Kalp Krizi

2.9K 166 144
                                    

"Pes etmeyecek misiniz şimdi?" diye soran Selim ile "Yok." dedim. "Oyun sıkıcı gelmeye başladı." demesiyle "O zaman biz de sana işkence yapalım." dedim.

"Başka oyun oynayalım. Bom oyununu biliyor musunuz?" diye sorması ile Taha "Beş ve beşin katlarında bom dediğimiz oyun mu?" diye sordu.

"Evet. Onu oynayın. Yanlış yapmadan sona ulaşan kişi yaşar. Bu arada işkencelere devam edilecek." demesi ile "Adi şerefsiz." dedim.  Enes yarım saate burada olurdu. Oyunu olabildiği kadar ilerletmemiz gerekiyor.

"Bir." diye başladım. Karnıma yumruk yemeye başlamam ile yüzümü buruşturdum. 

"İki." diyen Demir ile Taha "Üç." dedi.

Oyunu otuza kadar getirmiştik ki Taha bom demek yerine "Otuz." dedi. "Dıt! İlk ölecek kişi belli oldu." demesiyle "Pezevenk." diye mırıldandım.

Demir'e baktığımda ne yapacağını anlamam ile kaşlarım çatıldı.  Sıra ona geldiğinde bilerek hata yapacaktı ki bu da benim kurtulmama onun ölmesine sebep olur.

Sıra bendeydi. Ya hata yapıp kendimi feda edecek, Demir'i kurtaracaktım. Ya da Demir'e yapacağı şey için göz yumup onun ölümüyle kendimi kurtaracaktım.

Otuz bir demem gerekiyordu ki "Bom." dedim. Demir hızla bana dönüp kaşlarını çatarken "Demir kazandı. Onu buradan gönder." dedim.

"Arkadaşın için kendini feda etmen ne kadar da duygulandırıcı. Hadi bu cesaretin için sana bir jest yapayım." dedi ve adamlarına dönüp "Taha Yılmaz ve Demir Yıldırım'ı serbest bırakın." dedi.

Böyle bir şey beklemiyordum ama bu işime yarardı. "Seni burada yalnız bırakamayız." diyen Demir ile "Siktirin gidin kardeşim. Göbek bağımız bir kesilmedi." dedim.

Demir ve Taha iplerden kurtulduktan sonra birbirleri ile bakıştı. Demir "Şimdi!" diye bağırınca Taha yandaki kovadaki suyu alıp Selim'in başından aşağı boşalttı.

Ben ne yaptıklarını anlamazken Demir masanın üstünden aldığı elektrik aletini en yüksek dereceye ayarladı ve Selim'e batırdı.

Selim titreyerek yere yığırlırken adamlarının birkaçı üçümüze silah doğrulturken birkaçı patronlarını kurtarmaya çalışıyordu.

"Kalp krizi geçiriyor!" diyen adamlardan biri ile sırıttım. 

"Öleceksek de beraber." deyip gülümseyen Demir ile "Beyinsizler." dedim. Bu sefer üçümüzde ölecektik. 

Odada silah sesi duyulması ile herkes sessizliğe büründü.

Silah TaciriWhere stories live. Discover now