XXXVII

904 36 11
                                    

P.o.v. Zayn
Liam, Harry, Louis, Niall en ik hebben net gepraat. En wat Louis vertelde, was best wel apart. Ik zag het niet aankomen en schrok er een beetje van. Dat verklaart wel zijn gedrag van de afgelopen dagen... Maar ik had het zeker niet verwacht! Ik zag wel dat hij er moeite mee had om het te vertellen. Maar dat snap ik wel, want dit is echt niet niets! Maar ik vind het wel stoer dat hij het heeft verteld. Eigenlijk had hij geen keus want als hij het niet had verteld... Ja... Dan... Dan zou ik niet weten wat er zou zijn gebeurt.

Ik liep mijn kamer in en deed de deur achter me op slot. Ik ging op mijn bed zitten en liet me achterover op het bed vallen. Ik staarde naar het plafond en niet veel later gingen mijn gedachten alle kanten op. Opeens kwam ik met mijn gedachten bij Sofie. Ik dacht aan hoe onze band is veranderd vanaf het begin dat we elkaar leerde kennen tot nu. Ik kwam er achter dat ik het leuk vond om haar soms bang te maken. Is dat raar? Ik denk het niet. Dat deed ik ook altijd bij mijn zussen. En wij hebben ook gewoon een goede band. Als Sofie me meer vertrouwt, kan dat misschien ook zo bij ons worden. Dan laat ik haar een paar keer schrikken en misschien zij mij ook. Dat zou echt de perfecte band zijn tussen een vriend en een vriendin, vind ik. Sofie heeft wel pit, en dat vind ik leuk bij een meisje. Niet dat ik verliefd ben op haar! Maar dat is wat ik zoek ik mijn vrienden, pit. Klinkt raar, maar ik ben ook raar!
P.o.v. Louis
Ik heb de jongens net mijn grote geheim verteld. Het koste veel moeite maar het is me toch gelukt! Ik heb ze alleen nog niets verteld over Floor... Maar dat doe ik liever als Sofie er ook bij is. Dat vind ik het eerlijkst.
P.o.v. Sofie
Ik werd wakker en opende mijn ogen. Ik keek om me heen en moest even twee keer nadenken toen ik een onbekende kamer zag. Maar al snel herinnerde ik me dat ik bij Lilly was. Ik zuchtte en miste het warme lichaam van Niall om me heen. Ik had geen idee dat ik hem zo zou missen. Ik zuchtte en draaide me op mijn rug. Ik keek naar het plafond. Ik dacht aan hoe de dag zou gaan verlopen. Ik hoopte dat Danny uit mijn buurt zou blijven.
Na een tijdje had ik geen zin meer om te blijven liggen (en ik had honger) dus vond ik het tijd om mijn bed uit te komen. Ik sloeg de dekens van me af en stapte uit bed. Ik pakte een kort broekje met daarop een roze croptop en deed het aan. Ik bekeek mezelf in de spiegel en deed mijn witte allstarts erbij aan. Ik kamde mijn haren en deed een beetje make-up op. Ik liep mijn kamer uit naar de woonkamer. Het hele huis had 1 verdieping dus alles was op de eerste verdieping. Ik zag dat de tafel gedekt was maar dat er al gegeten was. 'Hey soof!' Hoorde ik achter me. Ik draaide me om en zag een vrolijke Lilly staan. 'Goede morgen' zei ik terwijl ik haar een knuffel gaf. 'We wisten niet tot hoelaat je uit zou slapen, dus we hebben al gegeten' zei ze toen we elkaar los lieten. 'Geen probleem' zei ik. 'Mijn ouders willen dat ik mee ga boodschappen doen, wil je ook mee?' Vroeg ze. 'Ik ga liever even eten' zei ik. 'Oke, vind je het niet erg?' Vroeg ze. 'Nee, ik red me wel' zei ik. 'Oke, we zijn niet lang weg!' Zei ze toen ze weg liep. Ik zei nog gedag en begon aan mijn ontbijt.
Na mijn ontbijt liep ik naar mijn kamer om mijn mobiel te halen. Ik pakte hem op en zette hem aan. Ik schrok toen ik mijn kamerdeur open hoorde gaan. Ik draaide me met een ruk om en zag Danny staan. Hem was ik helemaal vergeten. 'Had ik niet gezegd dat deze kamer verboden terrein was voor jou' zei ik met een geïrriteerde zucht. 'Ook goedemorgen' zei Danny met een zucht. Ik keek of ik nog berichtjes had, maar keek weer naar Danny toen ik zijn ogen in mijn rug voelde branden. 'Ga je nog weg?' Vroeg ik geïrriteerd. 'Soof, ik wil het alleen maar goed maken' zei Danny. 'Dan moet je toch met een beter verhaal komen' zei ik. 'Een beter verhaal?' Vroeg hij verbaast. 'Ja, je zegt nu dat je het wilt goedmaken terwijl je gister tegen me stond te schreeuwen en stond te zeggen dat ik loog' zei ik. 'Ja... Je hebt ook wel gelijk...' Zuchtte hij. 