4. Fotbalový trénink

1.9K 130 4
                                    

Niall, Liam a Harry odletěli do Londýna a já jsem zůstal v Portu sám... tedy ne tak docela, byla tady se mnou Eleanor, ale ta naštěstí koukala jenom do notebooku a nevšímala si mě stejně jako já jí.

Trávili jsme veškerý čas na hotelovém pokoji, aby to budilo dojem že se nemůžem jeden druhého nabažit...ráno jsem to ale už nemohl vydržet a sešel jsem aspoň dolů na snídani, vyfotil se s pár fanynkama a vrátil se zpátky.

Navíc, máme trénink s kluka z mého fotbalového klubu Doncaster Rovers, zaplatil jsem jim soustředění tady v Portugalsku a bud s nimi trénovat. Alespoň se odreaguju.

Když byl čas jít, zvedl jsem se z mého už obvyklého místa na zemi a začal se přehrabovat v kufru.

"ty někam jdeš?" ozvalo se mi za zády.

"jo...máme s klukama z Doncasteru trénink...máš jít prý se mnou" mluvil jsem na ní bez toho abych se otočil. Nevím co se děje, dřív jsem neměl problém bavit se s ní normálně, dokonce jsem jí bral jako kamarádku, ale teď se ve mě vytvořil nějaký blok který nedokážu překonat. Možná to trvá už až moc dlouho a já jsem agresivní na všechny kolem sebe. Eleanor se beze slova zvedla a šla se taky oblíct. 

Když byla konečně hotová, vyšli jsme pomalu z hotelu. Hřiště bylo docela blízko takže jsme šli pěšky.

Měl bych jí vzít za ruku nebo něco, ale nedokázal jsem se k tomu přinutit. Sakra Louisi! bude z toho problém! vezmi ji za tu ruku! domlouval jsem v duchu sám sobě. Dobře, tak na tři...raz...dva...tři...jakmile jsem napočítal do tři ruka jako by mi ztěžkla a odmítla se hnout, nechápal jsem to...to už ani nejsem schopný dát jí ruku? naopak jsem se od ní vzdáli o další metr, teď jsme vedle sebe šli jako bychom ani jeden druhého neznali.

Mé podvědomí mi za tohle dávalo facky a upřímně jsem si oddechl když jsem spatřil hřiště. Kluci už byli na trávníku a rozehřívali se.

"ahoj kluci" zvolal jsem na ně.

"ahooj" zamávali mi. Koutkem oka jsem zahlédl že se ode mě Eleanor odpojila a šla si sednout na tribunu. Zřejmě dneska trénink prodloužím abych byl chvíli volný a nemusel s ní být.

Chvíli jsem tam s nima poskakoval a díval se jak se rozcvičují, po chvilce si jen tak začali posílat míč. Přišel za mnou jeden hráč...

"šéfe..to je vaše holka?" zeptal se mě.

"Elliotte.." povzdechl jsem si "kolikrát jsem vám všem říkal že mi máte tykat a říkat Louisi? hm?" pohlédl jsem na něj.

"och..jasně promiň Louisi...tak co? je to tvoje přítelkyně?" nedal pokoj. Otočil jsem se na Eleanor která si něco ťukala do mobilu, chvíli jsem mlčel. Nakonec jsem tiše odpověděl.

"jo je.." znovu jsem měl pocit jako bych Harryho podváděl.

"je to kost" zapředl, normálního kluka by to vytočilo kdyby takhle mluvili o jeho přítekyni, ale mě to nechávalo chladným "sluší vám to spolu" poznamenal...jo to určitě... "jsem ale četl že to táhneš s tím tvým kolegou ze skupiny..jak se jmenuje..mám to na jazyku, Henry..H.." 

"Harry..." ukončil  jsem jeho pokusy.

"jo Harry" zajásal "myslel jsem si že je to nejaká blbost" .

"hm...jo...to asi je" hlesl jsem. Poplácal mě po rameni a odešel. Kdyby jen tušil kolik je na té blbosti pravdy a zase jsem za hajzla a popřel jsem Larryho. Nenávidím se za to.

Poodešel jsem kousek dál abych se mohl povídat na twitter. Co to sakra zase je? další válka mezi ES a LS, to je za tenhle týden už po nekolikáté, zbláznili se ty holky?

Bravery (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now