25

527 13 3
                                    

Heyy lol het is 1 uur s'nachts en ik zit ff te schrijven waarom niet😂

ik schrok wakker en keek om me heen. Harry lag naast me alleen hij was nog buiten bewust zijn. Ik kan zo veel vragen in m'n hoofd. Hoe kon Voldemort dit geheim houden? En hoe heb ik ongeveer 4 maanden met m'n broer gehad!? heel verkeerd als je het mij vraagt. Harry werd langzaam wakker.

Het was heel erg stil en we zeiden geen woord tegen elkaar. "Hoelang heb je dat litteken al?" Vroeg harry emotieloos terwijl hij naar m'n arm keek. "Ik weet het niet precies. Sorry dat ik het je nooit verteld heb enzo alleen ik wou er eerst zelf achter komen waarom ik het had" zei ik met een zachte blik.

"Raar hé? Wij, tweeling" zei Harry grinnikend. "We hebben seks gehad Harry, tuurlijk is dit raar" zei ik serieus en we schoten allebei in de lach. "Luister An, ik was echt verliefd op je alleen nu is het echt gewoon raar" zei Harry serieus. "Ik snap je, alleen ik hou nog steeds van je op een andere manier" zei ik glimlachend. Harry glimlachte terug en ik omhelsde hem.

"Zullen we slapen? Het is al donker" zei Harry moe. Ik knikte en ging in het bed van Draco liggen. "Welterusten" zei Harry. "Welterusten" zei ik. Het was echt heel erg raar nu. Ik bedoel, ik had echt gevoelens voor Harry maar nu hij m'n tweelingbroer blijkt te zijn is het echt apart. Ik probeerde te slapen alleen het lukte niet.

Ongeveer een kwartier later kwam Draco naar binnen. Hij pakte z'n koffers in met kleren. "Wat ga je doen?" Vroeg ik puur uit nieuwsgierigheid. "Terug naar Hogwarts" zei hij met een zachte blik. Hij zette z'n koffer op de grond. "Hey luister, het spijt me van Harry maar ik zweer dat ik er niks van wist" zei Draco met een serieuze blik. "Het is al goed, het is niet jou schuld" zei ik en ik zuchtte.

Draco gaf me nog een glimlachende blik en liep daarna de deur uit. Toen ik met Harry had waren m'n gevoelens voor Draco nooit echt weg gegaan, maar m'n gevoelens voor Harry waren gewoon sterker alleen ja ik weet het gewoon niet meer. Draco vind me toch niet meer leuk en ik weet niet eens of dat ik hem nog wel leuk vind eigenlijk.

later kwamen er weer 2 mannen binnen en ze sleurde Harry mee terwijl hij nog half sliep. Ik zei express maar niks ook al was ik vet bang. Maar Voldemort wil ons pas over een paar weken vermoorden omdat hij ons eerst wilde laten lijden. ik hoorde alleen maar dat Voldemort Crucio riep en Harry het uit schreeuwden. Nu snap ik waarom hij mij wil hebben, ik en Harry hebben allebei het overleefd van Voldemort.

Daarom had ik ook dit litteken! Hoe stom kan ik zijn. Voldemort had het waarschijnlijk verborgen met een spreuk. "Nee vermoord Dumbledore alsjeblieft niet!" Hoorde ik Harry roepen. Ik schrok van de pijn in zijn stem en werd bang. Ze mogen Dumbledore niet vermoorden! Wacht! Misschien gaat Draco dit wel doen omdat hij weer naar Hogwarts gaat!Opeens ging de deur weer open en ik kroop snel in een hoekje omdat ik bang was dat ze mij ook mee wouden nemen.

Maar die ene vrouw Narcissa kwam weer binnen met wat brood. Ik liep naar haar toe en pakte het van haar aan. "Dank u wel" zei ik. Ik kijk lijkbleek en had grote wallen onder m'n ogen. "Kindje toch, je ziet er niet goed uit. Gaat alles goed met je?" Vroeg Narcissa. Ik schudde m'n hoofd. Wat denkt ze zelf? Dat alles opeens goed is nadat ik hier gevangen zit en te horen heb gekregen dat Harry m'n broer is.

"Wow omg nu snap ik het! Harry is een dag na mij jarig omdat ik waarschijnlijk iets rond 12 uur s'nachts ben geboren en Harry iets daarna! haha dus ik ben ouder!" Dacht ik in mezelf. Maar daarna gingen m'n gedachten weer snel naar Dumbledore. "Gaat Draco Dumbledore vermoorden?" Vroeg ik bang.

Narcissa knikte. "Het is een opdracht van De Heer Van Het Duister, Maar waarschijnlijk gaat Snape het doen." Zei ze. Waarom zou ze mij dit vertellen? Ik bedoel? Wouw ach ja. "Ik ga maar weer, als je iets nodig hebt moet je het zeggen" zei ze en ze liep weer weg. Na een lange tijd kwam Harry weer binnen.

Het voelde of dat dat een eeuw later was, omdat ik hier helemaal niks te doen heb. Hij was helemaal bezweet en lijkbleek. "Harry!" Riep ik en ik rende snel naar hem toe. Ik ving hem nog net op in mijn armen. Ik tilde hem op met al de kracht die ik had en legde hem op bed onder de deken. "Ze gaan Dumbledore vermoorden Anna" zei hij met een rasperige stem.

Ik knikte verdrietig. "Ik heb het gehoord" zei ik. "Je kan beter maar gaan slapen want je ziet er niet goed uit" zei ik bezorgd. Harry knikte en deed z'n ogen dicht. Ik ging naast hem liggen en viel ook in slaap.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now