'Ga je nu mijn kamer uit?' Vroeg ik. 'Niet voordat het is uitgepraat' zei hij. Ik zuchtte. Dit deed me echt denken aan toen ik bij de jongens was nadat ze me voor de tweede keer ontvoerd hadden en ik niet met ze wilde praten. 'Soof, ik hou nog steeds van je! Echt waar!' Zei hij. Ik zag nu pas dat hij naast me stond. 'Danny... Ik kan je niet meer vertrouwen...' Zuchtte ik. 'Hoe kan ik het bewijzen?' Vroeg hij. Man dit deed me zo denken aan die ruzie met de jongens! Niet normaal! 'Weet ik niet' zei ik en ik liep mijn kamer uit. Ik voelde dat hij mijn pols vast greep en me tegen hielt. Ik keek hem verbaast aan. 'Hou je nog wel van me?' Vroeg hij. 'Ik denk niet dat ik van je kan houden als ik je niet vertrouw' zei ik. 'Maar vind je me nog leuk?' Vroeg hij. Ik zuchtte, 'ik denk niet dat t nog wat word tussen ons'. Zijn greep werd minder en hij liet me los. Ik liep naar de woonkamer en plofte daar neer op de bank. Ik keek op mijn mobiel en zag dat ik wat berichtjes had van de jongens.
Liam: goede morgen! Lekker geslapen?
Louis: ja hoor Liam! Jij ook?
Liam: ik vroeg het aan Sofie... 😑
Louis: o... Maar ik heb lekker geslapen!
Zayn: das mooi Lou
Louis: vind ik ook Zayn! 😊
Niall: nog plannen vandaag, Soof?
Harry: wij hebben vandaag een vergadering over een nieuw album en een nieuwe tour enzo...
Ik: goede morgen allemaal! Ik heb wel goed geslapen! Miste alleen iets toen ik wakker werd (if you know what i mean 😉) Ik heb geen plannen vandaag! Lilly is boodschappen aan het doen en ik ben in het huis. Ik denk dat ik zo naar het strand ga. Succes bij de vergadering! 😘
Niall: i know what you mean! 😊
Ik: mooi zo! Ik denk ook niet dat de anderen het zullen begrijpen! 😅
Liam: je miste Niall om je heen, of niet? 😑
Ik: 10 punten voor meneer Payno!
Louis: hey little sis! Veel plezier op het strand!
Harry: ik heb gehoord dat Spanje prachtige stranden heeft!
Liam: van wie dan?
Harry: mezelf 😊
Liam: 😑
Ik: heb je een nieuwe favoriete smiley Liam? 😄
Liam: ja! Ik kan hem vet vaak gebruiken bij een gesprek met de andere jongens
Zayn: ik ga vandaag nieuwe graffiti kopen 😊
Ik: is dat nu al op?
Zayn: maybe! 😅
Liam: je had vorige week 5 nieuwe bussen gekocht! 😨
Zayn: die zijn nu op! 😆
Liam: 😑
Ik: ik ga maar eens naar het strand! Spreek jullie later!
Louis: vanavond weer skypen?
Ik: tuurlijk! 😘
Niall: veel plezier op het strand! En tot vanavond! ❤️
Harry: veel plezier!
Zayn: have fun!
Louis: vergeet je niet in te smeren!
Ik: zal ik niet vergeten! Thanks! Jullie ook veel plezier! 😘❤️
Ik legde mijn telefoon weg en liep terug naar mijn kamer. Ik pakte een handdoek uit de kast en deed mijn bikini aan. Ik deed zonnebrand in een tas samen met de handdoek (zo'n strandhanddoek) en deed mijn slippers aan. Ik pakte mijn mobiel en mijn zonnebril en deed alles in mijn tas. Ik liep naar de achterdeur. 'Ik ben naar het strand!' Riep ik. Ik hoorde nog een "oke" van Danny en liep naar buiten. Gelukkig had Lilly me laten zien waar het strand was. Het was nog geen 5 minuten lopen, gelukkig.
Na ongeveer 5 minuten kwam ik aan bij het strand. Het was best rustig, dus een plekje had ik zo gevonden. Ik legde mijn handdoek neer en ging erop liggen. Ik smeerde me in met zonnebrand en deed mijn zonnebril op. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van de zonnestralen die op mijn huid kwamen.
Ik werd wakker doordat er iets of iemand in mijn zon ging staan, dat schaduw op mijn gezicht veroorzaakte. Ik opende mijn ogen en zag een jongen van ongeveer 20 jaar staan. Hij stond naast me en bekeek me met een brede grijns. 'Hallo? Is er iets?' Vroeg ik. Hij keek me aan en ik zag zijn ogen stralen. 'Hallo schoonheid!' Zei hij. 'Kan ik je ergens mee helpen?' Vroeg ik. 'Ja dat kan je zeker' ik hoorde in zijn stem lust. Ik werd er bang van. 'Waarmee kan ik je helpen?' Vroeg ik bang. 'Daar kom je wel achter' zei hij met nog meer lust in zijn stem dan eerst. Ik moet hier weg, en wel nu meteen!
______________________________
Wat zou Louis hebben verteld aan Zayn, Harry, Liam en Niall?
Daar kom je maar op 1 manier achter! 😈
Xx my

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now