22

636 17 5
                                    

Harry zat in de Gryffindor common room. Mione, Ginny, Ron en ik liepen zacht naar binnen. "We hebben iets voor je" zei Hermione met een grijns op haar gezicht. Harry keek hoopvol naar het inpakpapier en Ron bracht het naar hem. Harry scheurde het open en keek met open mond naar het cadeau. "Fijne verjaardag!" Zeiden we in koor. "Dankjewel jongens!" Zeiden Harry blij.

"Ik heb ook nog iets voor je" zei ik met een grijns en ik ging naast Harry zitten. Ik gaf het cadeau aan Harry en Harry pakte het snel uit. Hij keek blij naar de 2 armbandjes. "Een voor jou en een voor mij. Dat is het symbool dat we altijd verbonden zijn" zei ik met een glimlach en Harry gaf me een zoen op m'n wang.

Ik deed de ene armband om en Harry de andere. "Ik vind het echt mooi dankje Anna" zei Harry. En hij keek naar de ketting die hij mij gegeven had gisteren. Het was een hele mooie ketting met een roze diamant

Een tijdje later waren Harry en ik samen in de bibliotheek om een paar boeken te vinden voor school. Ik zat in een boek te lezen en Harry zat tegenover me. "Er is over 1 week een nieuw schoolbal hé" Zei Harry grijnzend. "Oh echt?" Harry knikte. "Het winterbal" zei Harry. "Oeh leuk" zei ik grijnzend. Harry rolde z'n ogen en ging op de grond zitten. Hij leunde op een knie en deed z'n handen in een soort van kom.

"Goed Anna als je er echt om vraagt, lieve lieve lieve Annabel, wil je met mij naar het Winterbal" zei Harry met een zachte blik en ik stond op. "Ja m'n liefste ja!" Zei ik overdreven en ik sprong in Harry z'n armen. We moesten allebei heel hard lachen. En daarna gingen we weer zitten. 

Harry staarde me aan. "Wat?" Zei ik grinnikend. "Niks, je bent gewoon mooi" zei Harry met een grijns en ik rolde m'n ogen. "Is dat echt je beste versiertruc?" Zei ik lachend. Harry pakte m'n boek af en rende er mee weg.

"Geef terug!" Zei ik lachend terwijl ik achter Harry aan holde door de bibliotheek. Harry rende lachend door de kasten heen vol met boeken. Ik rende hem achterna maar ik kon hem niet bijhouden. "Geef nou eens hier!" Riep ik lachend. M'n buik deed gewoon pijn van het lachen. Uiteindelijk was er een doodlopend punt.

"Nu kan je niet meer ontsnappen" zei ik grijnzend en ik rende op Harry af. Harry begon me te kietelen. "Stop" zei ik lachend. Harry ging nog steeds door en had een brede glimlach op z'n gezicht. "Geef je je over?" Vroeg Harry grijnzend. "Ik geef me over" zei ik grinnikend. Ik duwde Harry tegen de muur aan en sloeg m'n armen om z'n nek. Harry tilde me op en ik kwam rustig naar hem toe zodat mijn lippen de zijne raakte.

Toen begonnen we ruw te zoenen. Na ongeveer 20 seconden liet ik m'n armen los en pakte ik m'n boek snel weer. "Dus dit was de enige manier om je stil te houden" Zei Harry grijnzend en ik knikte. "Kom we gaan naar de eetzaal, we moeten zo eten." Zei Harry. Hij pakte m'n hand en we rende samen door de gangen. We kwamen aan in de eetzaal en ik zag Draco nergens zitten. "Raar" dacht ik in mezelf.

Ik ging naast Blaise zitten. "Waar is Draco?" Vroeg ik fronsend. "Oh, hij moest naar huis komen van z'n vader ofzo" zei Blaise en hij draaide z'n hoofd weer van me weg. Hoezo moest Draco naar huis? De vakantie was pas over 2 weken.

Woensdag VOLGENDE MIDDAG

De volgende middag waren Harry en ik een wandeling aan het maken om het meer. We liepen hand in hand en praatte over van alles. We lachte de hele tijd en rende achter elkaar aan. Harry z'n haar zat wild en het zag er erg cute uit. Z'n ogen schitterde in de zon. Elke keer als ik met Harry was, voelde ik van alles door m'n lijf stromen. Opeens stonde er mensen voor ons.

Het waren deatheaters en Harry en ik schrokken ons rot. De deatheaters pakte onze armen en we verschijnselde. We probeerde nog te ontsnappen maar het lukte niet. Voor dat we het wisten stonden we voor een groot huis met zwarte hekken. De deatheaters hadden ons strak vast zodat we niet weg konden. We liepen naar binnen en ik kon wel ontploffen zo spannend was het. De deatheaters deden de deur open en we werden mee getrokken naar binnen.

Harry en ik keken verbaasd rond in het huis. "Volgensmij is dit het huis van de Malfoy's" fluisterde Harry. Ik schrok en dacht "MALFOYS!?" In mezelf. Als dit echt het huis van de Malfoy's was, hoe de fuck kan Draco me dit dan aandoen nadat hij fucking een brief heeft geschreven over z'n gevoelens. We liepen de trap op en Harry en ik werden in een kamer gepleurd met een bed.

Ik keek naar het bed en wie zat er op? Ja inderdaad, Draco fucking Malfoy.

Thanks allemaal voor de 1 duizend reads! ❤️

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryDonde viven las historias. Descúbrelo ahora