Tehlikede

2.9K 174 104
                                    

"İyi misiniz lan?" diye sordum merakla. İşkence görmeye başlayalı tahminimce üç saati olmuştu. Şimdi ise depodan bilmediğimiz bir sebepten ötürü çıkmışlardı. "Sadece yeni bir sırta ihtiyacım var." diyen Taha ile "İyisin, iyi maşallah." dedim.

"Demir, sen nasılsın?"

"Dayanırım." demesi ile "Emin misin?" diye sordum. Kötü görünüyordu.  "Eminim." demesiyle derin bir nefes aldım.

"Sen nasılsın?" diye soran Demir ile "Biraz kanlı. Birde bir yerlerim kırılmış olabilir. Adamın elinin maşallahı var." dedim.

İpek ailesi ile birlikte yemek yiyordu. Kumsal ise annem ile birlikte hastane kafetaryasında kahve içiyordu. İkisi de yorulmuş gözüküyordu.

Karşımdaki büyük ekranda Enes'e baktım. Toplantısı bitmiş, odasında çalışıyordu. Çalışırken, bir şey okurkan, dikkatini bir yere verirken kaşları çatılıyordu. Bu özelliği çok hoşuma gitmişti.

"Yenge, Enes kardeşime bakıp azmanın sırası değil. Burada kaç saat işkence gördük." demesiyle "Dövülmüş olmasan ağzına sıçardım Taha." dedim.

Enes kafasını dosyalardan kaldırdı ve telefonunu çıkardı. Gülümseyerek mesaj yazmaya başladı. "Bu geri zekalı böyle sırıtarak kiminle mesajlaşıyor?" diye sordum.

"Sana mesaj atıyordur büyük ihtimalle." diyen Demir ile "İyi o zaman." dedim.  "Yenge sen az önce kendini mi kıskandın?" diye soran Taha ile "Belki." dedim.

Enes'in kaşları çatılırken birisini aramaya başladı. Kaşlarının çatılması ile başka birini aramaya başladı.

Diğer tarafta Kumsal'ın telefonu çalmaya başlayınca Demir "Bizimki durumu çattı sayılır." dedi.

Kumsal telefonu açınca Enes endişeyle "Kumsal, Helin senin yanında mı? Ona ulaşamıyorum." dedi. Gerçekten de bana mesaj atıyormuş. 

"Hayır, bugün hiç gelmedi." diyen Kumsal ile Enes "Teşekkürler. " dedi ve telefonu Kumsal'ın yüzüne kapattı.

"Lan köpek o kızın yüzüne telefon mu kapatılır?" diye bağıran Taha ile "Bunu sonra Enes'e dersin." dedim.

"Murat buraya bak!" diye bağıran Enes ile odasına bir adamı girdi. "En iyi adamları seç. Baskına gideceğiz. Selim Şekerci'yi yerini bulun. Birde Taha ile Demir'i arayıp ulaşmaya çalışın. Onlar yalnızdı başları tehlikede olabilir." dedi.

"Peki patron." diyen Murat ile birlikten odasından çıktılar. 

Silah TaciriWhere stories live. Discover now