XVIII

1.3K 57 7
                                    

P.o.v. Sofie
Ik zat op de bank met mijn lege glas ijsthee in mijn handen. Ik keek om me heen. Zayn, Liam, Louis en Harry zaten geïnteresseerd naar de tv te kijken. Ik keek rond en zag Niall nergens. Ik stond op en liep naar de keuken, maar daar was hij ook niet. Ik zette mijn glas in de vaatwasser en keek door het keukenraam omdat ik iemand hoorde schreeuwen. Tot mijn verbazing liep Niall daar rennend en schreeuwend door de tuin liep. Ik liep meteen naar buiten. 'Wat is er aan de hand?' Vroeg ik geschrokken. Hij keek me geschrokken en bang aan. 'Niets...' Stamelde hij. 'Niall, je kan me alles vertellen!' Zei ik terwijl ik naar hem toe liep. Hij zuchtte diep en keek me bang aan. 'Mikky is weg' zei hij uiteindelijk. Ik schrok niet echt, want ik ken Mikky langer dan vandaag. 'Niall chill!' Zei ik. Hij keek omlaag, maar ik zag hem niet rustig worden. Ik liep naar binnen en pakte uit de koelkast de kaas en de kaasschaaf en schaafde een plakje kaas af en liep daarmee naar buiten. Ik ging naast Niall staan. Hij keek me vragend aan. 'O Mikky!!! Wie wilt er een plakje kaas? Kaaaaaaaaaas!' Riep ik. Mikky kwam meteen uit de bosjes vandaan rennen en sprong tegen me op. Nialls gezicht klaarde op en ik gaf Mikky het plakje kaas. 'Kleine boef' zei ik tegen Mikky. Ik hoorde Niall lachen. 'Wat heeft ze met kaas?' Vroeg hij lachend. 'Ze vind het gewoon super lekker!' Lachte ik. Niall lachte ook en hij keek naar mij. 'Is er iets Niall?' Vroeg ik. Hij keek weg, 'nee niets'. Ik glimlachte, 'je bent zo slecht in liegen. Weet je dat?'. Hij lachte en keek me weer aan. 'Hoe zie jij mij?' Vroeg hij onzeker. 'Bedoel je zo iets als vrienden of beste vrienden of bedoel je hoe ik je vind?' Vroeg ik. 'Als vrienden of zo iets' zei hij. Ik dacht na. Hier heb ik al lang over na gedacht. Als je je afvraagt waarom ik hier zo lang over na heb gedacht, nou... Omdat ik hem leuk vind. Maar hij ziet mij als zusje, en dan kan je toch niet zomaar een relatie nemen, of wel?
Ik keek naar Niall, hij wachtte nog steeds op antwoord. Ik zuchtte, als ik nu zeg dat ik hem als beste vriend zie, maar ik misschien meer zou willen en hij mij niet leuk vind, heb ik onze vriendschap misschien verpest... Maar als ik zeg dat ik hem als broer zie, en hij vind mij wel leuk, dan heb ik het ook verpest. 'Ik weet t niet Niall' zei ik uiteindelijk. Hij keek me vragend aan. 'Ik vind het moeilijk om te zeggen...' Zuchtte ik. 'Zeg het eerlijk' zei hij. 'Heel eerlijk?' Vroeg ik. Hij knikte overtuigend. 'Dan zie ik je als beste vriend, maar ik zou ook wel meer dan dat willen' zei ik terwijl ik naar de grond keek. Ik zie of hoor Nialls reactie niet. Maar toen hij na een paar minuten nog niets heeft gezegd keek ik toch maar naar zijn gezichtsuitdrukking. Ik zie hem blozend en glimlachend naar de grond kijken. 'Heb ik fout geantwoord?' Vroeg ik voorzichtig. Hij keek op. Ik zag zijn ogen stralen. 'Nee, je kon geen beter antwoord zeggen' zei hij terwijl hij dichterbij kwam. Ik legde zijn hand op mijn wang en kwam langzaam dichterbij. Hij sloot zijn ogen en zette zijn lippen op die van mij. Ik sloot ook mijn ogen en zoende hem terug. Ik legde mijn hand op zijn wang.
