Toplantı

2.4K 168 127
                                    

Tabancamı elime aldım ve hızlıca Taha'nın kafasının üstündeki şapkaya ateş ettim. Şapka kurşunum ile yere düşünce Taha bana korkuyla bakmaya başladı.

"Neden buradaki mağdur ben oldum?" diye soran Taha ile gülümsedim. Poyraz Metin'i su içecekken görmem ile sırıttım.

Bardağına ateş ettim. Cam kırıkları her tarafa yayılırken Poyraz Metin'in üstü ıpıslak oldu.

"Benim yaşımda kızınız vardı değil mi? Bu tür yaramazlıklara kızmazsınız diye umuyorum." dedim Poyraz Metin'e ve yerime oturdum.

Üstünü peçete ile silerken "Sorun değil." dedi.

"Gerçekten çok iyi eğitilmişsin." diyen adam ile "Babam eğitti beni. Buralara gelebildiysem başarı babamındır." dedim.

"Kenan kardeşim gerçekten çok iyi eğitmişsin. Bu yaşta iyi bir başarısı var." dedi aralarından biri.

"İyi öğrenciydi." diyen babam ile "Nasıl ateş ettiğimi görürken silahın kalitesini de fark etmişsinizdir. Benim tabancama benzeyen çok silah var. Alış veriş yapmak isteyen bize ulaşabilir." dedim. Neredeyse herkesten olumlu cevap alınca sırıttım.

"Geçenlerde vurulmuştun Poyraz. O olay ne oldu?" diye sordu birisi.

"Onu vuran it bize de bulaştığı için geberttik. Aslında Demir ve Taha gebertti." dedim. Taha gururlanırken Demir tebessüm ettim.

"Poyraz sen paslandın sanki. Baksana seni vuranların hesabını başkaları almış." dedi birisi.

"Affedersin ama sen çok mu harikasın? Adam vurulduğu için hastanede tedavi görüyordu. Ameliyatta çıkıp adam mı bulup öldürsün? Az mantıklı olun. Birde burada sizinle iş yapıyoruz. İki güne yakalanmazsak iyidir." dedim sinirle.

"Sadece bir şakaydı." demesi ile "Şakayı bir yerlerine sokayım." diye mırıldandım. Haksız yere öyle denmesi sinirimi bozmuştu.

"Güzelim sakin ol." diye fısıldayan Enes ile "Göt herif sinirimi bozdu." dedim.

"Siz orada ne fısıldaşıyorsunuz?" diye soran birisi ile babamın çarptığı kadın "Her şeye maydanoz olma." dedi. Bu kadın gittikçe hoşuma gitmeye başlamıştı.

"Bir şey demedik Alev." diyen adam ile "Ben sadece iki saattir toplantıya dikkat vermeyip telefonundan karınla konuşmana karışmıyorken gençlerin fısıldaşmasına karışmanın saçmalığına sinirlendim." dedi. Bu kadın gerçekten hoşuma gitmişti.

Silah TaciriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin