Παρτ 3

8.8K 767 138
                                    

Το ξυπνητήρι μου χτυπάει στις 7 π.μ.Μου παίρνει 2 λεπτά να συνειδητοποιήσω ότι είναι Δευτέρα πρωί, σήμερα αρχίζω δουλειά.Σηκώνομαι από το κρεβάτι και τρέχω στο μπάνιο.Κάνω γρήγορα ντουζ και στεγνώνω τα μαλλιά μου.Βάζω eyeliner και mascara στα μάτια μου.Πηγαίνω στην ντουλάπα και φοράω μια λευκή μπλούζα και μια μαύρη φούστα, μαζί με μαύρες γόβες.Κοιτάζομαι στον καθρέυτη και παίρνω μερικές αναπνοές.

''Δεν πρέπει να το χαλασεις'' λέω στον εαυτό μου.

Καθώς βγαίνω απ το κτίριο περνάω την πόρτα του Harry.Τον βγάζω απ'το μυαλό μου.Επειδή έχω έναν αγενή γείτονα δεν σημαίνει ότι θα ασχοληθώ.Εκτός και αν ο θόρυβος δεν είναι τόσο χαμηλός όσο επιθυμεί.

Μπαίνω στο αμάξι μου.Ο αέρας με κάνει να κρυώνω λιγάκι.Οχι ότι με πειράζει.Λατρεύω τον κρύο καιρό.

Παρκάρω και μπαίνω στ γυάλινο κτίριο.Παίρνω το ασανσέρ για τον 6ο όροφο και περπατάω προς το ευρύχωρο γραφείο, σταματόντας στην ρεσεψιόν.Μια γυναίκα με καστανά μαλλιά και μπλε μάτια μου χαμογελάει.

''Καλημέρα κ.Knight'' μου λέει.

''Γεια'' την χαιρετάω και διαβάζω το όνομα της από το καρτελάκι.''Marion Johnson'' Πρέπει να είναι αυτή που μίλησα χθες το απόγευμα.

''Θα πω στον κ.Greenman ότι είστε εδώ'' Σηκώνει το τηλέφωνο και πληκτρολογεί κάποιους αριθμούς.Αναφέρει το όνομα μου λίγο πριν κλείσει.Moυ δίνει ένα ντοσιέ.''Ο κ.Greenman μου έδωσε αυτό το έγγραφο χθες για να το ξεκινήσεις μόλις φτάσεις'' Το παίρνω και δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω.

 

Συμβαίνει πραγματικά.

Λίγο αργότερα ένας άντρας με γυαλιά και σκούρο μαλλί με πλησιάζει δίνοντας μου το χέρι του για χειραψία.

''Rose Knight, χαίρομαι που σε βλέπω.Είμαι ο Dan Greenman.Θα σου δείξω τον χώρο.Τον ακολουθώ στο γραφείο στην πίσω γωνία.''Eδώ είναι η λογιστική.To γραφείο σου θα είναι εδώ,όπου δουλεύουν και οι λογιστές.Δίπλα είναι το HR''

Οταν επιτέλους τελειώνει μου χαμογελάει.''Είσαι υποχρεωμένη να διαβάζεις 4-5 έγγραφα την εβδομάδα.Ξέρω ότι ακούγονται πολλά αλλά σύμφωνα με τα προσόντα σου,θα αντέξεις στην πρόκληση.Η πρώτη σου πληρωμή θα φτάσει σπίτι σου την Κυριακή.Θα είναι 900$ την εβδομάδα κ.Knight.''

HiddenWhere stories live. Discover now