LVII

696 33 1
                                    

P.o.v. Sofie
Ik werd wakker door mijn wekker die ik vervolgens meteen uit zette. Ik draaide me om en zag dat Niall nog lag te slapen. Ik stapte uit bed en zag dat de deur een kiertje open ging. 'Kom' fluisterde Louis die met zijn hoofd door het kiertje kwam. Ik lachte en liep de kamer uit. Louis sloot de deur achter me en keek me lachend aan. 'Wat is er?' Vroeg ik. 'Ik wil je vandaag naar school brengen, dus moet je Niall laten slapen' zei hij. 'En mijn kleding dan?' Vroeg ik. 'Ik heb al een setje op mijn kamer liggen.' Zei hij lachend. Ik lachte en liep achter hem aan zijn kamer in. Zoals hij al had gezegd lag er een setje kleding van mij op zijn bed. 'Oke hoe kom je daar aan?' Vroeg ik. 'Heb ik een keer voor je gekocht maar ik wist niet wanneer ik het je moest geven' zei hij. Ik omhelsde hem en kleedde me om. Hij liep naar beneden om ontbijt te maken en ik deed mijn make-up op wat bij hem in zijn badkamer lag. Ik weet ook niet hoe hij daar aan kwam! Of wat hij daar mee deed! Maar hoe dan ook, ik deed mijn haren en liep naar beneden waar Louis al zat te ontbijten. 'Dat staat je echt super!' Zei Louis toen hij me zag. 'Dankje Pancake' lachte ik. Ik ging aan tafel zitten en zag dat hij pannenkoeken had gebakken. Ik at er 3 op en daarna zat ik echt vol. Ik stond op en poetste mijn tanden. Ik liep naar boven en liep de kamer van Niall en mij in en zag dat hij nog lag te slapen. Ik maakte stiekem een foto met mijn mobiel en pakte daarna mijn tas in. Ik sloop de kamer uit en liep de trap af. 'Hey Soof' hoorde ik achter me. Ik draaide me om en zag Zayn staan. 'Hey Zaynie! Lekker geslapen?' Vroeg ik. 'Niet echt...' Zuchtte hij. 'Niall slaapt ook nog dus als je bij iemand wilt liggen kan je altijd bij hem gaan liggen en doen alsof je mij bent' zei ik lachend. 'Ga ik proberen!' Lachte hij en hij liep weer naar boven. Ik lachte en liep met mijn tas op mijn schouder (schouder tas Remember?) naar beneden.

P.o.v. Zayn
Ik liep grijnzend de kamer van Sofie en Niall in. En zoals Sofie al zei lag Niall nog te slapen. Ik sloot de deur achter me en sloop naar het bed toe. Ik ging op Sofies kantje liggen (het was duidelijk te zien omdat Niall meer op de andere kant van het matras lag). Ik ging liggen en trok de dekens over me heen. Niall draaide zich naar me om. Ik zag dat hij nog sliep en zuchtte opgelucht. Ik ging met mijn rug naar hem toe liggen en sloot rustig mijn ogen.
Niet veel later voelde ik dat Niall een arm om me heen sloeg en dicht tegen me aan ging liggen. Zijn hand ging omhoog naar mijn haar en toen hij mijn haar voelde voelde ik een schok door hem heen gaan. Ik kon amper mijn lach inhouden toen ik zag dat hij rechtop ging zitten en me met grote ogen aan keek. 'Zayn?!' Riep hij bijna uit. 'Hey Niall! Jij ook hier!' Lachte ik. 'W... Waar is Soof? En wat doe je in ons bed?' Vroeg hij geschrokken. 'Ik mocht hier liggen van Soof en over Soof gesproken, die is bijna opweg naar school' lachte ik. Nialls ogen werden nog groter (die dingen gaan echt nog eens ontploffen!) en hij sprong meteen van het bed af. Hij deed zo snel mogelijk zijn broek en shirt aan en rende naar beneden. Ik gniffelde dit was echt raar....

