Yanlış Duymuşsunuz

2.4K 158 57
                                    

Bütün mafyalar masaya oturunca aralarından biri "Poyraz duyduğumuza göre evleniyormuşsun. Hayırlı olsun." dedi.

Poyraz Metin babamla bana kısa bir bakış attıktan sonra "Sağ olun." dedi.

"Kadının bir kızı var diye duyduk. Umarım iyi anlaşıyorsunuzdur." diyen bir başkası ile "Yanlış duymuşsunuz. O kadının bir kızı yok." dedim sert bir şekilde.

"Yanlış duymuş olmalıyız." diyen adam ile göz devirdim. Amına koyayım mafya toplantısıydı bu. Sohbet etmeye gelmedik buraya.

Babamın arabadan inerken çarptığı kadın sinirle "Kim kiminle evleniyor diye gıybet yapmaya gelmedik buraya. Adam gibi iş konuşalım." dedi.

"Öncelikle aramızda yeni kişiler görüyorum." dedi Fatih Bey , Enes'in babası, bize bakarak.

"Kendinizi tanıtır mısınız?" diye soran Demir ile "Sanki tanımıyorsun." dercesine ona baktım ve ayağa kalktım.

"Ben Helin Kaplan. Babam Kenan Kaplan. Bazılarınızın bildiği gibi silah ticareti yapıyoruz." dedim.

"Ne tür silahların ticaretini yapıyorsunuz?" diye sordu aralarından biri.

"Çoğunlukla modern ve pratik silahların satışını yapıyoruz. Kaliteli tüfek, keskin nişancı silahları, tabancalar ve istediğiniz diğer şeyleri buluruz." dedi babam.

"Helin senin ismini daha önce duymuştum ama genç gözüküyorsun. Senin bilgilerini ve yeteneklerini görmek isteriz." dedi bir başkası.

Belimden tabancamı ve bacağımdaki kılıftan bıçağımı çıkarıp masaya koydum. 

"Tabancam, Walther P99 AS şu anda dünyada Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da kolluk kuvvetleri tarafından görev tabancası (beylik tabancası) olarak kullanılmaktadır. Bu tabanca kullanıldığı sert koşullarda güvenilir olduğu kanıtlanmış ender silahlardan bir tanesidir. Namlu ve dış yapısı korozyona dayanıklı Tenifer kaplama ve mat bir kaplamaya sahiptir. Kullanımı oldukça emniyetli olup iğneli ateşleme sistemine sahip ve 16 fişek kapasiteli şarjörle beslenen, modern bir silahtır. Bıçağım, Halk arasında dikiş tutmaz bıçak olarak bilinen Mikrotek Çentikli Komando Bıçağı dünya genelinde kullanılması yasaklanmış olan tek bıçaktır. Üretimi ve dağıtımı hakkında sıkı yasalar çıkartılmış olan bıçağın üzerinizde bulunması dahi yasaktır. Bu komando bıçağı o kadar sivri ve keskindir ki saplanmış olduğu bölgeye dikiş atmak imkansız denebilecek kadar zordur. Deriyi aşırı derecede tahrip eden bıçağın saplandığı bölgede yara kesiği çok derin olduğu için aşırı kanamadan dolayı dikiş tutmamaktadır. Büyük oranda kan kaybına neden olan bıçağın vücutta bırakmış olduğu tahribat oranı da oldukça yüksektir. Bu bıçak ile yaralanan bir kişi ölümden kurtulsa bile ömür boyu vücudunda taşıyacağı derin ve büyük bir yara izine sahip olacaktır." dedim.

Hepsi hayran olmuşcasına bakıyordu. "Şimdi de yeteneklerini görmek isteriz." diyen biri ile "Peki." dedim.

Silah TaciriWhere stories live. Discover now