XXVI

1.1K 49 4
                                    

~2 dagen later~
P.o.v. Louis
Liam, Harry, Niall, Zayn en ik zaten in de woonkamer. Sofie lag al te slapen (want het was al 23:40). We waren allemaal stil en dronken wat cola. We hadden geen drank meer in huis, en we vonden het zielig dat als Sofie wakker zou worden dat ze dan opgescheept zou zitten met allemaal dronken lappen. 'Harry, wat heb je allemaal met Sofie besproken? Wat is er ineens gebeurt tussen jullie?' Vroeg Liam. 'Ze vertrouwt me en we hebben het leuk samen' zei Harry trots. Ik zag dat Niall gefrustreerd voor zich uit keek. 'Je weet toch wel dat ze nog steeds samen is met Niall, hoop ik' zei ik tegen Harry. 'Ja, we zijn gewoon vrienden, mag dat niet?' Zei Harry. 'Jawel, maar alsnog...' Zuchtte ik. 'Weet jij al waarom ze zo boos doet tegen ons?' Vroeg Zayn. 'Nee, dat is juist de fout! Jullie vragen haar de hele tijd waarom ze boos is, ik begin een leuk gesprek en vraag er verder niet naar! Dan kom je veel verder!' Zei Harry. Niall kreeg een glimlach op zijn gezicht. 'Maar ze vertrouwt mij wel' zei Harry trots. 'Ik hoop dat ze snel verandert' zuchtte Niall. 'Maar ze is echt super! En best knap...' Zei Harry uitdagend. Niall sprong meteen op. 'Je weet wat ik voor haar voel! En nu moet je eens je grote bek houden met je stoerdoenerige gedoe! Want je schept niet alleen op, je bent ook nog eens enorm gemeen tegen een vriend!' Zei Niall boos, eerder gezegd woedend. 'Wat maakt het uit Niall? Of ik opschepperig ben of niet, ik heb nu een betere band met haar dan jij' zei Harry trots. Niall werd rood van woede en zijn knokkels werden wit van spanning. 'Niall... Doe maar niet' zei Zayn rustig toen Niall kwaad op Harry af liep. Niall zuchtte en ging zitten. 'Maar ze houdt meer van mij dan van jou' zei Harry om er nog een schepje boven op te doen. 'Oke nu moet je echt je bek houden!!' Riep Niall kwaad. Liam stond op, 'Harry hou alsjeblieft op en Niall, misschien is het beter als je gaat slapen. Je bent moe en word daardoor sneller boos'. 'Yes Dad' zuchtte Niall. Hij stond op en liep naar boven. 'Waar was dat voor nodig Harry?' Vroeg ik toen Niall weg was. 'Zag je dan niet hoe hij erbij zat? Ik wist zeker dat hij ging ontploffen als ik dat zou zeggen! Ik wilde gewoon even lachen' vertelde Harry lachend. 'Niet over dat onderwerp Harry, dat is gewoon gemeen! Je weet hoe gevoelig dat ligt voor hem' zei Zayn. 'Oke, sorry' zuchtte Harry. 'Zeg dat maar tegen Niall' zuchtte Liam.
P.o.v. Sofie
Ik werd wakker en rekte me uit. Ik sloeg de dekens van me af en stapte uit bed. Ik liep naar mijn kledingkast en pakte er een simpel setje kleding uit. Ik trok het aan en bekeek mezelf in de spiegel. Toen ik tevreden was deed ik in mijn badkamer make-up op en liep daarna terug mijn kamer in. Toen ik zag dat het 9:12 was liep ik snel naar beneden. De jongens ontbijten altijd rond 9 uur, dus misschien kan ik nog mee eten. Zolang ik naast Harry zit, valt het wel mee. En misschien moet ik maar genieten van de leuke momenten die ik met ze heb. Al is het nep of niet, het zijn de enige leuke momenten die ik meemaak...
Ik liep de eetkamer in en zag dat de tafel gedekt was, maar het zag er niet naar uit dat er al gegeten was. Ik liep door naar de keuken en zag Niall daar staan. Hij stond eitjes te bakken met een schort aan. 'Moge Niall' begroette ik hem. Hij draaide zich met een schok om. 'Soof' zei hij terwijl hij me bekeek. 'Goedemorgen' zei hij uiteindelijk. 'Lekker geslapen?' Vroeg hij. 'Ja, jij ook?' Vroeg ik. 'Ja hoor' zei hij. Ik ging naast hem staan en bekeek de eitjes die in de pan lagen. 'Ziet er goed uit Horan' zei ik tevreden. 'Vind je?' Vroeg Niall. 'Ja, ik wil straks wel een stukje' zei ik. 'Dan moet je nog even wachten' hoorde ik iemand achter me zeggen. Ik draaide me om en zag Harry staan. Zijn haar zat helemaal in de war, maar verder zag hij er goed uit. 'Waarom moet ik nog even wachten?' Vroeg ik verbaast. 'Omdat Zayn nog slaapt' zei Harry met een glimlach. 'Das balen' zuchtte ik. 'Zullen we in de woonkamer gaan zitten?' Vroeg Harry. Ik draaide me om naar Niall die deels gefrustreerd naar de pan keek. 'Ik vroeg me eigenlijk af of ik Niall nog kon helpen' zei ik. 'Wil je dat?' Vroeg Niall verbaast. 'Tuurlijk!' Zei ik. 'Dan ga ik maar, je weet me te vinden' zei Harry tegen mij met een knipoog. Ik besteedde er niet te veel aandacht aan. 'Waarmee kan ik je helpen?' Vroeg ik aan Niall.
Nadat Niall en ik het eetbare gedeelte (om het zo te zeggen/schrijven/dingest) van het ontbijt hadden gemaakt, zette we dat op tafel. Liam en Zayn waren ondertussen ook beneden en we gingen allemaal aan tafel zitten. Ik ging tussen Harry en Niall in zitten. Naast Harry, omdat ik hem het meeste vertrouw. Naast Niall, omdat het eigenlijk mijn vriendje is en omdat we het net in de keuken ook heel gezellig hadden. 'Eetsmakelijk' zei iedereen en we begonnen aan het ontbijt.
Tijdens het ontbijt hebben we een leuk gesprek gehad. Met we, bedoel ik wij met z'n allen. Het werd weer echt gezellig zoals het was voordat mijn moeder me weghaalde. Niall en ik hebben ook weer gelachen samen. Het voelde echt weer goed. Ik was blij dat ze me weer hadden ontvoerd, hoe raar het ook klinkt.

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now