LVIII

682 30 2
                                    

P.o.v. Sofie
De bel ging, wat betekende dat mijn laatste les begon. Ik zat tussen Jesse en Abby in. We legden onze boeken op tafel en onze docent begon vrij wel meteen met de wiskunde les. En als je denkt: wiskunde bij een journalistiek opleiding? Ja dat blijkt dus verplicht te zijn! Ik baal er ook van...
Na een tijdje zei de docent dat we aan het werk moesten. Dood stil begon de hele klas aan zijn/haar opdrachten. We mochten niet overleggen en geloof me, je wilt deze docent niet boos maken. Dus begon iedereen dood stil aan zijn/haar opdrachten. Na een tijdje kwam ik aan bij opdracht 25. Niet dat daar wat speciaals aan was, maar op dat moment schoof Jesse een briefje naar me toe. Ik zag dat Abby en hij er wat op hadden geschreven.
(Jesse, Abby, Sofie)
Hey, zullen we na school bij iemand thuis huiswerk maken?
Ik vind het goed! Bij wie?
Ja leuk! Bij mij kan het wel
We schoven het telkens door nadat we er wat op hadden geschreven.
Is goed! Ik rij wel!
Ik moet wel eerst naar huis... Is het goed als ik daarna naar jouw huis rij, Soof?
Is goed! Dan sms ik zo mijn huisgenoten want die zouden me ophalen.
Bij wie woon je allemaal dan?
Bij 5 jongens in een huis. Het is leuker dan het lijkt!
Oke dan gaan we na school naar Sofie?
Ja! Ik rij met Sofie meteen naar haar huis dan zien we jou daar later, Abby
Klinkt top!
Oke! Doen we dat!
Jesse schoof het briefje onder zijn boeken en we werkten snel verder. Tot mijn verbazing had de docent het niet gemerkt.
De bel ging. Het was 15:00, wat betekende dat ik uit was. Ik liep samen met Abby en Jesse naar onze kluisjes en pakten daar uit wat we nodig hadden. Ik had Niall onder de les een smsje gestuurd. Ik voelde mijn mobiel trillen als teken dat ik een berichtje had.
Ik: hey Honey! Jullie hoeven me niet te halen! Ik rij met een vriend mee naar huis en dan gaan we samen huiswerk maken bij ons thuis met nog een vriendin! Dat is wel goed, toch?? Xx Sofie
Niall❤️: als jij dat wilt mag dat! Ik was juist een beetje laat maar nu kan ik thuis blijven. Zie je zo! Love you 😘 X Niall
Ik: dankje Nialler! Je bent de beste! Love you too! 😘 X sofie
Niall❤️: i know right! 😉
Ik lachte en stopte mijn mobiel in mijn zak. Abby, Jesse en ik liepen met z'n drieën de school uit en samen naar de parkeerplaats. Abby stapte in haar eigen auto en Jesse en ik in zijn auto. Hij had een zwarte land rover. Ik had niet verwacht dat hij zo'n auto zou hebben... Maar wat weet ik nou van auto's?
Ik deed mijn gordel om en zette mijn tas op mijn schoot. Jesse starte de auto en we reden de parkeerplaats af. 'Hoe oud zijn die jongens waarmee je woont?' Vroeg hij ineens. 'Rond de 22 allemaal' zei ik. Hij knikte bedenkelijk. 'Maar je moet niet alles wat ze zeggen serieus nemen! Ze zijn nog al zorgzaam...' Het laatste zei ik zachtjes. Hij keek me aan en glimlachte lief, 'oke'. Ik glimlachte naar hem. Hij knipoogde snel maar focuste zich daarna weer op de weg. Ik keek naar buiten en zag langzaam het dorpje dichterbij komen. 'Volgende staar rechts' zei ik. Jesse knikte en sloeg rechtsaf. Ik zag het huis al dichterbij komen. 'Dat alleenstaande huis links is het' zei ik. Ik zag zijn ogen groot worden waardoor ik moest glimlachen. Hij parkeerde de auto voor de deur en we stapten uit. Ik liep voorop naar de voordeur en belde aan. Jesse stond achter me en ik voelde dat hij een hand op mijn schouder legde. Ik liet het er maar bij zitten en wachtte ongeduldig totdat iemand open deed. Wat ook gebeurde nog geen minuut later. Niall stond in de deur opening. Zijn haren zaten leuk en zijn ogen straalden prachtig. Als de vel blauwe lucht die over je waakte. Zo waakte Nialls ogen over mij. Hij had een zwart shirt aan met rode strepen op zijn mauwen. Ook had hij een half leren zwarte broek aan met daaronder zijn zwarte leren schoenen. Ik keek hem recht in zijn ogen aan. 'Prinses!' Zei hij blij. Ik liep naar hem toe en we omhelsde elkaar. En ik voelde dat hij zijn lippen in mijn nek zette. Na een tijdje lieten we elkaar los. Ik draaide me om naar Jesse en zag hem ongemakkelijk in de deuropening staan. 'Kom binnen dan stel ik je voor' zei ik. Hij glimlachte en volgde me naar de woonkamer. Ik zag dat Louis en Harry daar zaten. Niall stond naast me en pakte mijn hand vast. Met zijn duim streelde hij zachtjes over de rug van mijn hand. Het gaf me rust. Zijn uitstraling gaf mij rust. Zijn ogen gaven mij rust. Hij gaf mij rust.

P.o.v. Abby
Ik keek op mijn horloge en zag dat het 15:46 was. Ik zat in de auto opweg naar het huis van Sofie. Ze had me het adres gestuurd. Dat adres had ik dus in mijn tomtom gezet. 'Volgende afslag rechts' galmde de stem van mijn navigatie door de auto. Zoals de navigatie zei sloeg ik bij de eerstvolgende afslag af naar rechts. 'U heeft uw bestemming bereikt. De bestemming is links' galmde weer door de auto. Ik verminderde vaart en stopte bij een groot alleenstaand huis. Ik keek nog een keer op de tomtom maar zag dat dit huis het goede huis was. Ik parkeerde de auto op het erf en stapte uit. Ik pakte mijn tas en liep naar de voordeur. Ik belde aan en wachtte rustig af. Niet veel later ging de deur open. En daar stond een bruinharige jongen met 4 pijlen op zijn armen. Beter bekend als, Liam James Payne. Mijn ogen werden groot. Ik begon sneller te ademen en voor ik het wist werd het zwart voor mijn ogen.

P.o.v. Liam
Sofie had ons verteld dat haar vriendin nog zou komen, dus ik wist al wie er voor de deur zou staan. Maar toen ik de deur opende verwachtte ik toch wel wat anders dan dat gebeurde. Ik zag dat haar ogen groot werden toen ze mij zag. Ik merkte dat ze begon te hyperventileren. 'Hey' zei ik om haar afleiding te geven. Maar ik had niet het idee dat ze het had gehoord. En voor ik het wist viel ze bewusteloos op de grond. Er ging een schok door me heen. 'Jongens!' Riep ik meteen. Ik raakte half in paniek en knielde bij het meisje neer. Ik voelde haar hardslag maar die klopte gelukkig nog (dubbel zinnig, snappie?). Al snel zaten de andere jongens ook om haar heen. Ik legde haar in mijn armen en we liepen met z'n allen naar binnen. Ik legde haar neer op de bank en Louis legde al snel een koud doekje op haar voorhoofd. Jesse en Sofie waren naar beneden gerend en gingen bij haar zitten.
Na een kwartier kwam Abby (Sofie had het verteld) weer bij. Ze knipperde met haar ogen en keek om zich heen. 'Wat is er gebeurt?' Vroeg ze. 'Je viel flauw' zei Harry simpel. Abby keek om zich heen. Haar ogen werden groot toen ze zag wie er allemaal om haar heen zaten. 'Soof...' Begon Abby met een bibberende stem. 'Ja?' Vroeg Sofie aan haar. 'Toen je vertelde over je huisgenoten, kwam het niet in je op om te zeggen dat het One Direction was?' Vroeg Abby. 'Nee' lachte Sofie. We glimlachte en stelde ons voor. Na een kort gesprek gingen Jesse, Sofie en Abby naar boven voor hun huiswerk. Abby is echt een lieve maar verlegen meisje. Maar ik weet zeker dat als je haar beter kent dat ze echt super zou zijn!

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now