Na een tijdje trokken we beide terug. 'Heb ik nu wat gewonnen?' Vroeg ik na onze zoen. Hij keek me vragend aan. 'Omdat ik goed had geantwoord' voegde ik er uiteindelijk aan toe. Hij schoot in de lach. 'Ja je heb een vervolg vraag gewonnen' zei hij toen hij uitgelachen was. 'Kom maar op' zei ik. 'Lieve Sofie, wil je mijn vriendinnetje zijn?' Vroeg hij. Ik bloosde en mijn gezicht klaarde op. 'Ja Niall, heel graag!' Zei ik voordat ik hem omhelsde. Hij sloeg zijn armen om me heen. Hiervan had ik nooit durven dromen.
P.o.v. Zayn
Niall en Sofie kwamen de kamer in. Ze zagen er vrolijk en gelukkig uit. Ze gingen naast elkaar op de bank zitten en ik zag dat Niall heel stiekem haar hand vast had. Die zijn dus samen. Ik wist dat Niall haar leuk vond, want hij was naar mij toe gekomen voor advies. Dat had ik eigenlijk niet van hem verwacht, ik dacht dat hij naar Harry zou gaan, maar hij kwam naar mij. Ik had hem ook gevraagd waarom hij naar mij kwam. Hij zei dat ik de meeste meisjes veroverde, ookal vond ik dat zelf wel meevallen.
Maar nu zijn ze dus echt samen. Zonder dat ze dat hebben verteld, kan je dat makkelijk zien. Maarja, nu zitten we allemaal best awkward om ons heen te kijken. Totdat de deurbel ging. Liam stond op en liep naar de deur toe.We luisterden met z'n allen mee. 'Hallo, waarmee kan ik u helpen?' Hoorde ik Liam gespannen vragen. 'Goedendag, we zijn opzoek naar Sofie Van Darren' hoorde ik een zware mannenstem zeggen. We keken allemaal geschokt. 'Sofie zegt u? Nee sorry, ik heb nog nooit van haar gehoord. Misschien weet de buurman meer' zei Liam, het klonk echt alsof hij van niets wist. 'Die stuurde ons naar jullie!' Hoorde ik een vrouwenstem bang zeggen. 'Mam' zei Sofie heel zacht. Mijn ogen werden groot. Ik stond op en liep naar Sofie toe. Ik pakte haar arm en trok haar overeind. Ik rende met haar op sleeptouw stilletjes de trap op. Niemand zei verder iets. Sofie was verbaast maar stribbelde niet tegen. 'We willen graag even rond kijken' hoorde ik de zware mannenstem nog zeggen voordat we mijn kamer in gingen. Ik sloot de deur stilletjes achter me. 'Zayn wat...' Stamelde Sofie. 'Ssst' siste ik. Ik trok haar mee naar mijn inloopkast. We liepen er in en ik schoof een plank opzij. Daar achter zat een kleine ruimte van 2 bij 2 meter. Hier ging ik altijd zitten als ik even helemaal alleen wilde zijn. 'Ga er in' zei ik tegen Sofie. Ik ging zelf bij haar staan en schoof de plank weer terug. Ik ging achter Sofie staan en wachtte af. 

Na een tijdje hoorden we voetstappen. Ik hoorde dat de voetstappen mijn kast ik kwamen.  Ik pakte snel mijn mes uit mijn zak en zette die tegen Sofies keel aan. 'Zayn... Wat..?' stamelde ze zacht. 'Shh' siste ik. 'Ik dacht dat alles goed was tussen ons' fluisterde ze. Ik grinnikte, 'Ja daar was je snel in getrapt'. Ik hoor haar naar adem happen en voel een schok door haar lichaam heen gaan. Ik hoorde dat ze op de planken van mijn kast aan het tikken waren om te horen of er iets achter zat. Ik hoorde dat ze vlak voor ons klopten. 'Volgens mij zit hier iets achter!' hoor ik een mannenstem zeggen.

____________________________
TAM TAM TAMMMMMM!!!
Ik hoop dat het hoofdstuk niet al te slecht is...
Als je meer verhalen van mij (en een vriendin) wilt lezen:
Op JR-Stylinson staat 1 van mij samen met een vriendin.
Op riwqhmx staat er 1 van mij samen met een vriendin.
En op mij eigen account staat nog 1 verhaal van mij alleen!

Bedankt voor het lezen!
Xxx me

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now