IX

1.7K 66 0
                                    

P.o.v. Louis
Ik keek naar Sofie die stilletjes tegen de borst van Liam aanlag. 'Slaapt ze?' Fluisterde ik. Liam knikte en ik glimlachte. Ze slaapt best schattig, eigenlijk. 'Maar boy's, wat gaan we met haar doen? Blijft ze de rest van haar leven bij ons of niet?' Vroeg Liam. 'We kunnen haar ergens in the middle of nowhere dumpen!' Stelde Zayn voor. 'Doe eens normaal! Jij heb echt geen hart!' Zei Niall boos. 'Laten we haar bij ons houden en dan kijken hoe het verder gaat...' Stelde ik voor. 'Ja, dan zien we wel wat er gebeurt' zei Harry die ondertussen al weer wakker was. 'Maar waar slaapt ze dan? Alleen op een kamer of bij een van ons op de kamer?' Vroeg Niall. 'Op de logeerkamer' zei Liam. 'Ja, dan heeft ze ook een beetje privacy' zei ik. 'Mee eens' zeiden Niall en Liam. 'Ja goed idee! Dan geven we haar de kans te ontsnappen!' Zei Zayn boos. 'Kom op Zayn! Ze heeft 2 keer de kans gehad te ontsnappen en dat deed ze niet!' Zei Harry. 'Ja, ze had ook met die man mee kunnen gaan en ons niet te zeggen! Of stilletjes met Danny weg te sluipen! Dat heeft ze niet gedaan' zei Niall. Zayn snoof en zei verder niets meer. 'Ze is wel mooi' zei Harry na een stilte. Ik draaide me naar hem om en zag dat hij naar Sofie keek. 'Kunnen we haar niet adopteren? Als haar ouders toch geen tijd voor haar hebben...' Ging Harry verder. 'Dat ze onze dochter word?' Ik keek hem raar aan. 'Nee, ons zusje!' Zei Niall. 'Helaas kan dat niet zomaar...' Zuchtte Liam. 'Ja, en wat geef ja haar dan als achternaam?' Vroeg Niall. 'Direction!' Lachte ik. 'Sofie Direction? Serieus?' Lachte Harry. 'Ik vraag me af of ze echt gelukkig is bij ons...' Zuchtte Liam. 'Ze zegt van wel' zei Niall. 'Ja, maar geloof jij haar? Ze is ontvoerd door gekke gasten en zegt dan dat ze bij ons gelukkig is... Ik geloof haar niet eigenlijk...' Zuchtte Harry. 'Ik wel! Ze heeft haar thuis situatie verteld en ik zou hier ook gelukkiger zijn dan daar!' Zei ik. 'Das waar...' Zei Niall. 'En jongens... Hoe doen we dat met haar school? Ik bedoel, ze zit in haar laatste jaar... Ze moet toch echt examen doen!' Zei Liam. 'Das waar...' Zuchtten Niall, Harry en ik. Zayn hielt zich er een beetje buiten en zei niets. 'Nou Liam, jij bent de slimste hier! Geef jij haar anders les!' Stelde ik voor. 'Ik ben niet in alle schoolvakken goed!' Zei Liam. 'We bedenken wel wat' zuchtte Harry.
Ik zag nu pas dat Niall de mobiel van Sofie in zijn handen had. 'Wat doe je met haar mobiel, Nialler?' Vroeg ik. Niall draaide zich om, 'kijken of ze nog gemiste oproepen heeft enzo'. 'Heeft ze die?' Vroeg Harry bezorgd. 'Jep!' 'Van wie?' Vroeg Liam. 'Heel veel van Danny en een paar van iemand genaamd: Lilly' zei hij. 'Wie zou dat zijn?' Vroeg Harry. 'Geen idee, maar ik heb dus even gekeken op WhatsApp en zag haar foto' Niall liet de foto van Lilly zien. Het was een meisje van ongeveer Sofies leeftijd. Ze had blonde lange haren en vel blauwe ogen. 'Wow' zei Harry. 'Jep' lachte Niall. 'Ik vind Sofie knapper hoor!' Zei ik. 'Ja, ik ook! Maar kijk haar bobies!' Zei Harry. Ik gaf hem een tik op zijn arm. 'Dat is waarschijnlijk een vriendin van Soof!' 'Ja, maar die bobies zijn zo groot!' Ging hij verder. 'Oke, Hazz, genoeg' zei Liam.

P.o.v. Sofie

Ik luisterde nog steeds naar de gesprekken tussen de jongens. Harry zei gewoon dat Lilly grote borsten heeft! Hoe kon hij dat zomaar zeggen over mijn beste vriendin! Nouja... Ze was mijn beste vriendin... Sinds ze een paar jaar geleden naar Spanje is verhuist, heb ik amper nog contact met haar. Maar hoe wist ze dan dat ik was ontvoerd? Hebben mijn ouders dat tegen haar gezegd? Of Danny? Ik had Danny wel eens over haar verteld, maar volgens mij had ik haar nummer niet aan hem gegeven... Of wel?

