LXIII

594 27 1
                                    

P.o.v. Abby
Harry keek me aan. Ik zag dat hij er moeite mee had. 'Abby...' Begon hij. Ik zuchtte gespannen, man ik was nog nooit zo gespannen geweest! Voel ik dan echt iets voor hem? 'Abby, je bent in de war. Je komt net uit een relatie... Je weet niet meer wat je gevoelens aan het doen zijn...' Zei hij. Hij liep de kamer uit. Zonder er bij na te denken rende ik achter hem aan. 'Je weet zelf ook dat dat niet waar is!' Riep ik net iets te hard voor mijn gevoel. Hij stond stil met zijn rug naar me toe. 'Abby, als ik je nu zou vertellen wat ik voor je voel, dan denk je misschien vandaag dat we gemaakt zijn voor elkaar, maar morgen niet meer!' Zuchtte hij terwijl hij zich omdraaide. Hij had tranen in zijn ogen. Maar daardoor straalden zijn ogen zo mooi... 'Wacht even!' Onderbrak ik mijn eigen gedachten, 'zei je nou net dat je me leuk vind en van me houdt? Maar dan met andere woorden?'. Ik zag Harry rood worden en weg kijken. 'Abby, laten we elkaar vandaag negeren, zodat we morgen wel weten wat we zeggen en voelen' zei hij. 'Harry... Kan je dit nou echt niet zien? Sofie vertelde me dat je ongelukkig bent omdat je geen vriendin hebt! Nu staat er 1 voor je neus, en nu wijs je haar kei hard af!' Zei ik. Harry zuchtte maar zei niets. 'Oke... Weet je wat? Ik laat jou nadenken. Maar weet wel dat ik het zie zitten' zei ik. 'Hoelang mag ik na denken?' Vroeg hij zacht. 'Tot 12, dan ga ik naar huis. Dus als je voor 12 uur niet bij me bent geweest, weet ik dat je het niet wilt en zal ik je voortaan met rust laten...' Stelde ik voor. Harry knikte maar zei niets. Ik zuchtte en liep naar de keuken. Deze discussie maakte me hongerig!

P.o.v. Sofie
Ik propte nog snel mijn laatste stukje brood in mijn mond en trok mijn schoenen aan. Mikky stond al ongeduldig voor me met haar halsband om. Ik stond op en trok mijn jas aan. 'Wacht ik ga mee!' Hoorde ik Abby roepen. Ik lachte en wachtte rustig. En inderdaad, na nog geen minuut stond ze voor me. Ze trok snel haar jas en schoenen aan en we liepen samen met Mikky naar buiten.
Na een paar minuten lopen, brak de pijnlijke stilte aan. We keken beide zwijgend voor ons uit. Toen ik haar aankeek, zag ik haar gespannen kijken. 'Hey, gaat het wel?' Vroeg ik. Ze schrok op uit haar gedachten en keek me aan. 'O ja hoor' zei ze snel. 'Ab, ik ken je langer dan vandaag! Wat is er?' Vroeg ik. 'Luister...' Begon ze zuchtend wetend dat ze het niet langer voor me kon verbergen, 'gister avond hebben Harry en ik gezoend, maar ik had nog met Sam, dus ik ging vreemd' vertelde ze. 'Hoho wacht even! Hoezo HAD?' Vroeg ik geschrokken. 'Kom ik nog bij! Hoe dan ook: ik heb met Harry gepraat en hij zei dat ik eerlijk moest zijn. Dus ik belde Sam en legde het uit... Maar hij werd boos... Heel boos... Hij schold me uit voor van alles en nog wat. Toen we ophingen kwam Harry binnen. Hij maakte me duidelijk dat hij me leuk vond, en ik merkte dat ik ook iets voor hem voelde... Maar hij zei dat dat maar schijn was... Dus toen heb ik gezegd dat als hij het wilt proberen hij voor 12 uur naar me toe moet komen, en als hij niet komt weet ik dat hij dat niet wilt en dat het nooit iets word tussen ons...' Legde ze uit. 'Wow...' Was het enige wat ik uit kon brengen. 'Ab, luister, ik snap dat je nu gespannen bent. Maar ik weet bijna zeker dat hij naar je toe komt. Harry heeft al jaren geen vriendin gehad, en nu ze zomaar voor zijn neus staat, raakt hij in de war. Hij dacht dat het zo moeilijk was om een vriendin te krijgen, terwijl het nu blijkt dat ze gewoon voor zijn neus staat! Daar zit hij mee, dat is het enige waarom hij zo raar doet! Snap je?' Vertelde ik. Abby keek me dankbaar aan. 'Dankje' ze sloeg een arm om me heen en zo liepen we verder. Mikky liep vrolijk voor op. Van mij mocht ze los, ze is namelijk zo braaf!

P.o.v. Abby
Het was inmiddels 11:55. Ik had mijn spullen gepakt en zei iedereen gedag. Maar Harry... Harry had ik nog nergens gezien. De jongens van 5SOS waren al een tijdje weg en de meiden waren ook al weg. 'Tot op school' zei Sofie tegen me. 'Ja tot dan' zei ik. Ik liep de voor deur uit naar mijn auto. Ik opende die en dumpte mijn spullen erin. Na een diepe zucht stapte ik in. Net voordat ik de deur achter me dicht deed hoorde ik de voordeur weer open gaan. Ik draaide me naar de voordeur om en zag Harry aan komen lopen. Ik opende mijn auto deur weer en keek Harry afwachtend aan. Zijn haren zaten in de war en zijn ogen stonden half dicht. 'Ik wilde je nog een goede reis naar huis wensen' begon hij. 'Dankje' zei ik ongemakkelijk. 'En...'
______________________________
Oeeh wat zal Harry gaan zeggen??
Wat vinden jullie: moeten Abby en Harry samen komen of niet? Laat t me weten!
En sorry voor t kleinere hoofdstuk, maar ik vond dit het PER-FECTE moment om te stoppen. (Snap je m? Perfect? Nieuwe liedje van One Direction? :D)

Xx my

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now