9. New Jersey

1.5K 104 8
                                    

3.8...hmmm jeden volný den. Tedy více méně, museli jsme se přesunout do New Jersey, zítra tam máme koncert. Nějak mi to nevadilo, prostě jsem přežil let a hodlal se zavřít na hotelovém pokoji na celý den.

Vlastně bylo to docela zvláštní, čekal jsem že bude nějaký velký poprask kvůli naší dovolené v LA, ale nic se nedělo, žádné nadávky, žádné výhružky, žádné zákazy. Možná uznali že facka bude zatím stačit. Musel jsem Harolda dost krotit aby to neřešil, pořád mě přemlouval ať  s tím jdu k doktorovi že se mu to vůbec nelíbí, zatím mě k tomu nepřemluvil a asi ani nepřemluví. Uznávám že mě to stále bolí a špatně se mi mluví, na druhou stranu, fanynky si toho nevšimly, takže na to nebudu zbytečně upozorňovat.

Svalil jsem se na postel uprostřed luxusního pokoje, v naději že budu moct prospat celý den. Omyl. Nějaký otrava mi klepal na dveře. Otráveně jsem zvedl hlavu z polštáře a houkl "dále".

Nikdo ale nevstoupil. Dělá si ze mně někdo legraci, nebo je nahluchlý? Podrážděně jsem zavrčel a zvedl se z postele. Prudce jsem rozevřel dveře. Přede mnou stála nějaká žena, dlouhé nohy, hubený obličej stejně jako celá postava, dlouhé vlasy snad až po zadek v tmavě hnědé barvě, na sobě měla letní šaty, přes ně přehozený lehký svetřík zakrývající její ruce, na hlavě kloubou který ji sahal až do čela a na očích sluneční brýle. Něco mi na tý holce nehrálo, byla mi nějaká povědomá. Zíral jsem na ní jako idiot.

"Můžu dál pane Tomlinsone?" zeptala se mě. Jestli je to nějaká fanynka a začne pištět hned jak jí pustím dovnitř tak mě odvezou!

"jo asi jo" přikývl jsem nejistě a otevřel jsem dveře ještě víc aby mohla projít. Hned jak byla v pokoji, zabouchnul jsem dveře a otočil se na ní. Stála tam a jenom si mě přeměřovala nechápavým pohledem. Začínal jsem z toho být dost nervózní. 

"Děláš si ze mě srandu Louisi?" řekla najednou uplně jiným hlasem a sundala si brýle "to jsi mě jako vážně nepoznal?" o můj bože! Byl to Harry převlečený za ženskou! 

"Harolde! co to pro boha vyvádíš? víš jak jsem se lek že mi tady začneš pištět nebo něco, nebo že jsi prostě nějaká fanynka, které se podařilo dostat dovnitř" valil jsem na něj oči, zatím co on se svlíkal ze šatů jenom do boxerek a sundával si paruku.

"Co za idiota si to mám brát když ani nepozná vlastního snoubence?" zasmál se a hodil po mě kabelku. Nejistě jsem si ji prohlížel, zatím co Harry šel zasáhnout závesy.

"co na ní tak hledíš? ona tě nekousne" smál se mi dál "otevři ji".
Poslechl jsem ho a strčil do kabelky ruku, vytáhl jsem nějakou paruku s vlinitými černými vlasy s délkou asi trochu pod uči. Následně nějaký kloubou, brýle a dál modrou košili s dlouhým rukávem a tmavě modré kalhoty. Nechápavě jsem se na něj podíval.

"co to má být?" pustil jsem kabelku na zem a pozvedl v náručí všechny ty věci. 

"to je oblečení pro tebe" pokrčil rameny.

"cože?" vyjekl jsem.

"no...musíme se nějak nepozorovaně dostat do kostela, kde jsem domluvil že nás tajně oddájí. Zayn půjde taky za ženskou, má na to postavu. Liam bude nějaký bitkař, s kapucí až přes hlavu, bude mi hrát přítele, protože já budu oblečený tak jak jsem byl teď, vzhledem k tomu že jsi mě poznal ani ty, je to ideální přestrojení. Nialla budeme asi taky muset předělat na nějakou holku, protože jeho by jako kluka poznal každý. Jo a ty si oblečeš tohle a budeš dělat přítele Zaynovi..." vysvětlil mi a bylo na něm vidět že je jeho plánem naprosto nadšený.

"co to meleš?" vydechl jsem šokovaně. Asi to dneska přehnal se sluníčkem, což je divný, celý den je pod mrakem.

"víš kolik mi to dalo práce takové přestrojení vymyslet, aby s námi kluci mohli jít a aby nás nepoznali?" položil si ruku na srdce, asi aby mi došlo že jsem ho hluboce ranil.

Bravery (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now