LIV

703 30 0
                                    

Hey lezers, even vooraf: de titel van dit hoofdstuk is LIV dat is het romeinse getal voor 54. Maar LIV is ook een mode merk (of iets dergelijks). Maar dit hoofdstuk is geen reclame of zo iets voor dat merk, het is gewoon het getal voor 54! Enjoy this part!
____________________________
P.o.v. Harry
De man haalde uit. En sloeg me hard in mijn gezicht. Vervolgens maakte hij een vuist van zijn hand en stompte me in mijn buik. Ik kromp in elkaar en kreunde hard. Niet dat iemand dat hoorde aangezien de muziek enorm hard stond. De man trapte me nog eens in mijn kruis waardoor ik op de grond viel. 'Laat dit een les zijn' zei hij voordat hij en het meisje weg liepen. Daar lag ik dan. Op de grond. Te kramperen van de pijn. Ik schrok van een hand op mijn schouder. Ik keek op en keek recht in het gezicht van een bezorgde Sofie. 'Gaat het?' Vroeg ze. 'Niet bepaald' zei ik zuchtend. Ze hielp me overeind en ondersteunde me naar de barkruk waar ik op ging zitten. 'Wat gebeurde er?' Vroeg ze. 'Ik was aan het flirten met een meisje, zoende haar en vervolgens kwam haar vriendje langs...' Vertelde ik. 'Je zoende met haar terwijl ze een vriendje heeft?' Herhaalt Sofie. 'Ik wist niet dat ze een vriendje had!' Zei ik. 'Oke, maar je bent toch niet hopeloos op zoek naar een vriendin, of wel?' 'Niet helemaal...' Zuchtte ik. 'Harry, jouw perfecte vriendin komt echt nog wel in jouw leven! Maar je zal haar niet sneller ontmoeten als je naar haar gaat zoeken, geloof me!' Zei ze. 'Dankje Soof, ik zal het onthouden' ik glimlachte naar haar en we bestelden allebei nog wat drinken.
P.o.v. Liam
We zaten rustig met z'n allen op de bank. Opeens viel mijn oog op Mikky die in haar mand lag. 'Zeg Mikky, wil jij even wandelen?' Vroeg ik haar. Natuurlijk had ik geen antwoord verwacht, maar ja. Ze sprong meteen op en liep naar de voordeur. Ik deed mijn schoenen aan en nam de riem van Mikky mee. Ookal verwachtte ik niet dat ik die nodig zou hebben, want Mikky blijft altijd dichtbij. We liepen naar buiten en liepen door het bos. Mikky rende vrolijk rond en rook soms aan een takje en plaste ook wel eens. Ik genoot van het lopen. Het maakte mijn hoofd leeg en zorgde ervoor dat ik beter kon nadenken. Ik merkte dat ik ineens een melodie begon te neuriën. Als ik in de toekomst problemen krijg met schrijven van liedjes moet ik maar gaan wandelen in het bos!
Mikky en ik kwamen aan bij de open plek in het bos. Mikky begon rond te rennen en verkende alles. Ik ging rustig in het gras zitten en keek om me heen. De wind streelde door mijn haren. Dat voelde best goed. Ik kwam tot rust en kon alles op een rijtje zetten. Niet dat ik dat echt nodig had, maar gewoon even mijn hoofd leegmaken wel.

