ME

7.4K 123 509
                                    


So, someone played 20 Questions with me and I thought that i would share it with everyone. This is kinda hard for me since I like to be very very very secretive...I mean everyone is but yeah...I hope you understand<3

Q1 what's The weirdest dream you have ever had ?


Answer- I am scared of lizards and there are times when they are in my dreams. I always wake up scared.

Q2 if you could travel any year in a time machine which year would you travel and why ?

Answer- 2015 because that is one of my best years of life<3


Q3 if you could change one time about your yourself what would it be ?

Answer-  My weight...it really makes me insecure at times.

Q4 What's your most fun memory of your childhood ?

Answer- Me being carefree? I am always stressed about one or other things these days.


Q5 if you could have dinner with a famous person (living or dead ) who would you choose ?

Answer- Bang Chan

Q6 What's your favourite movie to watch again and again?

Answer- I like 'Now you see me' 

Q7 what's your favourite season of the year ?


Answer-  Winter

Q8 who is your celebrity crush ?


Answer-  Bang chan

Q9 What's your biggest fear?


Answer-  Lizards

Q10 What's the weirdest thing you have ever done?

 Answer- Once I yelled to have attention of my crush.

Q11 what's the best advice you have ever received?

Answer- 'Life is full of pages. it depends upon you if you turn them smoothly or impatiently'

Q12 what's a bad habit that you had that you have been able to overcome?

Answer- I used to love chicken and I used to eat it a lot but I have it under control now. 

Q13 What's your dream road trip destination?

 Answer- I don't like road trips as such.

Q14 what's your favourite food of all the time?

Answer-I like Pasta and Ice-cream

Q15 What are the three items which are on your bucket list?

Answer- a. Becoming numb to sudden changes.
b. turning into the kindest person i have ever known.
c. achieving all i want.

Q16 what's your favourite thing about yourself?


Answer-  I don't particularly like anything about myself..if i were to chose...i guess my height?

Q17 What's your biggest regret?


Answer- Not being kind to some people. 

Q18 what's the weirdest thing in your closet? 
Answer- I have my lunch box in my closet right now.

 
Q19 if you had to guess what people appreciate the most about you what would you say?

Answer- I guess it would be my determination to work? I am not sure.


Q20 what's your dream job?

Answer- Being a responsible person. i do not have a dream job...I just want a quality life with my spiritual beliefs even if that means that I would have to become a Homemaker. 

Thank you for being here. 
I love you. 
You can ask anything you want here.
*Warm bear hugs for everyone*


You are all welcome to answer the same questions in the comments sections. I want to know more about you guys as well!

Stray kids BoyxboyWhere stories live. Discover now