XVII

1.4K 53 32
                                    

P.o.v. Sofie
Nadat we met z'n allen op de bank een film hebben gekeken, gingen Niall, Zayn en Liam het eten klaar maken. Louis, ik en Harry zaten een beetje saai op de bank. We zeiden niets en keken voor ons uit. Totdat de telefoon ging. Ik sprong meteen op en pakte hem op. 'Hallo, met Sofie' zei ik. 'Hallo Sofie, je spreekt met Georgina, ik ben een paar uur geleden bij je geweest' hoorde ik aan de andere kant van de lijn. 'Hallo! U belt waarschijnlijk over de uitslag van de test' zei ik. 'Klopt...' Ik hoorde haar zuchten. 'Is het zo erg?' Vroeg ik. 'Luister Sofie... Je bent nog maar 17 jaar, dus neem dit goed in je op...' Begon ze, 'je bent zwanger'. Ik schrok, dat kan niet! Ik ben te jong! Nee! Allemaal gedachtes gingen door mijn hoofd. 'Sofie?' Hoorde ik haar vragen. 'Ja ik ben er nog' 'als je hulp wilt kan je me altijd bellen, maar laat dit eerst maar even bezinken' zei ze. 'Dank u, doeg' zei ik en ik hing op. Ik legde de telefoon neer en sloeg mijn handen voor mijn mond. Druk nadenkend liep ik terug naar de jongens in de woonkamer. Mikky zat op de grond en keek me vrolijk aan. Ze is altijd vrolijk! Ik ging tussen de verbaasde jongens in zitten. 'Wat is er?' Vroegen ze. 'Wat heeft ze verteld?' Vroeg Harry. Ik haalde diep adem. 'Ik ben zwanger' zei ik. De jongens schrokken allemaal. 'Wat? Hoe... Wie... Nu al?! Je bent 18!' Riep Niall verward. 'Ik weet het zelf ook niet!' Zei ik net zo verward als hij. 'Soof... Met wie heb je...' Begon Liam. Ik zuchtte en dacht na. Het was een hele tijd stil. 'Soof?' vroeg Harry. 'Nee ik heb geen idee!' zei ik verbaast en bang. Zover ik weet ben ik nog maagd... Niall zat naast me en legde een hand op mijn schouder. 'Gaat het?' vroeg hij. 'Nee, ik zal eerlijk zeggen. Ik ben nog maagd...' gaf ik eerlijk toe. Nu keken de jongens helemaal verbaast. 'Dat kan niet! Weet je het zeker?' vroeg Liam bezorgd. Ik keek hem aan en knikte. 'Dat moet een vergissing zijn!' riep Louis uit. 'Laten we rustig blijven en wat gaan eten' stelde Liam voor. We knikten allemaal en liepen naar de keuken.

Een half uurtje later ging de deur bel. We hadden Pizza besteld omdat we niets beters wisten. Niall liep naar de deur en betaalde. Hij gaf ieder van ons onze bestelde pizza en we begonnen in de woonkamer te eten. We aten onze pizza op en ruimde daarna de dozen op. We keken daarna met z'n allen tv. Nou ja.. Net z'n allen... De jongens zaten op hun mobiel twitter te checken en ik zat met Mikky slapend op mijn schoot tv te kijken. Wat een dag... Eerst flauwvallen en dan te horen krijgen dat je zwanger bent... Ik merkte dat ik dorstig werd en tilde Mikky van mijn schoot af. Ik stond op en liep naar de keuken. Mikky liep vrolijk met me mee. Ik pakte een glas en een fles ijsthee en schonk dat in het glas. Ik hoorde dat iemand de keuken in kwam en draaide me om. Ik zag Harry in de deur opening staan. 'Gaat het?' Vroeg hij. 'Beetje... Met jou?' Vroeg ik. 'Ik heb een raar gevoel van binnen...' Zuchtte hij. Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. 'Me too' zuchtte ik. Hij gaf me een kusje in mijn nek. 'I'm sorry baby' fluisterde hij. 'Voor wat?' Vroeg ik. 'Voor als ik het was waarbij hij scheurde...' Zuchtte hij. 'Daar kan jij toch niets aan doen!' Ik glimlachte en omhelsde hem weer. 'I love you brotherHazz' zei ik. 'Love you too sis' zei hij.
P.o.v. Mikky
Waf waf waf woef blaf kwispel grom blaf hamnamnam waf woef waf woef waf Idk why!
P.o.v. Niall
Ik zat starend op de bank. Ik zag Mikky heel sip de kamer in komen lopen. Ik liep naar haar toe en pakte haar speeltje. 'Wil je spelen meis?' Vroeg ik. Mikky begon meteen te kwispelen en ze rende als een gek om me heen. Ik liep met haar naar buiten en gooide haar speeltje weg. Mikky racete er meteen achteraan en kwam er niet veel later mee terug rennen. Ze legde het voor me neer en keek me blij aan. Haar staartje kwispelde vrolijk. Ik pakte het speeltje op en gooide het weer weg. Mikky rende er weer achter aan. Ik wachtte even. Maar Mikky kwam niet terug... 'Mikky!' Riep ik. Ik liep in de richting waarin ze gerend was, maar zag haar niet. 'Mikky?' Riep ik nogmaals. Ik hoorde of zag niets of niemand. Shit! Ik rende door de tuin heen, 'mikky!'. Ik kreeg van niets of niemand een reactie. Dit kan niet! Mikky loopt nooit weg! Ze blijft altijd dicht bij! Omg... 'MIKKY!' Schreeuwde ik bang. Waar is ze?!
______________________________
Hey lezers!
Jep, een cliffhanger! Omdat ik dat leuk vind! :D
Even serieus: zet in de reacties wie een relatie met Sofie krijgt! Ik ben van plan het volgende hoofstuk een relatie tussen Sofie en iemand te starten! (Maar als jullie allemaal zeggen dat ze geen relatie moet krijgen dan niet).
Dus stem door de namen in de reacties te zetten!
Lots of love,
Me
Ps. Ik kan nu heel flauw doen dat ik niet eerder een hoofdstuk upload totdat ik genoeg reacties over wie een relatie krijgt! 😉 (die zin klopt niet helemaal, maar boeie!)

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now