ik kon het niet laten, hij is gewoon te aantrekkelijk. Dus ik rende naar hem toe en duwde hem naar achter. Ik ging op hem liggen en ik zette mijn lippen op die van hem. Hij kuste me en ik kuste hem terug.

Ik onderbrak de zoen. "Ik denk dat ik jou ook leuk vind Malfoy" Zei ik grijnzend. "En ja ik weet dat ik zei dat het niks ging worden, maar ik heb me bedacht denk ik" Ik ging naast hem zitten. Hij pakte m'n hand vast en zette het op de bobbel in z'n broek. "Dit is wat je met me doet Anna." Zei hij terwijl hij me diep in de ogen aankeek. Ik duwde hem naar achter en ik kuste hem ruw.

"Maar als we een relatie nemen, wil ik wel alles over je weten" zei Draco grijnzend. "Oké! Top je mag me alles vragen." Zei ik. "Naam?" Vroeg hij. "Annabel Weasley. Maar iedereen noemt me Anna" zei ik. "Favoriete eten?" Vroeg hij. "Chocolade kikkers." Zei ik. Hij pakte z'n toverstok en toverde chocolade kikkers voor me. Ik stopte ze in m'n mond.

"Thanks" lachte ik. "Heb je al ooit een vriend gehad? Vroeg Draco. "Ja, 1 keer. Op m'n andere school, Jason Frederic. we hadden veel seks. Alleen Ginny en Ron weten van niks." Zei ik. "En jij? Heb jij al ooit een vriendin gehad?" Vroeg ik aan Draco. "Ja een paar keer. Niks bijzonders, soms gewoon seks en dat was het"

Ik giechelde. "Wat?" Zei Draco lachend. "Niks" zei ik. "Ooja, als we echt een relatie nemen, moet je wel lief zijn tegen Hermione, Ron Harry en Ginny!" Zei ik met een serieuze blik. "Als hun ook lief doen" zei Draco met een grijns. "trouwens wil je vanavond misschien een film kijken?" Vroeg Draco aan me. Ik wou het heel graag maar ik had al plannen. "Sorry ik kan niet, heb al met andere afgesproken." Zei ik. Hij keek me sip aan. "Niet zo sip zijn malfoy." Zei ik en ik gaf hem een zoen. "Ik ga alvast naar de eetzaal. We zijn hier waarschijnlijk al een uur, ga je mee?" Vroeg ik.

Draco knikte en hij liep met me mee. "Ooja, niemand mag weten van onze relatie. Als Ronald het weet vermoord hij me" zei ik met grote ogen. "Oké dan" zei Draco geïrriteerd. En we liepen de deur uit. We holde door de gangen naar de eetzaal. Toen we de eetzaal in liepen was er nog bijna niemand. Ik en Draco namen plaats aan de tafel. Hij zette zijn hand op mijn been.

Het werd steeds drukker. Toen alle leerlingen er waren begon Dumbledore te praten. "Gefeliciteerd Slytherin, met het winnen van de Quidditch wedstrijd" zei Dumbledore. Iedereen juigde. Behalve Gryffindor dan. Ik gaf Draco een zoen op z'n wang. Hij bloosde helemaal. Gelukkig had niemand het gezien. Behalve Dumbledore dan, hij ziet namelijk alles. Na het eten nam ik afscheid van Draco en liep ik naar Hermione en de rest. We liepen samen naar Luna en Neville's kamer.

We gingen met z'n alle op de bank zitten. Ik zat naast Hermione en Luna. "Goed, gaan we weer truth or dare doen?" Zei Luna grijnzend. Iedereen knikte blij. "Wie begint?" Vroeg Ron. "Ik begin wel." Zei Neville. "Ginny, truth or dare?" Vroeg Neville. "Truth" zei Ginny. "Heb je een relatie met iemand?" Harry bloosde.

"Uhm ja" Ze keek Harry aan. "Met Harry" zei Ginny bang. Ze keek naar de vloer. "Ginevra Weasley, bedoel je als in mijn beste vriend Harry?" Vroeg Ron verbaasd. Ginny werd zo rood als een tomaat. "Ja" zei ze. Ron keek naar Harry en toen weer naar Ginny, en toen weer naar Harry en toen weer naar Ginny. En toen ja oké zo gaat het nog wel even door.

"Ik was al vanaf dag 1 team Hinny" zei Ron. Iedereen was blij en gelukkig voor ze. Ik ook trouwens. Luna toverde leuke lampjes om de open haard. "Oke truth or dare voor Anna" zei Ginny. "Truth" zei ik. "Ben je al ontmaagd" zei ze grijnzend. "Uhm ja" zei ik terwijl ik bloosde als een gek. "Door Jason Frederic, van m'n oude school" zei ik awkward. "Annabel Weasley dan mag je best wel eerder vertellen tegen ons hoor." Zei Ron. Hij liep op me af en gaf me een speelse duw. Ik lachte heel hard. Ron ging toen tussen mij en Hermione in zitten.

"Oke nu ben ik, Hermione truth or dare."  Zei ik. "Dareee!" Riep ze. Ik moest lachen. "Oké zoen Ronald 7 seconden" zei ik. Ron en Hermione schrokken toen ik dat zei. "Oke dan" zei Hermione en ze bloosde allebei als een gek. Ron zoende Hermione. "Uhm de 7 seconden zijn al voorbij jongens." Zei Neville. En Ron en Hermione stopte met zoenen. "Uhum Harry truth or dare?" Zei ze awkward. "Dare" zei Harry. " I don't care dat je met Gin hebt, tong weer 7 seconden met Anna, maak er maar 10 seconden van" zei Hermione. Harry werd rood.

Hermione keek me grijnzend aan. Dat deed ze om me terug te pakken. 100% "sorry Ginny" zei ik en toen tongde ik met Harry voor 10 seconden. Toen we klaar waren bloosde Harry helemaal. Ik ook trouwens. Daarna gingen Neville en Luna enzo ook nog en toen was het nog super gezellig. Toen het 20:45 was, gingen Harry, ik en Ginny terug naar onze kamer en Ron en Hermione terug naar hun kamer.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now