XIIV

1.6K 63 2
                                    

P.o.v. Zayn
Ik zat in de auto. Opweg naar mijn lieve Perrie. Wat heb ik haar gemist zeg! Ik kon niet eerder heen omdat ze op tour was... Dus ik heb haar al een paar maanden niet meer gezien.
Ik reed het erf bij Perrie op en parkeerde de auto. Ik stapte uit en deed mijn auto op slot. Ik legde mijn haar goed en liep naar de voordeur. Ik belde aan. Shit! Ik heb niets voor haar mee! Ik heb altijd een bosje bloemen mee of zo iets... Uit alle paniek pakte ik een bloemetje uit haar tuin. Ik veegde het zand er van af en ging weer voor de deur staan. 'Moment!' Hoorde ik Perrie roepen. Omg wat heb ik die mooie stem gemist! Niet veel later vloog de deur open. Daar stond ze. In een kort paars jurkje tot aan net ietsjes boven haar knieën. Ze had zwarte hoge hakken aan. Ze had lichte mascara op en heel lichtjes lippenstift op. Haar haren had ze naar 1 kant over haar schouder hangen. En haar groen-blauwe ogen straalden in het zonlicht.
'Zayn!' Riep ze vrolijk. Voordat ik iets kon zeggen vloog ze me om mijn hals. Ze sloeg haar armen om me heen en ik sloeg mijn armen om haar heen. Man wat had ik dit gemist! Wat had ik haar gemist! Haar lach, haar stem, haar knuffels, haar liefdevolle aanwezigheid, haar liefde, alles! 'Ik heb je gemist' fluisterde ik in haar oor. 'Ik jou ook Zaynie' fluisterde ze terug. Ik glimlachte en gaf haar een zoen op haar wang. Perrie liet me weer los en bekeek me goed. 'Je ziet er goed uit' concludeerde ze. 'Jij ziet er fantastisch uit!' Glimlachte ik. Ik besefte me nu pas dat ik nog een bloemetje in mijn handen had. 'Hier, hoor jou' ik gaf haar het kleine bosje bloemen -het bestond uit 3 bloemetjes- en glimlachte. Ze bekeek de bloemetjes en lachte. 'Heb je deze uit mijn tuin gehaald?' Vroeg ze lachend. Ik voelde dat ik begon te blozen. 'Heus niet' zei ik sarcastisch. Ze lachte en gebaarde dat ik haar moest volgen. Ze liep voorop naar binnen en ik volgde haar. Ik sloot de deur achter me en liep achter haar aan naar de woonkamer. 'Ga zitten' zei Perrie voordat ze via de woonkamer naar de keuken liep. Ik ging op de bank zitten en keek wat rond. Ik kende dit huis helemaal uit mijn hoofd. Ik ben hier al zo vaak geweest!
Perrie kwam de woonkamer in met een cola en een biertje in haar handen. Ze zette het biertje voor me neer en hielt zelf de cola. 'Jij wist dat ik iets wilde vragen of niet?' Lachte ik. 'Of je hier mag blijven slapen?' Lachte ze. Ik knikte blozend. 'Ja, Liam had me gesmst of ik thuis was en toen vroeg ik waarom en toen legde hij het uit' zei ze met een bigsmile op haar gezicht. 'Liam weer...' Zuchtte ik. Perrie lachte en ging naast me zitten. Ze zette haar cola op het salontafeltje voor ons en leunde tegen me aan. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en ik sloeg een arm om haar heen. 'Zayn...' Begon Perrie na een stilte. 'Ja?' 'Je bent niet echt ontspannen, of wel?' Vroeg ze. Ze had gelijk. Ik zat een beetje in de stres vanwege dat gedoe met Sofie. Daardoor was ik de laatste tijd onrustig. Maar ik kon het haar niet vertellen... Zayn waar heb je het over?! Ze is je vriendin! Je kan haar alles vertellen! En zij is waarschijnlijk ook de enige die je kan helpen... 'Zayn?' Perrie was rechtop gaan zitten en keek me vragend aan. Ik besefte nu pas dat ik nog niet had geantwoord op haar vraag. Ik zuchtte, wat de jongens ook gaan zeggen, ik ga het haar vertellen. Anders komt ze er zelf wel achter, want ze kent me door en door. 'Je heb gelijk, Pepz...' Zuchtte ik. 'Wat is er Zaynie?' Vroeg ze. 'Schrik niet...' Begon ik, 'het klinkt raar, maar geloof me: het is waar'. Dat rijmt. 'Ik luister' zei Perrie. 'De jongens en ik hebben ongeveer een week geleden per ongeluk een meisje ontvoerd... Ze heet Sofie en woont nu bij ons. Voor de jongens is ze een soort zusje geworden... Maar ik kon het maar niet accepteren... Ik werd telkens boos op haar om de kleinste dingen, maar ik weet niet waarom...' Legde ik uit. Perrie keek me bedenkelijk aan. 'Het klinkt inderdaad raar... Maar ik geloof je wel' zei ze. 'Ik ben blij dat je hier bent' zei ze met een glimlach. 'Ik denk dat je wat afleiding nodig heb' zei ze. 'Dat dachten de jongens ook al... Daarom "stuurde" ze mij naar jou' zei ik met een grijns. Ze kwam bij mij op schoot zitten en legde haar armen in mijn nek. 'I missed you' fluisterde ze. Ik grijnsde, 'I missed you too, baby'. Ik zette mijn lippen op die van haar. Mijn handen lagen op haar rug en mijn vingers speelde met haar haren. Dit heb ik zo gemist!

