XIX

1.4K 50 4
                                    

P.o.v. Sofie
Zayn had me nog steeds vast. Ik was bang, ik vertrouwde hem, maar dat bleek fout te zijn. Hij deed alsof hij spijt had, maar dat had hij niet. Hij wilde gewoon mijn vertrouwen winnen, om me dan even later te bedriegen of zo iets. En ik was weer zo dom om er in te trappen... Typisch weer iets voor mij...
'Franklin, jij ziet ook overal spoken' ik werd uit mijn gedachten gehaald door de zware mannenstem. 'Je heb gelijk, volgens mij zit hier niets' hoorde ik een andere mannenstem zeggen. Ik hoorde dat de voetstappen weg gingen. Maar Zayn liet me niet los. 'Kan je me los laten?' Vroeg ik voorzichtig. 'Nee' zei Zayn fel. Ik zuchtte en wachtte rustig af.
Na een tijdje hoorde ik weer voetstappen vanuit de kamer van Zayn komen. 'Zayn, Soof? Wij zijn het!' Hoorde ik Liam roepen. Zayn liet me los en stopte het mes weg. De plank schoof opzij en het eerste wat ik erachter vandaan zag komen, waren de bezorgde, fel blauwe ogen van Niall. Ik rende naar hem toe en omhelsde hem meteen. Hij sloeg zijn armen om mij heen en legde zijn hoofd op mijn hoofd. Ik sloot mijn ogen en genoot. Ik werd snel rustig door het gevoel dat degene waarvan ik echt hou en die ik echt vertrouw me in zijn armen heeft. 'Gaat het?' Hoorde ik hem vragen met zijn prachtige Ierse accent. 'Ja...' Zei ik zacht. Ik hoorde dat iedereen weer naar beneden liep, zelfs Zayn, terwijl we in zijn kamer stonden. Niall liet me los en keek me aan. Hij keek bezorgd en ook deels bang. 'Wat gebeurde er? Het ging allemaal zo snel dat ik t niet meer kon volgen...' Zei hij een beetje in paniek. 'Zayn nam me mee naar dat kamertje' ik wees naar de plek waar Zayn en ik in hadden gezeten. 'En wat deed Zayn toen? Heeft hij je iets aan gedaan?' Vroeg Niall verder. Ik zuchtte, 'hij deed niets'. 'Sorry Soof, maar ik geloof je niet. Sinds je daar met Zayn heb gezeten ben je veel rustiger en banger! Om het zo te zeggen' zei Niall. Ik zuchtte, hij kent me nu al te goed. 'Oke, niet boos worden of schrikken, maar Zayn heeft daar binnen een mes tegen mijn keel gezet...' Vertelde ik. Ik zag Nialls ogen groter worden. Maar in plaats van dat hij boos werd, trok hij me in een knuffel. 'Het spijt me, dat had niet mogen gebeuren' fluisterde hij. Ik voelde de tranen achter mijn ogen branden, maar ik had geen zin om ze tegen te houden dus liet ik ze gaan. Ik sloeg mijn armen om Niall heen en brak. Ik begon te huilen en voelde me ontroostbaar. Alles werd me te veel. De misselijkheid, dat Baby-gedoe en nu dit met Zayn... Alles werd me te veel!

