4

866 22 7
                                    

Het was inmiddels al 17:50 en om 18:00 is het avondeten. dus ik besloot om alvast de deur uit te gaan. "Wat ga je doen?" vroeg Draco met een verbaasde blik op z'n gezicht. "Uhm naar de eetzaal misschien " zei ik. Draco liep naar me toe. "Oké ik ga ook mee." Zei hij en we liepen de deur uit.

Toen we naar binnen gingen namen we plaats. Voor ons lagen borden met allemaal lekker eten er op. terwijl we aten ging Dumbledore iets vertellen. "Morgen beginnen de lessen, je krijgt daarom morgen vroeg ook een rooster waarmee je kan zien waar je heen moet." Zei Dumbledore. Na het eten ging ik even mee naar de kamer van Ron en Hermione.

Harry en Ginny gingen terug naar hun kamer. En Draco ging iets met z'n vrienden doen dacht ik. Ach wat boeit het ook. We liepen samen met z'n 3en door de gangen. Na misschien 4 minuten lopen waren we aangekomen bij hun kamer. we gingen op de bank zitten. We kletste een beetje en daarna ging ik terug naar m'n eigen kamer omdat het al 20:00 was. Ik deed de deur open en toen zag ik Harry en Ginny samen op Harry's bed zoenen.

fuck ik schaamde me rot. "Uhuhm" hoeste ik. Ze keken me aan en ze schrokken zich dood. "Owh ehm hoi" zei Ginny beschamend, ik lachte "ik was altijd al team Hinny" zei ik. Harry en Ginny begonnen te blozen. "Dus uhm morgen eerste lesdag hè." Zei ik awkward. "Jep" zei Harry. Het was heel erg ongemakkelijk tot opeens de deur open ging. Draco stormde naar binnen. En geloof me, voor de eerste keer in m'n leven was ik daar blij mee.

Niemand zei nog iets tegen elkaar, Het was doodstil dus ik besloot m'n pyjama aan te gaan doen. Ik ging naar de badkamer en ik kleedde me om. toen ik klaar was ging ik weer terug. Iedereen lag te slapen. Behalve Draco hij ging na mij naar de badkamer. Na 5 minuten kwam hij naar buiten, Weer zonder shirt aan. "Ugh kan je echt niet eens een shirt aantrekken " zei ik. "Wat boeit dat, ik bedoel jij kijkt er toch zelf naar." Zei Draco met een grijns.

"Tuurlijk Malfoy" zei ik grijnzend. Hij rolde z'n ogen. "Stop eens met Malfoy zeggen Anna. Ik kan er niet tegen" zei Draco glimlachend. Ik kroop m'n bed in, m'n gezicht was gericht op Draco's ogen. "Welterusten Malfoy" zei ik, Ik keek hem diep in de ogen aan. "Welterusten Weasley" zei hij.

Dinsdag DE VOLGENDE OCHTEND 

was ik vroeg wakker. 7:10 dus ik ging douchen. Toen ik klaar was, was Harry ook wakker. Hij ging na mij douchen. Ik keek op m'n bed en m'n rooster lag dr al.

 Ik keek op m'n bed en m'n rooster lag dr al

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


"Yay" riep ik. Alleen zo hard dat Draco en Ginny wakker werden. "Wat is er?" Vroeg Ginny met een slaperige stem. "Het rooster" zei ik. Ginny sprong haar bed uit en kwam naast me staan. "Yes! We zitten 2 lessen samen!" Zei Ginny blij. Ze gaf me een knuffel. "Oh kijk mijn rooster ligt ook op m'n bed. Zei Ginny en ze liep er naar toe. Harry kwam uit de badkamer gelopen en ook op zijn bed lag z'n rooster.

Hij keek me aan en rende naar me toe. Ik knuffelde hem omdat we zo blij waren. Ik zag in m'n ooghoek dat Draco naar ons keek. Maar wat boeit het nou wat hij denkt. Ik ben gelukkiger dan ooit. Ginny ging nu ook douchen en ik en Harry gingen alvast naar beneden. Hermione en Ron zaten ons al op te wachten. "Goeiemorgen" zei ik blij en ik gaf Ron en Hermione een knuffel. "Waarom zo blij?" Vroeg Ron lachend.

"Door het rooster natuurlijk" zei ik. Neville en Luna kwamen ook binnen. "Hoi!" Zei ik. Ze lachte vriendelijk. "Ik ben Annabel, het zusje van Ron" "leuk je te ontmoeten!" Zei Luna. "Ik heet Luna en dit is Neville." "Hoi leuk je te ontmoeten" zei Neville. We liepen door en gingen zitten aan onze eigen tafels. Draco kwam binnen. "Goeiemorgen" zei Draco en hij kwam naast me zitten. "Hey" zei ik en hij grijnsde.

Na het ontbijt hadden we nog 20 minuten om bij de les te komen. En aangezien de gangen best wel lang zijn, gingen ik al gelijk het lokaal zoeken. Na 15 minuten had ik het gevonden en ging ik zitten. Draco kwam naast me zitten. Iedereen was aan het kletsen totdat professor sneep binnen kwam. De les was best leuk.
Daarna hadden we nog een les en daarna pauze. Tijdens de pauze besloot ik om met Hermione naar m'n kamer te gaan.

Daarna hadden we weer les en daarna hadden we nog een les en DAAARNAAA waren de lessen afgelopen.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu