Kazandı

2.9K 166 134
                                    

Herkes bana bakarken Demir hızla yanıma geldi ve elimi çözdü. Adamlardan biri tam göğsümden vurmuştu.

Elim istemsizce yaraya giderken titriyordu. Hayır ölmekten korkmuyordum. Geride bıraktıklarım ne olacak diye endişeleniyordum.

Dışarıdan silah sesleri gelirken Demir'e "Saklanın. Kendinizi güvenceye alın." dedim. Taha masayı devirdi ve bizi koruyacak bir şekilde önümüze siper etti.

Vücudum üşümeye başlayınca yaşayacağıma olan inancım bitti. 

Zorlanarak "Enes'e iddiayı kazandığını söyleyin." dedim. Demirler tam bana cevap verecekken gözümün önüne bir perde indi.

Enes'ten Devam

Depodaki adamları indirince koşarak içeri girdim. "Helin burada mısınız?" diye sordum endişeyle.

Masanın arkasında Demir ve Taha'yı görmem ile yanlarına gittim. Yerde kanlar içinde yatan Helin'i görmem ile yanına eğildim.

Helin'i dikkatlice kucağıma aldım ve "Hadi hastaneye!" dedim. Depodan çıkarken Taha ve Demir arkamdan geliyordu.

Sağ koluma "Şoför koltuğuna geç!" diye bağırdım. Dediğim gibi şoför koltuğuna geçince arka koltuğa oturup Helin'i kucağıma yatırdım.

Yarasına baskı uygularken sağ koluma "Hastaneye en kısa sürede varmak istiyorum." dedim. Sağ kolum arabayı son sürat sürerken diğerleri arkamızdan geliyordu.

Yaklaşık on beş dakika sonra Helin'in babasının yattığı hastaneye varmıştık. Arabadan indim ve Helin'i tekrar kucağıma aldım.

Hastaneden içeri girince "Birisi buraya baksın!" diye bağırdım. Anında yanımıza doktor ve hemşireler gelince Helin'i sedyeye aldılar.

Helin'i hızla ameliyathaneye görütürken köşede kahvesini yere düşüren kadın ile ne yapacağımı bilemedim. Bu Helin'in annesiydi.

Şuan onunla ilgilenemezdim. Helin'in sedyesini ittirmelerine yardımcı oldum. Helin'i ameliyathanein içine sokarlarken bir hemşire "Buradan sonrasına giremezsiniz. Lütfen burada bekleyin." dedi.

Ameliyathanenin kapısı kapanırken Helin'in annesi ve Kumsal koşarak yanıma geldiler. Onların ardından ise Demirler.

"Kızıma ne oldu?" diye soran Işıl Hanım ile ne diyeceğimi bilemedim. Ben daha kendi kafamdaki soruya cevap verememiştim.

"Sevdiğim kadına ne olmuştu?"

Silah TaciriWhere stories live. Discover now