XII

1.8K 66 24
                                    

P.o.v. Niall
Sofie en ik liepen met Mikky door het bos vlakbij het huis. Mikky rook aan elke tak en aan elke struik. Ze zag er gelukkig uit, net als Sofie.
'Mikky mag wel los' zei Sofie. 'Rent ze niet weg dan?' 'Nee' ik knielde bij Mikky neer een klikte de riem los van haar halsband. Mikky rende vrolijk voor ons uit, maar bleef wel in ons zicht. Als ze een paar meter bij ons vandaan was, keek ze even om of we nog kwamen. Wat een lieve meid is ze toch.
'Niall?' Vroeg Sofie. 'Ja?' 'Wat heeft Zayn tegen mij?' 'Weet ik niet... Ik denk dat hij niet ziet wat een leuke meid je bent' 'dankje' ik sloeg een arm om haar heen. 'No problem Girl'. Ik wilde iets aan haar vragen, omdat ik enorm benieuwd was naar haar antwoord. Maar eigenlijk waren dat mijn zaken niet... Snap je me nog? Ik mezelf niet!
'Is er iets?' Vroeg Sofie. 'Wat? Nee, ik was in gedachten' 'je keek zo moeilijk' 'nou ja... Ik zou je dolgraag iets willen vragen, maar eigenlijk zijn het mijn zaken niet' 'ik snap je niet' zie je? Je bent niet de enige als je me niet begrijpt! Sofie begrijpt me ook niet! 'Weet je wat? Laat maar zitten! Ik heb dat nooit gezegd! Vergeet dat maar gewoon!' 'Wat moet ik vergeten?' 'Nou dat ik zei dat ik iets wilde vragen, maar dat dat eigenlijk niet...' 'Dan moet je me daar niet aan herinneren!' 'Oja!' We lachten. Ik sloeg een arm om Sofie heen. 'Mag ik je mijn grote broer noemen?' Vroeg ze. 'Tuurlijk kleine zus!' Lachte ik. 'Hey! Ik ben bijna 18, dus niet klein!' Zei ze "boos". 'Ja, maar ik ben 21, dus voor mij ben je klein!' Lachte ik. 'Wacht zijn jullie nu allemaal mijn broers?' Vroeg ze wat onzeker. 'Denk het wel' 'oke...' 'Wil je dat niet?' 'Jawel! Maar...' 'Als je een van ons leuk vind, moet je het gewoon tegen diegene zeggen! Ik weet zeker dat hij leuk reageert! Alleen bij Zayn ben ik niet zeker...' 'Geloof me: als Zayn zo blijft doen, zal ik nooit verlieft op hem worden!'

P.o.v. Sofie
Na een kwartiertje kwamen we thuis aan. Er stonden 3 auto's op het pad. Dat betekende dat Harry, Liam en Zayn ook thuis zijn. Niall en ik liepen naar de deur en liepen naar binnen. Mikky rende voor ons uit naar de woonkamer. 'Ah! Een lopend bolletje wol!' Hoorde ik Harry gillen. Ik lachte en deed mijn jas en schoenen uit. Niall had zijn schoenen en jas al uit en stond op me te wachten. We liepen samen de woonkamer in. 'Van wie is dat beest?' Vroeg Harry bang. 'Van mij! Dat is Mikky!' Zeg ik blij. Ik plofte op de bank neer en Mikky kwam meteen op mijn schoot zitten. Ze keek de jongens allemaal aan. Toen Harry naar me toe liep begon Mikky te grommen. 'Het is goed Mik' zei ik. Mikky stopte met grommen en ging rustig liggen. 'Waarom gromde ze?' Vroeg Harry bang. 'Om me te beschermen' lach ik. 'Wat schattig' lachte Louis. Harry kwam naast me zitten en aaide Mikky voorzichtig. 'Wat gaan we eten? Ik rammel!' Zei Niall. Louis keek me geschrokken aan. 'De koekjes!' Riep hij. Ik lachte en Louis rende als een speer naar de keuken. 'We hadden ze er toch al uit gehaald?' Vroeg ik verbaast. 'Ik had ze er weer in gezet omdat ze koud waren!' Schreeuwde Louis vanuit de keuken. Ik lachte en stond op. Mikky was al op Harry's schoot gaan liggen. Ik liep naar de keuken en zag Louis staan met een dienblad zwarte koekjes in zijn handen. 'We zeggen wel dat het choco koekjes zijn' fluisterde ik en ik knipoogde naar hem. Louis en ik liepen naar de woonkamer. Louis zette het dienblad op de salontafel. Niall was de eerste die een koekje pakte. Hij nam een hap, maar zijn gezicht betrok meteen. 'Verbrand!' Riep hij. Hij spuugde meteen de stukjes koek uit. Ik en Louis gierden het uit van het lachen. De andere jongens, behalve Zayn, lachten mee. Zayn keek boos en liep naar me toe. Hij pakte me vast bij mijn keel en keek hem kwaad aan. 'Wil jij ons dood hebben?!' Riep hij uit. Ik stopte meteen met lachen en keek hem bang aan. Hij kneep in mijn keel en kneep bijna mijn luchtpijp dicht. Op dat moment werd Zayn bij me weg getrokken. Ik deed meteen een paar stappen achteruit en belande vervolgens in de armen van Liam. Liam sloot me wel vaker in zijn armen. Hij was echt een soort grote broer voor me geworden. Ik zag hoe Harry Zayn mee trok naar het halletje en de deur achter zich dicht deed. Louis rende al snel achter ze aan. 'Gaat het?' Vroeg Niall die bij Liam en mij kwam staan. Ik knikte en zei verder niets. Liam streelde met zijn ene hand mijn haar en zijn andere hand wreef hij langzaam heen en weer op mijn rug. 'Sorry dat dit moest gebeuren...' Zuchtte Liam. 'Daar kunnen jullie toch niets aan doen' Antwoordde ik.
Na een tijdje liet ik Liam los en sloeg Niall een arm om me heen. 'Zal ik wat eten voor je maken?' Vroeg hij. 'Zodat je ook wat voor jezelf kan maken, zonder dat je een smoesje hoeft te bedenken?' Vroeg ik met een knipoog. Niall lachte en knikte. 'Nee, eet jij dat voor mij maar op! Ik ben moe...' Zuchtte ik. 'Oke dan' hij gaf me een kus op mijn hoofd en verdween de keuken in. 'Zal ik met je mee lopen?' Vroeg Liam bezorgd. 'Ja graag' antwoordde ik. Toen Liam en ik naar de trap liepen, kwam Harry vanuit het halletje naar ons toe lopen. 'Kan je even komen Li?' Vroeg hij. Liam keek me aan met een vind-je-het-heel-erg? blik. 'Ga maar, ik kom zelf wel boven, geen zorgen' ik glimlachte. Liam drukte snel een zoen op mijn kruin en liep met Harry mee. Ik liep naar boven en liep mijn kamer in. Ik sloot de deur achter me, maar deed hem niet op slot. Ik liep naar mijn eigen badkamer en waste mijn gezicht. Vervolgens liep ik naar mijn kast en pakte mijn pyjama daaruit. Ik kleedde me om en hing de kleren die ik vandaag aan had over mijn bureau stoel, zodat ik die morgen ook weer aan kon. Ik kroop mijn bed in en legde de dekens over me heen. Ik legde mijn handen onder mijn hoofd en staarde naar mij plafond. Even nadenken over wat er allemaal is gebeurt vandaag...