P.o.v. Harry
We zaten met z'n allen aan tafel. Nou, zonder Zayn dan... We zaten net te lunchen, maar waren nu klaar. Iedereen staarde stil voor zich uit. 'Jullie hoefden Zayn niet weg te sturen voor mij...' Stamelde Sofie ineens. 'Hij wilde zelf naar Perrie gaan' zei Niall. Sofie zuchtte en keek omlaag. 'Maak je niet druk! Het is niet jouw schuld!' Zei Louis. Sofie glimlachte, 'dankje boy's...'. 'Zullen we een film kijken ofzo?' Vroeg Liam. 'Of Fifa spelen' stelde Niall voor. 'Is goed' zei Louis meteen. 'Vind je dat ook goed?' Vroeg ik aan Sofie. 'Ja hoor' zei ze. We stonden op en ruimden met z'n allen af. We liepen naar beneden naar de kelder. Dat was onze game-kelder. We liepen de trap af en kwamen aan in de game-kelder.
Ik liep naast Sofie. Ze keek haar ogen uit. 'Waarom ben ik hier nooit eerder geweest?' Vroeg ze. 'Geen idee' lachtte ik. In onze game-kelder was een klein barretje met een koelkast met drinken, een zit hoekje met een bank en 2 stoelen en natuurlijk een game-hoekje, met daarin 3 banken -1 3 persoonsbank en 2 2 persoonsbanken- en een grote plasma tv met een xbox, wii, een playstation en een grote stereo.
We liepen allemaal naar het game-hoekje en ploften neer op de bank. 'Wie eerst?' Vroeg Liam. 'Sofie mag kiezen' zei Louis. 'Oke, dan gaan Niall en ik tegen Louis en Harry!' Zei ze. 'Oke, Ik hou jullie dan in de gaten op het gebied van cheaten!' Zei Liam. We pakten een controller en startte Fifa 15 op.
_____________________________
Hey lezers!
Ik hoop dat jullie het hoofdstuk niet al te saai vinden.
En laat achter of er een relatie in het verhaal moet komen, en dan zo ja: wie?

Bedankt voor het lezen! Ik zet zo snel mogelijk het volgende hoofdstuk online!

Xxx me

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz