34. Jsem těhotný

1.5K 103 8
                                    

Probudil jsem se se zvláštním pocitem vzrušení, ale nebyl to druh vzrušení, jaké pociťuji, když vidím sexy Harryho. Tohle bylo kvůli prvnímu koncertu v rámci turné On the road again. 

Otevřel jsem oči a zadíval se na bílý strop nad sebou, při myšlence, že zase budeme na podiu, všichni spolu se spoustou fanoušku, mi začalo bít rychleji srdce. Těšil jsem se, upřímně jsem se těšil. 
Vedle mě se ozývalo tiché pochrupování, stočil jsem pohled do prava, abych si mohl prohlédnout Harryho spící tvář. Jeho dlouhé kudrnaté vlasy byly rozprostřené po celém polštáři, dolní ret měl lehce našpulený, ruce položené vedle hlavy. Vypadal jako spokojené dítě.

Vnímal jsem to jako zázrak, tohle všechno, co se teď dělo, nechali nás společně v LA, v jednom letadle, odvezli nás na hotel ve stejném autě, kde nás taky nechali spolu a sdílíme jednu postel, přes to, že je venku spostu fanoušků a může nás kdokoliv vidět vycházet společně z pokoje. Nechápal jsem to a nechtěl jsem se ani zamýšlet nad tím, co je tohle zase za sprostý tah od Modestu.

Svěsil jsem nohy z postele a bolestivě zaskuhral, když můj zadek přišel do přímého kontaktu s matrací.

"Je ti něco?" Uchechtl se za mými zády rozespalý Harryho hlas. Vražedně jsem se na něj podíval. Radši jsem to nekomentoval a namáhavě se zvedl na nohy. Harry se totiž tuhle noc rozhodl patřičně oslavit. Tvrdil, že to, že spíme v jedné posteli na hotelu a nikdo nám za to nenadává, je významná událost. Oslavit, v jeho slovníku znamená zruinovat mi zadek a to pěkně prosím třikrát za sebou. Nevím, co to do něj vjelo, ale byl jako utržený ze řetězu.

Došoural jsem se do koupelny a zamknul za sebou, kdyby ho náhodou napadlo pokračovat v oslavování. Svlékl jsem se donaha a chystal se vlézt do sprchy, když mě zastavil odraz v zrcadle mých zad, které jsem zahlédnul při otočení se zpátky k umyvadlu.
"No to si ze mě dělá prdel!" Vydechl jsem a nevěřícně zíral na pravidelné rýhy od Harryho nehtů, které mapovaly kompletně celé mé záda. Chtěl jsem si dát na dnešní koncert tričko na ramínka, jestli to půjde vidět, tak ho zabiju!

Utrousil jsem ještě pár nadávek na Harryho adresu, než jsem zalezl do příjemně teplé sprchy. Naplno jsem si to užíva a nechával si stékat teplé kapky po celém těle. Když mě vyrušilo klepání na dveře.

"Louis?" Samozřejmě, že to byl Harry. S hlasitým povzdechem jsem si zapřel hlavu o kachličky.

"Teď ne, Harolde! Stačilo... chci se vysprchovat jako normální člověk." Houknul jsem na něj.

"Jo já vím, ale volá ti máma." Vypnul jsem vodu a nastražil uši, jestli opravdu uslyším zvuk mého mobilu, podezříval jsem ho, že je to jenom sprostý trik, aby mě vylákal ven. Omotal jsem si kolem psau ručník a vylezl ven, kde na mě čekal Harry s mým mobilem v ruce.

"Díky." Přikývl jsem a vzal si od něj řvoucí obdelník. Harry sjížděl moje vlhké tělo nadrženým a drzým pohledem. Jen jsem nad ním překroutil očima. Přijde mi, že od momentu, co mu bylo dvacet-jedna, se jeho neukojitelnost vůči sexu zvýšila o několik příček.

"Ahoj, mami." Přijal jsem konečně hovor.

"Ahoj, zlatíčko. Nespíš už? Nejsem si jistá, kolik tam máte teď hodin." Oslovil mě mámin milý hlas.

"Ne, byl jsem v koupelně, proto jsem to tak dlouho nebral. Děje se něco?" Zeptal jsem se hned, jak mi došlo, že volá jen tak z ničeho nic.

"Ne, jenom jsem ti chtěla popřát hodně štěstí při prvním koncertu a klukům taky." Harry, který seděl na posteli, si mě za bok přitáhnul k sobě a snažil se mi sundat ručník. Neunávně jsem si ho držel, aby se mu to nepovedlo, ale když mě štípnul do ruky, ručník neručník, ucuknul jsem a pohoršeně vyjekl, "Harolde!" 

Bravery (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now