XLI

782 35 5
                                    

P.o.v. Sofie
Samen met Daniëlle liep ik richting het huis van Lilly. Tijdens het lopen had ik mijn arm om haar heen en zij om mij heen. 'Maar jij heb ook veel mee gemaakt, of niet?' Vroeg Daniëlle ineens. 'Ja, hoe weet jij dat?' Vroeg ik. 'Ik zie het aan je' zei ze. 'Ik heb inderdaad heel veel meegemaakt, te veel om op te noemen, denk ik' zei ik. 'Wat is het laatste wat je heb meegemaakt?' Vroeg ze. 'Ik zag mijn beste vriendin zoenen met mijn ex...' Vertelde ik. 'Je was er nog niet klaar voor, of wel?' Vroeg ze. 'Waarvoor?' 'Om hem met een ander te zien' zei ze. 'Ja, dat klopt denk ik wel... Eigenlijk voel ik me heel verdrietig, maar ik weet niet waarom... Ik wil hem niet meer! En ik ben veel gelukkiger met de gene die ik nu heb!' Zei ik. 'Ik denk dat je het nog niet heb kunnen verwerken. Dat je het alleen was vergeten door de jongen die nu je vriendje is, maar dat je vanbinnen nog midden in de "scheiding" zat' zei ze. 'Ik denk dat je gelijk heb' zei ik. We liepen rustig verder. 'Hoe oud ben je als ik vragen mag?' Vroeg ik. 'Tuurlijk mag je dat vragen! Ik ben nu 13 jaar' zei ze. 'En hoelang heb je in dat huis gezeten?' Vroeg ik. 'Een jaar' zei ze. 'Je was 12 toen je ontmaagd werd?!' Vroeg ik. 'Jep...' Zuchtte ze. Ik sloeg mijn armen om haar heen. 'Ik vind het zo erg voor je' zei ik. 'Dankje' zei ze. We liepen verder en praatte ook nog wat. 'Hoe heten die jongens waarmee jij samen woont eigenlijk?' Vroeg ze ineens. 'Liam, Niall, Louis, Zayn en Harry' zei ik. Opeens stond ze stil. 'Woon je samen met One Direction?!' Riep ze uit. 'Ja, ken je ze?' Lachte ik. 'Ja! Ik ben een super grote fan! Ik heb altijd naar ze geluisterd!' Zei ze. 'Dan ga je ze binnenkort ontmoeten!' Lachte ik. 'Ga ik dan samen wonen met One Direction?!' Riep ze enthousiast. 'Ja! En met mij' zei ik. 'Dat is zo gaaf! Ik kan niet wachten om ze te ontmoeten!' Zei ze. 'We kunnen ook vanavond met ze skypen' zei ik. 'Nee! Meen je dat echt?! Omg!!! Jaa!!!' Riep ze blij. 'Nou, laten we snel gaan dan!' Lachte ik. We liepen meteen verder.
We kwamen aan op een kruispunt. We keken naar links, rechts en weer naar links en staken over. Ineens kwam er uit het niets een auto aan racen. Daniëlle trok me meteen mee naar de overkant. Toen de auto langs ons reed schoten ze op ons. Zonder te stoppen reden ze verder. Ik was niet geraakt en keek snel naar Daniëlle. Ze lag op de grond en hielt haar hand op haar borst. 'Ben je geraakt?' Vroeg ik bang. 'J... Ja' zei ze. Ze begon te huilen. Ik knielde naast haar neer en legde mijn hand boven op die van haar die op haar wond lag. 'Rustig blijven ademen, oke' zei ik. Ze begin te huilen. Ik bekeek de wond. 'Ik ga meteen water halen en kom dan meteen terug! Rustig blijven!' Zei ik en ik stond op. Ik voelde dat ze mijn pols vast pakte. 'Soof... Doe geen moeite... Eer dat jij terug bent ben ik al weg' zei ze. Ik begon ook te huilen en knielde weer naast haar neer. 'Kan ik dan iets voor je doen?' Vroeg ik. 'Ja, praat met me zodat ik de pijn vergeet' zei ze. 