XXXIII

1K 42 0
                                    

~de dag van Sofies vertrek naar Spanje~
P.o.v. Sofie
Ik werd wakker door mijn wekker. Of te wel: Niall. 'Prinses, vandaag is de grote dag! Word je wakker?' Fluisterde hij. Ik glimlachte maar hielt mijn ogen gesloten, 'alleen als ik een kusje krijg'. Niet veel later voelde ik Nialls zachte en warme lippen op die van mij. 'Tevreden?' Vroeg hij toen hij terug trok. 'Jep' zei ik en ik opende mijn ogen. Ik stapte uit bed en rekte me uit. 'Klaar voor?' Vroeg Niall. 'Helemaal!' Zei ik terwijl ik me omkleedde. Toen Niall ook was omgekleed liepen we naar beneden waar de rest al zat te ontbijten. Het was nog maar 8:16, wat doet iedereen hier?! 'Jullie gaan me toch niet vertellen dat jullie allemaal zo vroeg wakker zijn voor mij, of wel?' Vroeg ik. Iedereen knikte, 'dat is super lief van jullie!' Zei ik. Perrie was gisteren naar huis gegaan, dus alleen de jongens en ik waren nog over.
Na het ontbijt keek ik op twitter. Ik had duizenden meldingen, waarvan ik eigenlijk wel schrok. Ik zag dat ineens heel veel mensen mij volgde en me heel vaak hadden getaget. 'Euh jongens... Hoe kom ik aan zoveel volgers op twitter?' Vroeg ik. 'Ik denk dat de fans erachter zijn gekomen dat je mijn vriendin bent' zei Niall. 'Geen wonder als je foto's van jullie samen op twitter en instagram zet!' Zei Liam. 'Wat heb je gedaan?' Vroeg ik verbaast aan Niall. 'O, ik had een paar keer een selfie van ons samen online gezet...' Zei hij schamend. 'Wel leuke mag ik hopen' zei ik. 'Tuurlijk!' Zei hij blij terwijl hij zijn armen om me heen sloeg. 'Dus iedereen weet dat we samen zijn?' Vroeg ik voor de verduidelijking. 'Ik denk het' zei Harry. Ik scrolde door alle tweets heen en stopte met scrollen toen ik een nieuwbericht zag. Niall Horan heeft een vriendin! Las ik. Met een linkje erbij. Ik klikte erop en zag een heel bericht met foto's van Niall en mij erbij. Sommige waren selfies die we samen hadden gemaakt (waarschijnlijk de selfies die Niall online had gezet) maar ook met foto's dat Niall en ik hand in hand liepen door de straten. Die waren overduidelijk door de pers of door fans genomen. Ookal had Niall zijn zonnebril en zijn muts op. Verder stonden er allemaal dingen over mij en over onze relatie. Ze dachten dat we een weekje samen waren. 'Das grappig' zei Louis ineens. Ik had niet door dat hij met me mee las. 'Hoezo grappig?' Vroeg ik. 'Omdat de pers geen idee heeft hoelang jullie al samen zijn' zei hij deels lachend. Ik zuchtte en stopte mijn mobiel weg. Tuurlijk had ik ook de vele haat berichten gezien. Maar no way dat ik dat aan de jongens vertel! 'Wat is er Soof?' Hoorde ik Liam vragen. Ik keek op en keek hem vragend aan. 'Je kijkt zo sip' zei Liam. 'O, ik zit tegen de reis op...' Verzon ik snel. Maar nu ik er over na dacht, begon ik er echt tegen op te zitten. 'Dat hoeft niet, het is maar een uurtje vliegen! En Lilly haalt je op van het vliegveld! Voor je het weet zie je haar!' Zei Harry. 'Dank jullie wel jongens!' Zei ik terwijl ik ze allemaal omhelsde.
