XXIX

1K 45 4
                                    

P.o.v. Sofie
Dit kan Liam niet menen. 'Wat heb je tegen Niall gezegd?!' Vroeg Liam bezorgd en in paniek. 'Hij vroeg hoe hij kon bewijzen dat hij echt van me hielt. En ik zei: weet ik veel spring van een brug ofzo. Maar dat bedoelde ik niet letterlijk!' Zei ik overstuur. 'Dat doet er nu verder niet toe! Waar is hij?' Zei Louis. 'Weet ik veel! Hij zei alleen dat hij van een brug af ging springen!' Zei Liam. 'En dan hou je hem niet tegen?' Vroeg Louis. 'Jongens geen ruzie nu! Weet iemand waar hij is?' Riep ik. Voordat iemand van ons nog wat kon zeggen ging Liams telefoon. 'Liam hier' zei hij toen hij opnam. Hij had hem op de speaker staan dus Louis en ik konden mee luisterden. 'Liam! Breng nu meteen Sofie hier heen!' Hoorden we Harry overstuur zeggen. 'Waar is hier?' Vroeg Liam. 'Bij die brug... Je weet wel waar we vaak hebben gezeten!' Ze Harry. 'Is Niall daar?' Vroeg Liam. 'Ja, maar schiet op!' Riep Harry. Liam klikte hem weg. 'We gaan! Nu!' Riep Liam. Ik knikte en we renden met z'n drieën naar beneden. Liam rende naar zijn auto maar Louis hielt hem tegen. 'Laat mij rijden!' Zei hij. Louis was veel rustiger dan Liam. Liam knikte en we stapten in Louis' auto. Liam en Louis zaten voorin en ik zat achterin. 'Waarom zou ik mee moeten?' Vroeg ik. 'Ik denk dat Niall om je vroeg' zei Liam die steeds rustiger werd.
Niet veel later kwamen we aan bij een brug waar heel veel mensen op stonden. De brug ging over een drukke weg heen, waar op dit moment ook veel auto's reden. Ik zag dat er iemand op de rand van de brug stond en daaromheen heel veel mensen die een paar meter bij hem vandaan stonden. Liam, Louis en ik renden de auto uit en renden tussen de mensen door richting degene die op de rand van de brug stond. Harry en Zayn stonden het dichtste bij hem. We gingen bij hun staan. 'Wat is er aan de hand?' Vroeg Louis aan Harry. Harry draaide zich naar ons om en zag mij. Hij pakte mijn arm en liep dichter naar de gene op de rand van de brug toe. Nu pas zag ik dat het Niall was. Ik trok me los van Harry en rende naar Niall toe. 'Niall!' Riep ik. 'Geen stap verder of ik spring' zei hij. Ik stond meteen stil. 'Waarom zou je?' Vroeg ik terwijl mijn ogen zich vulde met tranen. Nu pas kwam ik er achter hoe veel ik om hem gaf. 'Dit wilde je toch? Je wilde toch dat ik zou springen? Dan doe ik dat!' Zei hij gebroken. Hij had sowieso gehuild. 'Dat meende ik niet! Niall, ik was dom! Zo dom dat ik niet zag wie je echt bent! Zo dom dat ik je niet geloofde! Ik zou daar moeten staan Niall! Niet jij!' Zei ik huilend. Niall draaide zich voorzichtig naar me om. 'Waarom zou jij hier moeten staan?' Vroeg hij. Ik zag dat hij ook aan het huilen was. 'Omdat ik zo dom was om jullie niet te geloven! En omdat ik je pijn heb gedaan in je hart, en dat verdien je niet' zei ik. 'Waarom zou ik dat niet verdienen?' Vroeg Niall. 'Omdat ik van je hou Niall! Ik hou enorm veel van je' zei ik. 'Meen je dat?' Vroeg hij. 'Ja enorm veel!' Zei ik. Niall stapte van de rand van de brug af. Ik rende meteen naar hem toe en sloeg mijn armen om hem heen. Hij sloeg zijn armen ook om mij heen. 'Het spijt me Niall! Het spijt me ontzettend!' Zei ik. 'Het is al goed' zei hij. We hielden elkaar stevig vast. Opeens hoorde we iedereen om ons heen klappen en juichen. Ik glimlachte maar liet Niall niet los. 'Ik hou van je Soof' fluisterde Niall. 'Ik ook van jou Niall, super veel' fluisterde ik terug.
P.o.v. Liam
Louis, Harry, Zayn en ik bleven naar Niall en Sofie kijken. Die elkaar nog steeds aan het omhelzen waren. Alle mensen die om hun heen stonden waren weggegaan, maar wij niet. Toen we de enige 6 op de brug waren, lieten Niall en Sofie elkaar los. Ze liepen hand in hand naar ons toe. 'Sorry voor alles jongens...' Zei Sofie, 'Ik had jullie vanaf het begin af aan moeten geloven..'. 'Geloof je ons nu wel?' Vroeg Harry. 'Ja' zei Sofie. 'Hoe kwam het dat je ons ineens niet meer vertrouwde?' Vroeg Niall. 'Mijn vader vroeg aan mij of ik zeker wist dat ik jullie kon vertrouwen en sinds dien ben ik na gaan denken...' Vertelde ze. 'Deed je vader dat expres?' Vroeg ik. 'Ik denk het wel... Zodat ik niet nog een keer zou weglopen' zei ze. 'Maar hij gaf toch niet om je?' Vroeg Louis. 'Klopt, maar dan zou m'n moeder gebroken zijn, en dat wilt hij niet' vertelde ze. 'Blijf je bij ons?' Vroeg Zayn. 'Heel graag!' Zei Sofie blij. 'Dan moeten we nog wel iemand ophalen, of niet?' Vroeg ik. 'Mikky!' Zei Sofie. 'Wanneer is ze alleen thuis?' Vroeg Louis. 'Morgen overdag van 8 tot 5' vertelde ze. 'Dat komt wel goed!' Zei Harry. 'Laten we nu naar huis gaan' stelde Niall voor. Ik liep naar Sofie toe en gaf haar een hele dikke knuffel. 'Welkom terug Soof' zei ik. 'Ik ben niet weggeweest sinds de laatste dagen' zei ze. 'Sofie niet, maar onze LittleSis wel' zei ik. Iedereen lachte en voegde zich bij bij onze knuffel.
Toen we na een half uurtje weer thuis waren gingen we allemaal op de bank zitten. We raakten in gesprek en praatte over alles wat er was gebeurt toen Sofie niet meet bij ons woonde. Na een lang gesprek was het opeens stil. Ik zag dat Sofie naar Niall keek en Niall keek naar haar en niet veel later stonden ze te zoenen. De eerste keer weer na een lange tijd. Ik ben blij dat ze weer samen zijn, want die twee horen bij elkaar.

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now