~2

18.5K 390 9
                                    

8 óra, már mindenki megérkezett.
Végül 20 embert számoltam, velem együtt.
A Tanárnő üdvözölte újra az osztályt.
- Sziasztok Gyerekek! Remélem nagyon jól telt a nyaratok, sok mesélni valóval tértetek vissza, és ami a legfontosabb; sok tudás vággyal! - kacsintott, majd az osztály nagy része elkezdett nevetni és rávágták hogy "Persze".

-Mint láthattátok, van egy új személy az osztályban. Szeretném ha meghallgatnátok a bemutatkozását. Gyere Dia nyugodtan.
Felálltam, majd kisétáltam a tanárnő mellé és bele kezdtem.
- Sziasztok! Diana Smith vagyok, Baltimore-ban lakok és 17 éves va...
*kopp kopp*
Félbeszakítottak. Ez már most jól kezdődik.

-Elnézést a zavarásért- nyitott be a reggel látott jó képű tanár.
Ledermedtem. A Tanár úr közelebbről még dögösebb. Fekete haja, és gyönyörű világoskék szemei egyszerűen hihetetlen párosítás. Mély hangjával csak mégjobban megőrített.
Nem vagyok normális hogy ilyen gondolatok vannak róla a fejemben! - Igérem,gyors leszek. Már most van egy kis változás az órarendben.
Kedd, 5. óra helyett Hétfőn első órában találkozunk! Nem tudom kinek jó, kinek nem, de így lesz. A pénteki 6.-7. óra marad ugyanúgy. Remélhetőleg.
Na de nem zavarok tovább, csak ennyit szerettem volna, pénteken találkozunk, Sziasztok! És neked is szia, új diák. - majd rám mosolygott. A mosolya egyszerűen káprázatos, szerintem a Colgate eltitkolt reklám"foga". Haha.
És a kis gödröcskéit se hagyjuk szó nélkül. Bakker miért nem születtem hamarabb?

- Diana, folytatnád?
A Tanárnő zökkentett ki a gondolataimból. Remélem nem pirultam el, mert az nagyon gáz lenne.
-Persze, bár nem nagyon tudnék mást elmondani. Van egy kiskutyám, Rocky. Szóval ha nincs leckém, akkor az Ő volt. -próbáltam viccelni, szerencsére értékelték, még az osztályfőnők is.
- Rendben, ezt majd észben tartom.- nevetett.- Foglalj helyet nyugodtan.
Nos, gyerekek a mai terv, hogy megtartunk 2 osztályfőnöki órát, amikben megbeszéljük az idei évet, megkapjátok a könyveiteket. Ezután szeretném ha 2 ember körbe vezetné Diát az iskolában.
Van önként jelentkező?-kérdezte a Tanárnő.
Nem fűztem nagy reményeket ehhez, hiszen a helyükben én se vállalkoznék egy magam fajta mellé. Lesütött fejjel néztem a padot, hátha valami kis üzenet rejlik rajta ami aktiválja a láthatatlanságom és haza mehetek a szégyenkezés előtt.

-Nahát! Egyből 4-en is?- mii??? 4-en?
Felkaptam a fejem. 3 lány és 1 fiú.
Mièrt hiszem hogy csak szivatás lesz?
-Rendben, Mark, April, Bella és Jessica köszönöm nektek.
Ezután átvettük a terveket az idei évre, tankönyv csomagokat kaptunk és elmény beszámolókat halgattunk.

Tanár úr, kérem Where stories live. Discover now