Part 30

6.6K 669 29
                                    

Το σοκ στο πρόσωπο του Harry είναι εμφανές καθώς με κοιτάει. ''Εσύ γιατί με φίλησες;'' με ρωτάει.Ανοίγω το στόμα μου. ''Εγώ..εγώ--''''Και στην ουσία είσαι με τον Aaron.''

''Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό.''''Εσύ το ανέφερες.''''Εσύ είσαι αυτός που με φίλησε.''

Ο Harry σηκώνεται από τον καναπέ και μου γυρνάει την πλάτη.Μετανιώνω που το ανέφερα όλο αυτό.''Θα σου φέρω μια κουβέρτα.'' λέει και εξαφανίζεται στο δωμάτιο.Eπιστρέφει με το μαξιλάρι και την κουβέρτα που χρησιμοποίησα την προηγούμενη φορά.

Σηκώνομαι όρθια. ''Συγνώμη.Δεν θέλω να φιλονικώ μαζί σου.''

Αρχίζει να γελάει και τον κοιτάω. ''Τι είναι τόσο αστείο;;''''Rose, ποιος χρησιμοποιεί τη λέξη 'φιλονικώ' ;;''

Αρχίζω να γελάω και εγώ.Ο Harry κάθεται στον καναπέ και το ίδιο κάνω και εγώ.Βάζω τα γόνατα στο στήθος μου και ακουμπάω πάνω του.Μ'αρέσει αυτή η αίσθηση όσο τρελό και αν ακούγεται.

''Ηarry είμαστε φίλοι;''Αναστενάζει. ''Δεν ξέρω Rose.''''Γιατί δεν μπορούμε να γίνουμε;;'' δεν μπορώ να ελέγξω τα λόγια μου.

''Δηλαδή λες ότι θες να γίνουμε φίλοι;;''

''Oταν δεν είσαι μαλάκας είσαι πολύ ευχάριστος.''

''Ευχαριστώ.'' λέει ειρωνικά και γελάω πάλι.Βλέπω τα λακάκια του να εμφανίζονται όσο χαμογελάει. ''Λοιπόν Rose αφού θες τόσο πολύ μπορούμε να γίνουμε''

''Αλήθεια;''''Ναι,εννοώ ξέρεις ήδη που είναι η κρυψώνα με τα Snickers μου άρα δεν έμεινετίποτα να κρύψω.''

..Τίποτα να κρύψω, τι ειρωνία.

''Εχεις κρυψώνα με Snickers εδώ;;'' γουρλώνω τα μάτια μου.

''Γαμώτο'' κουνάει το κεφάλι του ''Ναι.Εχω περίπου 300 εδώ.''

''300;;;'' τον χτυπάω στο μπράτσο και αυτός γελάει.''Πρόσεχε Rosalie.''

''Μαλάκα'' κάθομαι και σταυρώνω τα χέρια του.

''Δεν σου αρέσει να σε λέω Rosie ούτε Rosalie.Πως να σε λέω;;''

''Rose'' του απαντάω.

''Οχι αν γίνουμε φίλοι.''

''Αν είναι έτσι δεν θέλω να είμαστε φίλοι.''

''Δεν υπάρχει γυρισμός τώρα.Ξέρεις που έχω τα Snickers μου.''

Γελάω ξανά και γέρνω πάνω του.Δεν ξέρω γιατί συνεχίζω να το κάνω αυτό.Η τηλεόραση συνεχίζει να παίζει ένα επισόδειο του Family Guy.Οταν το γνώρισα δεν φανταζόμουν ότι θα γινόμασταν φίλοι.Ηταν τόσο αγενής χωρίς λόγο.Οχι ότι δεν είναι τώρα αλλά τουλάχιστον με άφησε να μείνω εδώ οπότε είναι και αυτό μια αρχή.

Προσπαθώ να κρατήσω τα μάτια μου κλειστά αλλά δεν μπορώ.Το κεφάλι μου είναι στον ώμο του Harry και με παίρνει ο ύπνος.Ποτέ δεν με έχει πάρει ο ύπνος δίπλα στον Aaron.

Ξυπνάω στην μέση της νύχτας.Ο Harry είναι ακόμα δίπλα μου και μπορώ να πω ότι κοιμάται από την αργή αναπνοή του.Το χέρι του είναι γύρω από την μέση μου και το κεφάλι του ακουμπάει ελαφρώς το δικό μου.

Χαμογελάω ξέροντας πως αν ήμουν η κανονική Rose θα τον είχα σπρώξει μακρυά μου και θα έφευγα στο διαμέρισμα μου.Αλλά η κανονικη Rose σιγά σιγά εξαφανίζεται.Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον Harry.

Kλείνω τα μάτια μου ξανά και ο Harry κουνιέται λίγο, αναστενάζει στον ύπνο του και η λαβή του γύρω από την μέση μου σφίγγει.

HiddenWhere stories live. Discover now