P.o.v. Niall
Ik rende als een speer de trap op. En, je raad het misschien al, de laatste treden viel ik. Ik lag op de grond en krabbelde snel weer omhoog en rende naar de keuken. 'Soof?!' Riep ik uit. Ik hoorde wat geroezemoes bij de voordeur dus rende ik daar naar toe. Toen ik daar aankwam zag ik dat Louis en Sofie allebei met hun jas aan stonden. 'Soof!' Riep ik. Ze draaide zich beiden om naar mij en keken me verbaast aan. 'Ik breng je soof' zei ik. 'Nee ik!' Riep Louis meteen. 'Jongens! Rustig!' Riep Sofie omdat ze wist dat als ze dat niet zou doen zouden Louis en ik terecht komen in een welles nietes discussie. 'Lou wilde me graag wegbrengen vandaag' zei ze. 'Maar ik ben je vriendje en ik bepaal wie je brengt en haalt' zei ik vast besloten. 'Maar ik ben haar broer dus mijn besluit staat boven die van jou!' Zei Louis als een klein kind. 'Als jullie me nou samen weg brengen?' Stelde Sofie voor. 'Ik rij!' Riep ik als eerste. 'Nee ik!' Riep Louis. 'Ik vind dat Louis mag rijden omdat hij me al zou wegbrengen vandaag' zei Soof. 'Oke goed' zuchtte ik. Ik deed mijn schoenen en jas aan en we liepen naar Louis' auto. Louis ging achter het stuur en ik met Sofie op mijn schoot naast hem in de bijrijdersstoel. Louis startte de auto en reed weg.
Na een paar minuten kwamen we aan bij de school van Sofie. Ik en Soof stapten uit. Ik had alleen een zonnebril op maar Sofie zei dat het wel kon omdat mijn haren toch in de war zaten. Ik liep samen met haar een paar meter het plein op en daar draaide ze zich naar me om. 'Ik zie je vanmiddag Honey' zei ze. Ik glimlachte. 'Veel plezier prinses!' Zei ik. Ze zette haar lippen op die van mij en legde haar handen in mijn nek. Ik zette mijn handen op haar heupen en trok haar tegen me aan. Na een tijdje hoorde we gefluit om ons heen. We stopten onze zoen en keken om ons heen. Ik zag een paar mensen van Sofies leeftijd, maar kende ze niet. Ik keek terug naar Sofie en zag dat ze langzaam rood werd en me los liet. 'Cute hoor!' Lachte iemand. 'Please Chloe' lachte Sofie blozend. 'Ken je ze?' Vroeg ik zacht aan haar. 'Ja dit zijn mijn vrienden' lachte ze. Ik zwaaide naar iedereen en gaf Sofie nog een snelle kus. 'Tot vanmiddag Prinses' zei ik toen ik terug liep naar de auto van Louis. 'Tot later vriendje van Sofie' hoorde ik iemand lachen. Ik lachte en stapte weer in. Ik keek nog even om en zag dat Sofie pratend met haar vrienden naar binnen liep. Ik deed mijn gordel om en Louis reed weg.

P.o.v. Sofie
'Jullie zijn echt schattig' zei Merel tegen me terwijl we het lokaal in liepen. 'Dankje' zei ik blozend. Ik ging zitten en Merel ging naast me zitten. Ze pakte haar tas en legde haar boeken op tafel. Ik had de kans om haar even goed te bekijken. Ze had blonde krullen met bruine plukjes er tussen. Haar krullen kwamen tot over haar schouders. Ze had hele mooie bruine ogen en had een beetje make-up op. Niet veel maar precies leuk. Ze had een mooi lichaam. Niet helemaal slank maar zeker niet dik. Ik pakte ook snel mijn spullen toen ik zag dat de docent op stond van zijn stoelen iets op het bord begon te schrijven. Ik opende mijn boeken en de docent begon met zijn les. Engels voor de gene die het wilden weten :)
Na de les liep ik alleen door de gang. Merel ging naar de wc en de rest zat al in de kantine. We hadden pauze dus ik was ook onderweg naar de kantine. Onderweg naar de kantine werd ik ineens aangesproken door iemand achter me. 'Hey! Hey!' Riep diegene achter me. Ik draaide me om en zag een best lange jongen met kort zwart haar naar me toe komen lopen. Hij was een heeeeeeeeeel klein beetje getint. 'Hey, kan ik je helpen?' Vroeg ik. De jongen stond voor me stil en glimlachte lief naar me. 'Hey jij bent Sofie Tomlinson toch?' Vroeg hij. Ik zuchtte, weer een fan. 'Ja, klopt. Waar ken je me van als ik vragen mag? Van Niall zeker?' Vroeg ik zuchtend. Hij keek me vragend aan, 'wie is Niall?'. 'Van Louis dan?' 'Sorry maar wie zijn dat?' Vroeg hij. Ik zag aan zijn blik dat hij echt van niets wist. 'O, van wat ken je me dan?' Vroeg ik. 'Omdat heel veel leraren het over je hebben! Dat je zo goed en slim bent' zei hij. Ik bloosde lichtjes, 'dankje'. 'Hun woorden niet de mijne! Dan moet je hun bedanken niet mij' lachte hij. 'Oja' lachte ik. 'Maar ik ben Jesse trouwens' zei hij. 'Ik ben Sofie, maar dat wist je al'. Hij lachte en bekeek me een beetje. 'Wacht, zit jij ook in het "vriendengroepje" bij Abby, Merel en Chloe enzo?' Vroeg ik. 'Ja! Dat ben ik!' Zei hij. 'Gaaf! Dan heb ik jou eindelijk ook ontmoet' zei ik lachend. 'Eindelijk?' Vroeg hij. 'Ja ik was wel benieuwd naar je' zei ik. We lachten en liepen samen naar de kantine. Onder het lopen zag ik dat hij me bekeek en glimlachte enzo. Maar dat kan ook aan mij liggen.
_____________________________
Hey lezers!
I hope you liked it!
Wat vinden jullie trouwens van de videoclip van Drag me down? Ik vind m echt gaaf!!
En wat vinden jullie van het verhaal van de break van ze?? Louis heeft getweet dat ze wel een break gaan doen... Ik baal er zelf wel van maar dat de tour door gaat is super goed nieuws!!!
Wat vinden jullie ervan??
Let me know!
Xxx my

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now