XV

1.5K 53 3
                                    

P.o.v. Harry
Ik zat beneden met Liam, Louis, en Niall. We wachten nog steeds af. Sinds Zayn naar de kamer van Sofie is gegaan, hebben we besloten hier te wachten. Maar als we iets zouden horen wat ons niet lekker zat, zouden we even gaan kijken. Het was al de hele tijd rustig geweest boven. Is dat een goed teken? Of juist een slecht teken? Ik ben een beetje bang... Een beetje erg bang! Wat als Zayn terug kwam om haar te verkrachten in plaats van sorry te zeggen?! Wat als Zayn haar nu aan het ontvoeren is?! 'Ik ga even naar mijn kamer' zei ik uit alle paniek. Ik zei het wel rustig, als ik het in paniek zou zeggen, hadden ze me tegen gehouden. De jongens knikten en ik stond op. Ik liep naar boven en liep naar mijn kamer. Voor mijn deur bleef ik staan. Ik slaakte een diepe zucht en besloot toch maar te gaan kijken. Ik zou het niet op mijn geweten willen hebben als Zayn Sofie stiekem heeft ontvoerd. Ik sloop zachtjes naar haar kamer en opende heel zachtjes de deur. Ik gluurde naar binnen. Maar inplaats van wat ik had verwacht, zag ik dat Zayn en Sofie elkaar omhelsden. 'Wat is hier aan de hand?' Vroeg ik voordat ik het zelf door had. Ik liep naar binnen en sloot de deur achter me. Zayn en Sofie lieten elkaar los en keken me een beetje bang aan. Sofie keek naar Zayn, die weg keek, en nam het woord, 'ik en Zayn hebben het uitgepraat'. Ik keek verbaast naar Zayn, maar hij staarde alleen maar naar de grond. 'Helemaal?' Vroeg ik. 'Ja' zei Zayn zacht. Ik denk dat hij bang was voor mijn reactie, maar waarom zou ik hem wat aan willen doen? Oke, ik had hem bijna een pak slaag gegeven toen hij Sofie in elkaar wilde slaan (het was dat de andere me tegen hielden). Maar in dit geval zou ik hem nooit wat aan doen!
Sofie legde een hand op zijn schouder, 'gaat het?'. Zayn zei niets en keek me een beetje bang aan. 'Zayn, het is oke. Als jullie het uit hebben gepraat, ben ik alleen maar blij!' Zei ik. Ik zag de angst uit Zayns ogen verdwijnen. 'Ik zag in wat ik fout deed, en ik weet zeker dat ik dat nooit meer zal doen' zei hij. Ik glimlachte trots, 'god job, bro'. Er verscheen een glimlach op Zayns gezicht. 'Zullen we naar beneden gaan? Ik heb honger...' Zei Sofie. Zayn en ik knikten en we liepen naar beneden. Bij de trap lieten Zayn en ik Sofie voorop lopen. Zayn en ik gaven elkaar toen snel een box en liepen achter haar aan naar beneden.
P.o.v. Niall
We zaten met z'n allen aan tafel. We waren net klaar met eten en we staarden allemaal voor ons uit. Ik dacht na over dat gedoe tussen Zayn en Sofie. Eerst hadden ze een soort ruzie, doordat Zayn haar sloeg en alles, en ineens komen ze samen de trap af lopen met een big-smile en zeggen ze dat alles weer goed is! Ik snap het niet meer.... MINDBLOWN! Maarja... Ik ben ook weer niet de slimste van de groep. Dus misschien snappen de andere het wel. Liam was de eerste die de stilte verbrak, 'zullen we een film kijken?'. 'Welke film?' Vroeg Sofie. 'James bond!' riep Louis. We stemden allemaal in en stonden op. We ruimden gezamenlijk de tafel af. Liam pakte de film en zette die klaar. De rest (waaronder ik) pakten wat kussens en dekens en wat drinken. Toen ik ging zitten zat bijna iedereen al klaar. Behalve Sofie. Maar niet veel later kwam zij ook de woonkamer in. Ze wilde net op de bank gaan zitten, toen Zayn vroeg, 'wil je misschien bij mij zitten, soof?'. Hij vroeg het heel voorzichtig. 'Tuurlijk' antwoordde Sofie, waarna er een glimlach op het gezicht van Zayn verscheen. Sofie ging bij Zayn op de 2 persoonsbank zitten en Liam startte de film.
De film was af. Ik keek naar de anderen en zag dat Sofie tegen Zayn aan lag te slapen. De rest was nog wakker. 'Wat is er toch gebeurt in die paar minuten?' Vroeg Liam die ook naar Zayn en Sofie keek. 'Alles is verandert. Het kwam goed tussen ons en ze vertrouwt me' zei Zayn. 'Hoe kan ze je zo snel vertrouwen?' Vroeg ik. 'Ze zei dat ze het in mijn ogen zag' zei hij. 'Ze kan hier niet blijven slapen... Hier op de bank...' Zei Harry. 'Ik breng haar wel naar boven' zei Zayn. Ik zag Harry zuchten. Ik wist dat hij indruk op Sofie wilde maken, en hem kennende, gaat hem dat zeker lukken! We stonden allemaal op en ruimde op. Zayn legde Sofie in zijn armen en liep naar boven. 'Ben ik de enige die dit raar vind?' Vroeg ik toen Zayn weg was. 'Nope' antwoordde Harry. 'Blijkbaar zag Zayn in dat hij het echt fout deed... En blijkbaar voelde Sofie dat aan.' Zei Liam. 'Ik ben wel blij dat al dat gezeik voorbij is...' Zei Louis. 'Ja ik ook' zei ik.
P.o.v. Zayn
Ik liep met Sofie in mijn armen naar boven. Ik liet de jongens, denk ik, achter met duizenden vragen, maar dat kon me niets schelen. Ik liep de kamer van Sofie in en legde haar voorzichtig neer op haar bed. Ik deed voorzichtig haar broek bij haar uit, net als haar shirt. Ik pakte haar pyjama en deed die bij haar aan. Ik legde de dekens over haar heen en haar kleren in haar kast. Ik ging nog even op het randje van haar bed zitten en staarde naar haar. Eigenlijk was ze best wel knap. Wat zeg je nou? Zayn je heb een vriendin!
Ik kon het niet helpen. Ik vind haar zo mooi. Haar haren die langs haar hoofd liggen tot net ietsjes over haar schouders, haar mooie slanke lichaam en haar mooie volle lippen... ZAYN KAPPE NU! Riep een stemmetje in mijn hoofd.
Opeens ging mijn telefoon. Ik liep snel de kamer van Sofie uit en deed het licht uit. Ik sloot de deur achter me en nam mijn telefoon op. 'Hey Zaynnie!' Klonk de stem van Perrie door mijn telefoon. Door haar lieve, zachte stem vergat ik Sofie helemaal en was ik weer helemaal "In love" met Perrie, mijn meisje!
______________________________
Hey lezers!
Ik wil jullie bedanken voor alle reads, votes en reacties! Daar wordt ik enorm blij van! Jullie maken mijn dag weer helemaal goed! Thanks for that!
Ik wilde ook even zeggen dat ideeën altijd welkom zijn! En daar ga ik ook zeker wat mee doen! (Of 100% gebruiken of een beetje verdraaien en gebruiken). Dus als je een leuk idee heb die je met mij wilt delen, wees niet bang om hem te sturen!
Nogmaals bedankt voor alle reads, votes en reacties!
Love you all!
Xxx my

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now