Bölüm 6: Üniseks mi?

1.3K 167 34
                                    

Rong Yi, bu şekilde bir ilişki kurmayı asla hayal edemezdi.

Birkaç hafta önce bir Omega ile kör bir randevuya çıkması gerekseydi, çok üzülürdü. Ancak şimdi rahatlamıştı.

Bir ayrılık sürecinden geçerken, o kadar kolay ve hızlı bir şekilde aşık oldu ki.

Sonunda Rong Yi, onu takdir eden bir Alfa ile birlikteydi. Bu yüzden, bu ilişkiye çok değer veriyordu ve yürümesini sağlamaktan başka hiçbir şey yapmadı. Bu yüzden kör randevusu Alfa olmadığı sürece sorun olmazdı.

Omega gibi görünmese de, Rong Yi saf bir Omega'ydı. Aynı cinsiyetten insanlarla pek ilgilenmiyordu. Bu yüzden, kararsız bir adam gibi görünmeyecek ve bu konuda suçluluk duymayacaktı.

En azından şimdi bir karar vermesine gerek yoktu. Dakikasında, erkek arkadaşıyla buluşmak için sabırsızlandı.

***

Sabah Chen Keyao ile bir dakikası olup olmadığını bilmediği bir zamanda temasa geçti. Chen Keyao bu akşam bir ders vermesi gerektiğini söylediğinde, Rong Yi ona acıdı.

Ancak sonradan gizlice bu durumdan memnun oldu.

Chen'in çocuklara öğretmenlik yaptığını hiç görmemişti.

Aniden ortaya çıkarsa, Alfa şaşırır mıydı?

***

Chen Keyao'nun verdiği adresi, Rong Yi kolayca buldu.

Resepsiyondaki memur onu sıcak bir şekilde karşıladığında, zar zor içeri girmişti. Rong Yi, buraya erkek arkadaşını görmeye geldiğini söyleyemeyecek kadar utangaçtı. Bu yüzden, neden geldiği sorulduğunda şüphe uyandırdı. Daha sonra, sınıf hakkında daha fazla bilgi edinmek için orayı ziyaret eden bir ebeveyn olarak kabul edildi.

Daha fazla müşteri çekmek için personel onu sınıfı ziyaret etmek için yönlendirdi. Rong Yi binanın küçük girişinden, birçok ebeveynin sınıfların dışında beklediğini gördü.

Ziyaretçilerin ve ebeveynlerin daha iyi görebilmelerine yardımcı olmak için, koridorun yanındaki taraf şeffaf camdan yapılmıştı.

Rong Yi ilk sınıfa ulaştı. Öğretmen, Chen Keyao olmasa da içeriye baktıktan sonra bir adım daha atamadı. Bir grup küçük çocuk, tekme atıp öğretmenlerini dikkatlice takip ederken "Hi-yah!" diye bağırıyorlardı. Rong Yi gülmekten kendini alamadı.

Personel, "Burası küçük çocukların sınıfı" diyerek tanıtma fırsatı buldu. "Çocuğunuz kaç yaşında, efendim?"

Bay Chen'e kalmış.

Rong Yi zihninde yanıtladı. Utangaçlığını gizlemek için nazikçe öksürdü ve "Bay Chen Keyao'nun sınıfı nerede?" diye sordu.

"Ah," personel durakladı. "Bay Chen'in sınıfı dolu. Ancak merak ediyorsanız, koridorun sonundan dönünce sınıfını görebilirsiniz."

***

Chen Keyao'nun sınıfının dışında bekleyen ebeveynler vardı, aslında epeyce vardı demek daha doğru olurdu.

Sınıfa doğru yaklaşan Rong Yi, iyi manzaralı bir yer bulamadı. Boyu sayesinde arkada durmasına rağmen görüşü engellenmedi.

Chen Keyao, sırtı koridora dönük bir şekilde öğrencileri için gösteri yapıyordu.

Personel kıyafeti giyiyor, diye tahmin etti Rong Yi. Sırtındaki logoyla bunu tahmin etmek biraz komikti. Ancak dik duruşunun yardımıyla, kıyafeti içinde tarif edilemez derecede yakışıklı görünüyordu.

Mr. Rong's Lovelorn Diary [Türkçe Çeviri]Место, где живут истории. Откройте их для себя