Mijn gedachtes werden al snel onderbroken door een zacht geklop op mijn deur, die vervolgens langzaam open ging. Liams hoofd verscheen om het hoekje van mijn deur. 'Soof? Ben je wakker?' Fluisterde hij. 'Nee ik slaap' antwoordde ik droog. Liam lachte en liep mijn kamer in. Hij sloot de deur zachtjes achter zich en liep naar me toe. Hij ging op de rand van mijn bed zitten en keek me aan. 'Zayn gaat een paar daagjes naar Perrie' was het eerste wat hij zei. Ik schrok een beetje en ging rechtop zitten. 'Waarom?' Vroeg ik verbaast. Het waren de beste vrienden, waarom zou hij ze dan verlaten. (Hint hint hint 😉) 'Hij zei dat dit hem te veel werd... Maar wij vonden het ook een goed idee, want dat is ook wat fijner voor jou. Je kent ons amper en dan word je al meteen dagelijks aangevallen door iemand die je totaal niet kent...' Vertelde hij. 'Hij hoefde toch niet voor mij weg te gaan' zei ik. 'Hij wilde zelf ook' zei hij. Ik keek voor me uit en dacht na. Dat de jongens hem zomaar lieten gaan omdat het fijner voor mij is... Wat zijn ze toch lief! 'En ik wilde je even welterusten zeggen' zei hij met een glimlach. Ik glimlachte zwakjes naar hem. 'Is er iets?' Vroeg hij. 'Ik vroeg me af of... Nou ja het is eigenlijk een rare vraag maar...' Stamelde ik. 'Zeg maar' zei Liam lief. 'Wil je bij me blijven?' Vroeg ik zacht. 'Tuurlijk' zei Liam en hij stond op. Ik keek glimlachend op. Ik had niet verwacht dat hij dat zou willen. 'Ik kleed me in mijn kamer om en ben zo terug!' Zei hij. 'Dankje Liam' Hij liep mijn kamer uit.
Als je nu denkt: ben je verlieft op Liam. Dan heb je hier je antwoord: nee. Hij is een grote broer voor me! Alle jongens, behalve Zayn, zijn nu grote broers voor me. Voor 1 van hun heb ik wel wat gevoelens... Maar wie dat is, zeg ik lekker niet!
Liam kwam terug in alleen zijn pyjamabroek. (Ja daaronder een onderbroek maar je snapt me wel!). Maar hij stond daar dus in alleen zijn broek. Wat betekende -je snapt hem waarschijnlijk al- dat ik zijn six-pack kon zien. En man! Wat is die mooi! Ik wist niet dat hij zoveel spieren had! Zo de juh!
Hij liep mijn kamer in en deed het licht uit. Hij kroop zachtjes naast me onder de dekens en ging tegen me aanliggen. Ik schoof wat dichter tegen hem aan en ik sloeg mijn armen om hem heen. Omg! Zijn borst was warm! Niet normaal! Mijn persoonlijke kachel ligt hier naast me! 'Mikky slaapt op mijn bed, goed?' Vroeg hij. 'Tuurlijk, zodat ze maar niet opgesloten zit' zei ik. 'Er staat een voederbakje en een waterbakje in mijn kamer' zei hij. 'Dan is het goed' glimlachte ik.
'Liam?' Vroeg ik voorzichtig na een tijdje. 'Ja Soof' zei hij. 'De andere jongens noemen jou toch Daddy D?' Vroeg ik. Liam gniffelde, 'ja dat klopt'. 'Moet ik je dan nu Brother D noemen?' 'Je moet helemaal niets, maar je mag me noemen zoals je wilt' zei hij. 'Dan noem ik je BrotherLi' lachte ik. 'Is goed Little Sis' zei hij. Ik glimlachte en voelde vlak daarna een zoen op mijn hoofd. 'Truste little sis' fluisterde Liam. 'Truste BrotherLi' fluisterde ik terug. Ik sloot mijn ogen en niet viel later viel ik inslaap.
______________________________
Hey lezers,
Ik wil jullie bedanken voor alle votes, reacties en reads! Daar ben ik heel blij mee!
Sorry dat ik wat langer duurt voordat ik weer update... Ik heb t een beetje druk met school en met mijn verzorgpony. Maar ik heb vanaf vrijdag vakantie! Dus dan zal ik vaker updaten voor jullie!
En laat me weten wat jij het leukste vind tussen:
- sofie en Liam
-sofie en louis
-sofie en harry
-sofie en Niall
- geen relaties
Ik denk persoonlijk niet dat Sofie en Zayn wat word...
Maar laat t maar weten! Als jullie het heel graag willen kan de relatie tussen Zayn en Sofie altijd nog veranderen! ;)

Lots of love,
Me

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now