'Ik kan je toch niet zo laten sterven' zei ik huilend. 'Soof, ik wilde altijd al dood... Maar nu het zo ver is... Wil ik niet meer...' Zei ze. 'W...waarom ineens niet meer?' Stotterde ik. 'Omdat ik jou heb ontmoet! Sinds ik jou heb ontmoet wil ik niet meer' zei ze. 'Awh, ik kan toch niet nu al afscheid van je nemen! Ik ben van je gaan houden!' Zei ik. 'Ga verder met je leven, en denk niet te veel aan mij!' Zei ze, 'beloof me dat je gewoon verder gaat met je leven!'. 'Dan moet jij beloven dat je me in de gaten houdt vanuit de hemel' zei ik. 'Beloofd' zei ze. 'Beloofd' zei ik. We glimlachte en opeens vielen haar ogen dicht. 'Daniëlle! Daan!' Riep ik. Ze opende haar ogen weer. 'Vertel de jongens wie ik was, en dat ik van ze hielt, als fan' zei ze. Ik pakte mijn mobiel uit mijn zak. We hadden al een paar foto's samen gemaakt. 'Zal ik het opnemen voor ze?' Vroeg ik. Ze knikte blij. Ik begon te filmen. 'Hey jongens, ik ben Daniëlle. Mijn droom was om jullie te ontmoeten en dankzij Soof was dat bijna gelukt ook! Zorg goed voor elkaar en steun Sofie goed! Ze heeft veel meegemaakt. Liam, je was altijd mijn favoriet! Stay who you are! Ik zal naar jullie kijken vanuit de hemel' zei ze. Ze zwaaide en ik stopte met filmen. Ik omhelsde haar. 'Ik hou van je' hoorde ik haar heel zwak zeggen. Toen ik haar voelde verslappen liet ik haar los. 'Daan? Daan?!' Riep ik. Ik voelde haar pols. Ze was dood... Ik begon te huilen.
Na een tijdje stond ik op. Ik sleepte haar mee naar een stukje bos. En begroef haar daar. Ik legde bloemetjes bij haar graf en bidde voor haar. 'Ik hou van je Daan!' Zei ik terwijl ik omhoog keek. 'En ik zal je missen' zei ik. Ik zuchtte en liep in stilte terug naar het huis van Lilly. Ik kon niet stoppen met huilen. Een meisje van 13 jaar... En nu al overleden... Ze had zo veel meegemaakt... En had nog zo'n lang leven voor zich... Haar droom stond op het punt om uit te komen, maar kreeg nooit de kans. Waarom zij? Waarom ben ik niet geraakt? Ze heeft me verteld dat als ik niet was gekomen, ze van een brug was gesprongen. Toen ze dood wilde, ging het niet en toen ze niet meer dood wilde is ze overleden. Wat heeft de wereld tegen haar? Haar ouders stuurde haar weg omdat ze een hoertje was, terwijl dat gedwongen was...
Ik kwam aan bij het huis van Lilly en liep naar binnen. 'Hey Soof! We gaan net eten! Kom je?' Vroeg ze. 'Nee dankje, ik hoef niets' zei ik. 'Heb je gehuild?' Vroeg ze. 'Nee ik ben gewoon moe' zei ik. 'Oke... Zeker dat je geen honger heb?' Vroeg ze. 'Ja heel zeker' zei ik. Ik liep door naar mijn kamer en deed de deur achter me op slot. Ik liet me voorover op mijn bed vallen en begon te huilen. En tijdens het huilen viel ik in slaap.
______________________________
Hey allemaal!
Ik ben net terug van een vakantie Engeland dus ik kan nu meer uploaden! Ik ben bijna in Wolverhampton geweest, maar op her laatste moment gingen we er toch maar niet heen...
Hebben jullie allemaal een leuke vakantie? Hoop t wel!
Xxx me

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now