P.o.v. Louis
Ik zat rustig op de bank toen ik ineens een berichtje kreeg.
Floor: hey Louis, kan je naar de danszaal komen?
Ik: je ik kom meteen!
Floor: super! Zie je zo!
Ik stopte mijn mobiel weg en rende meteen neer buiten. Ik trok mijn jas snel van de kapstok en ging rende meteen naar de dansschool. Onderweg trok ik mijn jas aan. Waarom zo snel rennen? Geen idee, maar ik had een gevoel dat het dringend was.
Toen ik halverwege was begon het te regenen. Als ik mijn auto had gepakt zou ik er nu al zijn geweest en zou ik niet nat zijn geweest... Dom van me, maar nu ben ik toch al halverwege.
Toen ik eindelijk bij de dansschool aan kwam was ik bijna helemaal doorweekt. Ik liep naar binnen en rende de trap op zoekend naar zaal 5, waar we altijd les hebben. Toen ik er eindelijk was stond ik even stil om mijn ademhaling en hartslag weer normaal te krijgen. Toen dat zo was opende ik de deur en liep naar binnen. Tot mijn verbazing was het enorm donker. 'Hallo? Floor?' Riep ik. Ik kreeg geen antwoord maar ik had het gevoel dat ze hier was, en niet alleen vanwege dat berichtje. Opeens hoorde ik wat geritsel. 'Hallo?' Riep ik weer. Maar ik kreeg weer geen antwoord. Ineens ging er een spotlicht aan. En in dat spotlicht stond ze. Mijn Floor. Toen ik beter keek zag ik dat ze een prachtige lange jurk aan had. Mijn mond viel open van hoe goed dat haar stond. 'Wow' kon ik als enige uit brengen. Ik liep langzaam naar haar toe. En hoe dichterbij ik kwam, hoe mooier ze eruit zag. 'Wat vind je?' Vroeg ze toen ze een rondje draaide. 'Dat staat je echt super mooi!' Zei ik. Ze glimlachte en rende naar me toe. Ik tilde haar op toen ze bij me was en draaide met haar een rondje. 'Het staat je zo mooi!' Zei ik. 'Dankje. Dit wil ik aandoen voor de wedstrijd' zei ze. 'Omg! Ja!!' Riep ik enthousiast. 'Mooi zo' zei ze tevreden. 'Maar dan moet ik natuurlijk ook wat moois hebben' zei ik bedenkelijk. 'Ja, maar dat kan jij wel vinden' zei ze vastbesloten. 'Dan zal ik maar vast gaan zoeken denk...' Zei ik. 'Wacht! Heb je de dans geoefend?' Vroeg ze. 'Ja, maar hij gaat nog niet heel goed...' Zei ik. 'Maakt niet uit' zei ze. Ze seinde naar iemand en vervolgens ging het licht aan. De muziek begon en we begonnen aan onze dans.
Het ging zo goed! Nou nog niet helemaal perfect, maar het ging beter dan gedacht. Voor mij was het nog wel wennen nu ze een lange jurk aan had, maar dat komt nog wel goed. Daar geloof ik wel in. Floor was ook heel tevreden en zei dat ik snel leerde. Daar was ik heel blij mee. Ten eerste omdat ze trots op me is en ten tweede omdat ik snel leer dus gaat het voor haar ook steeds makkelijker.
We liepen samen naar buiten. Floor had zich omgekleed omdat ze niet wilde dat haar jurk vies werd. Wat ik heel goed begreep. We liepen samen door de regen richting haar huis. Het was niet ver van de dansschool dus we waren er zo. 'Je bent echt goed Louis' zei ze ineens. 'Vind je?' Vroeg ik. 'Ja! Ik moet wel oppassen dat je niet beter dan mij word!' Zei ze. 'Ik hoop dat we ooit even goed worden' zei ik. 'Dat lukt je wel! Dat weet ik zeker!' Zei ze. 'Dankje Floor! Je bent de beste!' Zei ik. Ik omhelsde haar en zette mijn lippen op die van haar. Na een tijdje trokken we beide terug. 'Ik hou van je Louis Bouis' zei ze. 'Ik ook van jou Floortje Boortje' zei ik. We namen afscheid bij haar voordeur en ik liep alleen naar huis. Ik hou zo veel van haar!
_____________________________
Hey awesome lezers!
Ik wil ten eerste even melden dat het idee van de P.o.v. Louis van nialllovelouis komt. Dus heel erg bedankt daarvoor!
En ten tweede: ik en mijn vriendin hebben een twitter account aangemaakt waar we alle nieuwsfeitjes op plaatsten van onze boeken.
We heten JR-stylinson. We tweeten daar over de boeken:
- stockholm syndrome (van ons samen)
- fireproof (van mij)
- ontoerd door 1D? (Van mij)
- Where do broken hearts go? (Van mijn vriendin)
Dus als je geïnteresseerd bent, kan je even kijken.
Ten derde: Mijn schooljaar begint vandaag weer, dus ik ga minder uploaden. Sorry allemaal, er komen er sowieso meer dan 1 per week, maar elke dag gaat me niet meer lukken. Sorry
Xxx my

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now