Dağıttı

2.4K 156 76
                                    

Kapının çalması ile çalışma odasındaki babama "Ben baktım!" diye bağırdım ve kapıya gittim. Kapıyı açtığımda Enes, Demir, Kumsal, Taha ve İpek karşımdaydı.

"Beni çok özlediğini biliyorum bebek." diyerek içeri geçen İpek ile gülümsedim. Hepsi içeri geçince "Sizden kurtulamayacak mıyım ben?" dedim.

"Üzgünüm ama artık yengemsin o yüzden ben peşini nah bırakırım." dedi Taha ve bana yaklaşıp kulağıma "İkizin de maşallah taş. Onu bana ayarlaman için de yanındayım." dedi.

"Geri zekalı." dedim gülerek.

"Kendini nasıl hissediyorsun? Bir hatırlama falan var mı?" diye sordu Kumsal.

"Şu anlık yok." dedim.

İçeri babamın girmesi ile gülümsedim. Annem olmasa bile eski halimize dönmüş gibiydik.

"Hoş geldiniz gençler." diyen babam ile "Sende bizimle otursana. Hem şu ölüp dirilme şeyini anlatırsın." dedim.

Babam boştaki koltuğa oturduktan sonra söze "İlk olarak ne öldüm ne de dirildim." diye başladı.

"Tüh be! Ben sizin zombi ya da hayalet olduğunuzu düşünüyordum." diyen Taha ile İpek "Onu takmayın efendim. Küçükken düşüp kafasını vurdu." dedi.

İpek'in bu dediğine gülerken babam "Vurulmam üzerine sağ kolum bu zamanlar için yaptığımız bir ilacı bana içirdi. Uzun süredir o ilacı kullanmayı düşünüyordum. Çünkü Poyraz ile karşılaşmıştın ve annen de her an karşılaşıp aşkına yenik düşüp bizi bırakabilirdi. Bu olunca ailemiz dağılacaktı ve baş düşmanım size zarar vermesi kolaylaşacaktı. Sağ kolumda bunlardan haberdar olduğu için bana nabzı durduran ilacı içirdi. Böylece herkes beni öldü bildi ve baş düşmanım sizin peşinizi bırakacaktı." dedi ve derin bir nefes aldı.

"Ama beklenmeyen bir şey oldu. Sende baş düşmanımı kafasından vurmuşsun. O zaman ölmedi şerefsiz ama öldü sanıldı. Oğlu da sen öldürdün diye peşine düşmüş fakat sen onu öldürmüşsün. Sonra baş düşmanım oğlunu öldürdün diye seni vurdu. Öyle olunca bende o iti geberttim." dedi babam.

Kumsal ve Taha'nın ağladığını görmem ile "Size ne oluyor lan?" diye sordum.

"Çok duygusal." diyen Taha ile Kumsal "Sanki her şey babamdan dolayı olmuş gibi hissettim." dedi.

"Öyle şey olur mu kızım?" diye sordu babam. 

"Babam gerçekten ailenizi mi dağıttı?" diye sordu Kumsal.

"Zamanında sizin aileniz dağılmış ve orada ne annenin ne babanın suçu var. Tek hata annenin benimle evlenmesiydi ama artık boşandık. Annen ve baban da birbirlerini seviyor. Bu yüzden birlikte olmaları beni mutlu ediyor. Baban da çok iyi bir adam. Sadece kızımı benden çalacak diye korktum." dedi babam.

Silah TaciriWhere stories live. Discover now