P.o.v. Niall
We stonden met onze armen om elkaar heen. Wat Sofie me net had verteld, was ongelofelijk! Zayn heeft haar gewoon voor gelogen! Eerst zeggen dat hij spijt heeft en dan vervolgens een mes tegen haar keel zetten! Wat heeft hij de laatste tijd?! Het maakte me zo kwaad! Maar ja... Soof wil niet dat ik boos word... En ik wil haar niet teleur stellen, dus zal ik niet boos op hem worden. Vanbinnen ben ik natuurlijk woedend, maar dat zal ik niet laten merken. Speciaal voor mijn Prinses. Ja prinses! Het klinkt misschien kinderachtig, maar ik vind het super! Het past perfect bij haar! Ze is super mooi, net als een prinses. En ik wil haar heel goed behandelen, net alsof ze een prinses is. Snap je nu waarom ik haar zo noem? Mooi zo! :D
Ik liet haar los en keek haar aan. 'Prinses, is er iets dat ik nu voor je kan doen?' Vroeg ik. 'Wil je samen met mij een film kijken?' Vroeg ze. 'Tuurlijk! Welke film wil je kijken?' Vroeg ik om maar over te gaan op een ander onderwerp. 'Ik heb er wel 1! Pak jij de popcorn of chips en wat eten?' Zei ze vrolijk. Ze is gelukkig over dat gedoe met Zayn heen, ik zie haar zo veel liever dat zo gebroken als dat ze net was. 'Je wilt dat ik voor het eten zorg?' Zei ik lachend. 'Ja, want ik heb honger' lachte ze. 'Dan ben je aan het juiste adres!' Ik glimlachte en zette een zoen op haar wang. Ze begon te blozen en legde een hand op mijn wang. 'Ik hou van je Nialler!' Zei ze. 'Ik hou ook van jou, Prinses' zei ik net voordat ik mijn lippen op die van haar zette. Ik voelde dat ze terug zoende, maar niet voor lang. Ze trok terug en keek me aan met haar stralende ogen. 'Laten we alles nou maar klaar maken voor de film, anders staan we hier morgen nog' zei ze met een glimlach. 'Is goed, prinses, ik zie je zo in mijn kamer' zei ik voordat ik haar los liet en naar de deur liep. 'Waarom jouw kamer?' Hoorde ik haar vragen. Ik draaide me om en keek haar aan met een glimlach. 'Omdat mijn bed lekkerder slaapt dan die van jou' zei ik. 'Moet ik meteen bij je blijven slapen?' Vroeg ze verbaast, maar ik zag dat ze haar glimlach moest onderdrukken. 'Nee, maar dat wil je wel' zei ik met een knipoog. Haar glimlach kwam te voor schijn. 'You know me' zei ze lachend. Ik knikte en liep naar beneden.
Eenmaal beneden aangekomen liep ik meteen door naar de keuken. De jongens zaten in de kamer, maar het maakte me eigenlijk niet uit wat ze deden. Ik pakte een paar grote kommen. Ook pakte ik een zak m&m's en een zak chips. Ik goot het in beide een eigen kom. Ook pakte ik 2 glazen en een fles cola. Ik zette alles op het aanrecht en bekeek het. Ik besloot nog een bakje aardbeien erbij te zetten en nam daarna alles mee naar boven. Ja, ik kan zo veel dragen. Hoe ik dat doe? Veel oefenen! ;)
Ik liep met alles in mijn handen en in mijn armen de trap op en liep over de gang naar mijn kamer. Ik liep naar binnen en zag dat Sofie net de laatste gordijnen dicht deed en op het bed ging liggen. Ik zette de kommen en de aardbeien op het bed en zette de glazen op het bijzettafeltje. Ik schonk de cola in beide glazen in en ging naast Sofie op mijn bed liggen met de kommen en de aardbeien tussen ons in. Sofie zette de dvd speler op "play" en de film begon. Ik pakte haar hand en ze ging tegen me aan liggen. Ik kwam er al snel achter dat ze 'the fault in our stars' had gekozen. Nice!
Tijdens de film aten en dronken we alles op. Ik had Sofie echt onderschat! Ze eet bijna evenveel als mij! Dat had ik niet verwacht! Tuurlijk zie ik of ze veel of weinig eet tijdens de maaltijden aan tafel, maar ik wist niet dat ze zo veel lekkere dingen at! Ook heeft ze gehuild tijdens en na de film. Eerlijk gezegd, vond ik dat super schattig! Haar ogen straalden nog meer toen ze tranen in haar ogen had en het is zo schattig als ze zit te snikken. Tuurlijk is het niet schattig als ze echt huilt als er iets ergs is, maar als ze huilt bij een film is het echt heel schattig! Ik meen het!
En na de film, viel ze heerlijk in slaap met haar hoofd op mijn schouder. Ik legde een los dekentje over ons heen (nadat ik de lege kommen en het lege bakje aardbeien heb weggehaald) en zette de tv uit. Na een tijdje naar mijn slapende Prinses te hebben gestaard, viel ik in slaap. Na een rare, maar deels fantastische dag!

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now