Een half uurtje later was het tijd om te gaan. Zayn legde mijn koffer en mijn rugzak in de achterklep en we stapten in. Louis had een arm om me heen gaslagen en wreef met zijn hand over mijn been. We zaten met z'n tweeën helemaal achterin. Dat wilde hij graag. Harry en Niall zaten voor ons, en Zayn en Liam zaten voorin. Ik zag dat Niall Louis in de gaten hielt. Maar ik hoop dat hij niet jaloers is, want ik voel niets voor Louis (behalve vriendschap) en hij ook niet voor mij. Hij is gewoon bezorgd, dat is alles. 'Zin om Lilly weer te zien?' Vroeg Louis. 'Eigenlijk wel... Het is al best lang geleden dat ik haar heb gezien' vertelde ik. 'Je gaat wel goed op jezelf passen, hè? En we gaan vaak skypen en whatsappen! Lilly heeft daar wifi dus dat kan' zei Louis. 'Ja, komt goed! Maak je nou maar niet druk!' Zei ik. Man hij is echt enorm bezorgd!
Niet veel later kwamen we aan bij het vliegveld. Het was enorm druk, omdat het vakantie is natuurlijk. Louis nam mijn koffer mee en Harry had mijn rugtas op zijn rug. 'Wat nou als de pers erachter komt dat we hier zijn?' Vroeg ik. 'Dat komt goed, geloof me' zei Niall. Hij had mijn hand vast en liep dicht tegen me aan. We gingen opzoek naar de juiste balie waar ik me koffer af moest geven en keken op het bord. 'Balie 5' las Niall voor. We liepen daar heen en ik ging in de rij staan met mijn rugtas en mijn koffer. Toen ik aan de beurt was liet ik mijn paspoort en mijn ticket zien. Ik zette mijn koffer op de band en zag dat die 17 kilo was. Hij mocht maximaal 20 kilo zijn, dus het was goed. Ze deed er een stikker op en deed dat ook op mijn rugtas. Ze gaf me mijn ticket terug en zei dat ik over een uur bij de gate douane moest zijn. Eerder mocht ook, maar niet later.
Na 45 minuten liepen ik en de jongens naar de douane toe. We hadden heerlijk wat gedronken bij een restaurantje en hadden gezellig gekletst. Ik merkte dat Louis een beetje nerveus was, net zoals Niall. We kwamen aan bij de douane, waar we afscheid moesten nemen. 'Nou, veel plezier bij Lilly! Goeie reis! En tot snel!' Zei Liam terwijl hij me omhelsde. 'Veel plezier, en niet bang zijn!' Zei Harry. Hij omhelsde me ook en gaf me een zoen op mijn hoofd. 'Tot snel' zei Zayn en hij omhelsde me. 'Tot snel Zayn' zei ik. Hij liet me los en Louis kwam naar me toe lopen. 'Pas goed op jezelf en laat zo snel mogelijk weten als je daar bent! Oke?' Zei hij en ook hij sloeg zijn armen om me heen. 'Maak je niet te veel zorgen, Lou, het komt goed' zei ik. 'Alsnog' zei hij. Hij bleef zijn armen om me heen houden en liet me niet los. 'Lou... Straks mis ik mijn vliegtuig' zei ik. Hij liet me meteen los en glimlachte. Ten slotte liep Niall naar me toe. 'Ik ga je missen, prinses' zei hij. 'Ik jou ook, Honey' zei ik. We sloten elkaar in onze armen en vervolgens zoenden we elkaar. 'Soof je vliegtuig' zei Zayn. Niall en ik trokken beide terug. 'Dan ga ik maar... Tot snel!' Zei ik. Ik liep zwaaiend naar de douane. De jongens zwaaiden terug en ik zag dat Niall tranen in zijn ogen had. Ik zwaaide en was aan de beurt bij de douane. Ik liet mijn paspoort zien en hij bekeek die goed. Toen die was goedgekeurd liep ik door. Ik zag dat de jongens er nog steeds stonden. Ik zwaaide en liep door. Ik ging een hoek om en toen zag ik ze niet meer. Ik ga ze enorm missen...

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now