'Wacht, lees jij gewoon Sofies gesprekken op WhatsApp?!' Vroeg Louis boos. 'Nee! Niet allemaal...' Hoorde ik Niall schamend zeggen. HIJ LEEST MIJN WHATSAPP GESPREKKEN?! Ik zou nu zo graag mijn mobiel willen terug pakken en boos op hem worden! Maar dat kan niet... Want ik "slaap". Dan maar nep wakker worden!
Ik draaide me een beetje om en opende langzaam mijn ogen. 'Moge Soof' ik zag het grote hoofd van Louis vlak voor me. Ik schrok en viel een beetje naar achter. 'Lekker geslapen?' Vroeg een grijnzende Harry. 'Ja, jij ook?' Lachte ik. 'Ja! Heerlijk!' Lachte hij. Ik keek een beetje wat Niall aan het doen was. En ja hoor! Hij las mijn WhatsApp gesprekken. 'Ben je nou mijn WhatsApp gesprekken aan het lezen?' Vroeg ik een beetje boos. Ik zag Niall schrikken en hij stopte snel mijn telefoon ik zijn broekzak. 'Nee' zei hij snel. 'Niall, ik zag het echt wel! Waarom wil je dat zo graag lezen?' Vroeg ik. 'Omdat je heel veel berichtjes had' zei hij eerlijk. 'Mag ik vragen van wie?' Vroeg ik voorzichtig. 'Van Danny en van ene Lilly' 'dat is niet "ene Lilly"! Dat is mijn beste vriendin!' Zei ik. Ze denkt dus nog wel aan me... 'O... Maar ze vroeg waar je was...' Stamelde Niall. 'Mag ik het please lezen?' Vroeg ik voorzichtig. 'Als je maar niets terug schrijft!' Zei Louis. 'Wil je mee kijken dan?' Vroeg ik hem. 'Jep! Kom maar!' Hij deed zijn gordel los en tikte op zijn schoot. Liam deed de gordel los zodat ik naar Louis' schoot kon. Ik klom gemakkelijk naar Louis' schoot en hij deed de gordel om ons heen. Niall gaf mijn mobiel en ik ging tegen Louis aan liggen. Ik ging eerst naar Lilly en begon bovenaan. (L=Lilly)
L: Hey Soof! Heb je al een hele tijd niet gesproken! Hoe gaat het daar?
L: hey Soof! Danny vertelde dat je vermist was en of ik iets wist! Gaat alles wel goed? Ik ben bang!
L: soof, waar zit je? Ik ben enorm ongerust! Ben je oke? Laat please wat van je horen!
L: is er iets gebeurt? Je zal toch niet dood zijn... Dan stuur ik dit naar niemand! Of ben je ontvoerd? Er leven gekke mensen in London dus het zou best kunnen...
L: soof! Ik zie dat je dit gelezen heb! Je bent er dus nog! Antwoord please! Of haat je me? Kan ook! Maar laat iets weten! IETS!
Dat was alles wat ze had gestuurd. Ik zuchtte en voelde een traan over mijn wang glijden. Louis veegde die weg. 'Gaat het?' Vroeg hij. 'Mag ik iets terug sturen? Please?' Vroeg ik terwijl ik in Louis' ogen keek. 'Nee!' Riep Zayn vanachter het stuur. 'Ze spaced hem echt nu! Ik wil niet dat ze iets ergs gaat doen! Vorige keer dat mijn mobiel stuk was reageerde ik ook een week niet op haar berichten! Doen heeft ze zichzelf gesneden omdat ze dacht dat ik boos op haar was! Ik wil niet dat dat nog eens gebeurt' smeekte ik. 'Goed dan. Maar ik wil het eerst lezen voordat je het verstuurd!' Zei Louis. 'Thanks Lou!' Ik omhelsde hem en begon te typen. Toen ik bezig was kreeg ik nog een berichtje van Lilly. (S=Sofie L=Lilly)
L: Soof! Ik zie dat je online bent! En je bent aan het typen! Je bent er dus nog! 😍
Ik typte wat en vroeg aan Louis of ik het mocht versturen. Hij zei dat het mocht dus ik verstuurde het.
S: hey Lilly, maak je geen zorgen! Ik ben oke en er is niets aan de hand! Mijn mobiel was alleen kapot... Met mij gaat het goed, super zelfs! Maak je dus om mij geen zorgen! Zie ik je snel weer? Ik mis je enorm! Hoe is het daar in Spanje? Xxx soof
'Geef maar weer terug aan Niall' zei Louis. Ik keek hem met puppy-ogen aan. 'Nee soof, je houdt hem niet!' Zei Louis streng. Ik zuchtte en gaf mijn mobiel terug aan Niall.
_____________________________
Hey lezers!
Ik wil jullie enorm bedanken voor alle reads! Dat doet me echt goed!
Als jullie dit verhaal leuk vinden, vinden jullie misschien ook deze verhalen leuk:
- "fireproof" van mij
- "stockholm Syndrome" van mij en een vriendin van mij op JR-Stylinson
Ik ben ook nog op riwqhmx een verhaal aan het schrijven met een andere vriendin! Het eerste hoofdstuk is nog niet online, maar die komt binnenkort online! Dus als je die wilt lezen, kan je ons alvast volgen, dan krijg je een melding als het eerste hoofdstuk online staat. (Maar ik zal het ook in dit verhaal of in Fireproof laten weten als hij online staat)
Alle verhalen gaan over One Direction! (Die op riwqhmx gaat over Harry Styles en Luke Hemmings)
Nogmaals: bedankt voor alle reads!
Lots of love, me 😘

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now