XLII

799 34 11
                                    

P.o.v. Sofie
Ik zag op mijn bed en staarde naar het plafond. De nacht die ik heb gemaakt was vreselijk. Ik droomde over Daniëlle en zag telkens voor me hoe ze overleed. Ze verdiende het niet! Waarom moest ze dood? Misschien was het die Marco wel die haar had neergeschoten... Oja, ik heb ook over Marco gedroomd. Over hoe hij Daan in elkaar sloeg met een knuppel en ik zag hoe Daan werd gedwongen om seks met oude mannen te hebben. Vreselijk! Ongelofelijk dat mannen die een hoerenhuis vol meiden bezitten, niet worden opgepakt...
Opeens werd er op de deur geklopt. 'Binnen' zei ik terwijl ik snel mijn tranen weg veegde. Lilly kwam mijn kamer binnen lopen. 'Gaat het?' Vroeg ze bezorgd. 'Ja hoezo?' Vroeg ik terwijl ik rechtop ging zitten. 'Omdat je weer gehuild heb' zei ze. Ik zuchtte, 'ja klopt... Er is veel gebeurt de afgelopen tijd'. 'Misschien kan ik je opvrolijken' zei ze. 'Vertel' zei ik geïnteresseerd. 'Ik en Danny hebben een relatie! Leuk hè?' Zei ze blij. 'Echt? Gaaf! Gefeliciteerd!' Zei ik zo blij mogelijk. Ze zag er super blij uit, dus ik deed ook maar of ik blij voor haar was. 'We zijn super verlieft!' Zei ze. 'Jullie zijn ook heel cute samen' zei ik. 'Dankje! Vind je het niet erg? Dat ik met je ex ga?' Vroeg ze. 'Nee joh! Als jullie gelukkig zijn, ben ik dat ook!' Zei ik. 'Dankje' zei ze. Ze sloeg haar armen om me heen. 'Heb je honger?' Vroeg ze toen ze me weer los liet. 'Nee, ik hoef niets' zei ik. 'Oke, zeker?' Vroeg ze. Ik knikte en ze stond op. 'Oke' zei ze en ze liep mijn kamer weer uit. Deze vakantie is heel anders geworden dan ik me had voor gesteld...
Na een tijdje besloot ik te gaan douchen. Dus dat deed ik ook. Ik waste me en droogde me daarna weer af. Ik liep mijn kamer weer in en kleedde me om. Ik pakte mijn mobiel. Ik zag dat ik wat berichtjes had van de jongens in de groep.
Niall: hey prinses! Alles oke daar?
Louis: hey Soof, we hoorde het van Liam, is alles oke?
Zayn: Hey Soof! Hoe gaat het met je? Nog wat leuks gedaan met Lilly?
Ik: hey Jongens, met mij gaat het wel. Ik heb niets leuks kunnen doen met Lilly
Niall: waarom niet?
Ik: ze was te druk bezig met haar lippen op die van Danny te zetten...
Louis: wat?! Gaat het wel?
Ik: ja... Ik voel me wel het 3e wiel aan de wagen... Maarja...
Liam: heb je zelf nog wat leuks kunnen doen?
Ik: niet echt...
Zayn: soof, vergeet niet dat ik je super stoer vind! Je bent het sterkste meisje die ik ooit heb leren kennen!
Ik: dankje Zayn! Maar hoe is het bij jullie? Zijn de meiden nog langs geweest?
Liam: ja gister! We hebben film gekeken
Niall: ik miste je wel...
Ik: alleen tijdens de film? 😏
Niall: nee natuurlijk niet!
Ik: hebben jullie verder nog plannen?
Zayn: nee, niet echt... Jij wel?
Ik: nee... Deze vakantie is heel anders dan ik me had voorgesteld...
Harry: sorry
Ik: kunnen jullie niets aan doen!
Louis: zullen we skypen?
Ik: liever niet, ik zie er niet uit en ben moe...
Liam: so? We weten wie je bent en we hebben je zelfs gezien toen je ziek was!
Harry: don't worry! Mijn haar zit ook helemaal door de war!
Ik: oke dan! Zie jullie zo! Xx
Ik legde mijn telefoon weg en pakte mijn laptop.
P.o.v. Kaas
Brrr het is zo koud hier in de koelkast... En de kipfilet is enorm gemeen tegen me! :'( idk why!
P.o.v. Harry
Ik pakte mijn laptop en ging samen met de jongens op de bank zitten. Ik startte Skype op en zag dat Sofie al online was. 'Niets zeggen hè' zei Zayn. 'Nee het is toch een verassing!' Zei Louis. Ik klikte op bellen en niet veel later kwam Sofie in beeld. Ze zag er moe uit en haar haren zaten door de war. 'Hey prinses!' Zei Niall meteen. 'Hey boys' zei Sofie. 'Hoe gaat het?' Vroeg Liam. 'Gaat wel...' Zei ze met een diepe zucht. 'Kom op Soof, vertel wat er is' zei Zayn. 'Hoezo zou er wat zijn?' Vroeg ze. 'Omdat je het met zo'n diepe zucht zegt' zei Louis. 'Oke, ik ben moe en er is de laatste tijd veel gebeurt' zei ze. 'Zat je nog met je relatie met Danny in je buik?' Vroeg ik. Sofie knikte en keek omlaag. Ik hoorde Niall zachtjes zuchtten. 'Niall?' Vroeg Sofie. Niall keek op. 'Zodra ik je weer zie wil ik de dikste knuffel die ik ooit zou krijgen van jou!' Zei ze. Nialls gezicht klaarde op. 'O die krijg je!' Zei Niall lachend. Sofie lachte mee. 'Maar hoe is het bij jullie?' Vroeg Sofie. Voordat iemand van ons nog iets kon zeggen stond Mikky naast ons te blaffen. 'Mikky!' Riep Sofie. Niall lachte en tilde Mikky op zodat Sofie haar kon zien. 'Hey meis! Hou je het nog vol bij al die mannen?' Vroeg ze. Mikky's staart begon enorm te kwispelen toen ze Sofie zag. 'Ze mist je' zei ik. 'Ik haar ook' zei Sofie. Niall hielt Mikky op zijn schoot en we praatte verder.
Toen we midden in een gesprek zaten kwam er ineens iemand de kamer van Sofie in. 'Telefoon voor je' hoorde we een vrouwenstem zeggen. Sofie nam de telefoon aan. 'Hallo met Sofie' zei ze. We hoorde heel zachtjes iemand praten aan de andere kant van de lijn. Sofies ogen werden groot. Voordat ze nog iets zei, klikte ze ons weg. We keken allemaal verbaast naar het scherm. 'Heeft ze nou opgehangen?' Vroeg Niall. 'Jep...' Zuchtte ik. 'Wie zou dat zijn?' Vroeg Liam. 'Ze zag er niet blij uit toen ze de stem hoorde, dus misschien wel iemand die ze niet mag' zei Louis. 'Zou het haar ex zijn?' Vroeg Niall. 'Danny is haar ex! En die "woont" bij haar' zei Zayn. 'Wie dan wel?' Vroeg ik. 'We bellen haar zo wel terug! Laten we alle spullen klaar maken voor het plan!' Zei Liam. 'Ja!' Zei Niall meteen. Hij zette Mikky op de grond en stond op. 'Oke, wat moeten we allemaal klaarleggen?' Vroeg hij.
______________________________
Wat zouden de jongens van plan zijn??? Who knows? I do! 😝
I hope you liked this chapter!
Xxx my
(I don't know why it is englisch! )

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now