12

694 19 9
                                    

POV DRACO:
Ik werd langzaam wakker en ik keek rond met m'n gespleten ogen. Anna zat naast me en ze had m'n hand vast. "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik. Ik keek Anna verward aan. "Je bent flauw gevallen. Rust maar even goed uit" zei Anna met een zachte blik. Ze streelde haar hand over m'n haar.

POV ANNA:
ik streelde m'n hand over Draco z'n haar. Zijn ogen vielen weer dicht. Ik stond op en keek de ziekenhuis kamer rond. Ron lag er niet meer. "Hij is vast beter" zei ik in m'n hoofd. Ik liep de deur uit en ik ging terug naar Hermione. "Alles goed met Draco?" Vroeg Hermione bezorgd. ik knikte. "Ik heb Ron net verteld over het bal, we gaan samen" zei Hermione blozend.

"Leuk! is Ron weer beter dan?" Vroeg ik verbaasd. Hermione knikte. "Ik moet nog iemand vinden." Zei ik lachend. "Ik moet gaan. Ik zie je straks!" Zei Hermione en ze gaf me een knuffel. Ik liep door de gang en ik zag Ron staan. Hij zag mij ook. Ik rende naar hem toe en sprong in z'n armen. "Ik ben blij dat je weer beter bent" zei ik glimlachend. Ron gaf me een kus op m'n voorhoofd.

Harry stond er naast. "Kan ik je spreken Anna?" Vroeg Harry aan me. "Ja tuurlijk" zei ik en we liepen de hoek om. "Uhm, nou kijk" mompelde Harry. "Ik heb nog niemand voor het bal dus uhm wil je misschien met mij gaan?" Vroeg Harry. Hij keek naar de grond. "Ja" grinnikte ik. Hij lachte naar me. "Oke, ik ga naar Hagrid. Ik zie je straks!" Zei Harry en hij liep weg.

Iedereen had me zo'n beetje verlaten dus ik ging naar de kamer van Luna en Neville. we kletste nog een beetje en toen liepen we met z'n 3en naar de eetzaal. Ik ging naast Blaise zitten. "Waar is Draco?" Vroeg Blaise verbaasd. "Ziekenzaal" zei ik. "Oh" zei Blaise verward. Ik grinnikte.

na het eten ging ik al naar de kamer. Ik wou uitgerust zijn voor het Herfstbal morgen. Ginny lag al in haar bed. Ik liep naar mijn bed en ging zitten. Draco kwam de deur binnen stormen. "Hey" zei hij zacht ik kon z'n gezicht nauwelijks zien. Het was donker in de kamer. "Welterusten" fluisterde ik.

Zondag DE VOLGENDE OCHTEND

ik werd wakker en deed m'n ogen open. Ik keek de kamer rond. Draco lag nog in z'n bed. Ginny en Harry waren weg. Ik hoorde de douche kletteren. "Ginny of Harry zou wel aan het douchen zijn" dacht ik. Draco werd ook langzaam wakker. hij keek naar mij en hij glimlachte.

"Goeiemorgen" zei ik grinnikend en ik gooide m'n kussen tegen z'n hoofd.  "Auw" zei Draco lachend. Harry kwam de badkamer uitgelopen. "Ik ga douchen" zei ik en ik liep naar de badkamer. Toen ik klaar was met douchen deed ik een leuke outfit aan.

OUTFIT:

ik liep de badkamer uit en Draco staarde me aan

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

ik liep de badkamer uit en Draco staarde me aan. "Waar is Harry?" Vroeg ik verbaasd. "Net weg, hoezo?" Zei Draco geïrriteerd. Ik rolde m'n ogen en ging weer op m'n bed zitten.

EDIT
Hey! Sorry voor dit korte hoofdstuk, ik heb niet echt inspiratie maar ik wil graag in het andere hoofdstuk al het Herfstbal doen dus ja, laat maar weten in de reacties wat je van dit verhaal vind enzo. Xx mij!

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryDär berättelser lever. Upptäck nu