LX

732 28 3
                                    

P.o.v. Sofie
Een paar weken later...
Lief dagboek, het is vandaag zaterdag 12 September, wat betekend dat Niall morgen jarig is. Je zou zeggen dat ik daar zin in heb, maar dat heb ik eerlijk gezegd niet. Wel in het feestje zelf, maar niet in de voorbereidingen. Vandaag moet er namelijk heel veel gebeuren. Niall heeft gister de uitnodigingen al gestuurd maar vandaag moeten we de tent klaar maken en alles regelen. Niall wilde geen verassingsfeestje en gaf ons de kans ook niet om die toch te regelen. Ik zuchtte en sloeg mijn dagboek dicht. Eigenlijk was het geen dagboek maar een schriftje waar ik dingen op schreef als iets me dwars zat of gewoon omdat ik daar zin in had. Ik keek op de klok. 12.49. Om 13 uur komen de andere jongens terug van de studio om ons helpen met alle voorbereidingen. Dan hoop ik dat ik zomaar kan wegsluipen om mijn cadeautje voor Niall op te halen.
Ik liep de tuin in, waar een grote feesttent stond. Ik zag dat Niall druk bezig was met van alles neer te zetten. 'Het feest kan beginnen!' Hoorde ik Louis roepen. Ik draaide me om en zag Liam, Harry, Zayn en Louis aan komen lopen. 'Hey jongens!' Zei Niall die naast me kwam staan. Ik sloeg een arm om hem heen en ging tegen hem aan staan. 'Zo niet te klef doen hè! Ik mocht Sophia ook niet meenemen!' Zei Liam. 'Morgen mogen al jullie vriendinnen komen' zei Niall. Ik zag Harry sip kijken. 'Hazz, jij vind wel iemand' zei ik. Hij glimlachte dankbaar naar me. Ik liep naar hem toe en omhelsde hem. 'Waar kunnen we mee helpen?' Vroeg Liam. Niall leidde ze de tent in. Harry en ik stonden nog steeds met onze armen om elkaar heen. 'Gaat het kleine?' Vroeg hij zacht aan me. 'Ja... Ik heb het alleen een beetje druk...' Zuchtte ik. 'Kan ik je helpen als je wil' zei hij. 'Ik denk dat Niall je hulp meer nodig heeft dan ik' zei ik. 'Niall krijgt al genoeg hulp. Ik wil jou helpen!' Zei hij. Ik liet hem los en keek hem glimlachend aan. 'Dankje Hazz' zei ik. 'Wat moet je allemaal nog doen?' Vroeg hij. 'De taarten regelen en ophalen, hapjes maken, het cadeau regelen, een band regelen...' 'Wowowo! Wacht even! Hoezo een band? Wij zijn er toch?' Onderbrak Harry mij. 'Ja, maar jullie moeten ook kunnen feesten en dansen dus dan hebben we een aparte band nodig' zei ik. 'Wat nou als we een 2 bands regelen' stelde hij voor. 'Kan ook, maar we hebben er niet eens 1!' Zei ik. 'Luister, jij gaat het cadeau regelen! Ik regel de bands en zorg voor de taarten zodat jij die kan ophalen, oke?' Zei hij. 'Meen je dat?' Vroeg ik met grote ogen. 'Ja! Ga jij maar! Ik zorg eerst voor die taarten zodat jij die kan ophalen en regel daarna die bands!' Zei hij. 'Super bedankt!' Zei ik. Ik omhelsde hem kort en zette een zoen op zijn wang. 'Geen probleem! Ga nou maar! Hoelaat moeten de bands hier zijn?' Vroeg hij. 'Als ze vandaag kunnen komen voor een test, graag' zei ik. 'Komt goed! Ga jij maar' zei hij. 'Super bedankt Harry!' Zei ik en ik rende meteen naar binnen om mijn jas en schoenen aan te doen. Ik pakte vervolgens mijn autosleutels (van Nialls auto maar who cares?) En pakte mijn telefoon. Ik stuurde Merel een sms.
Ik: hey wil je mee met mij om dingen te regelen voor het feestje morgen?? X Soof
Ik kreeg al meteen reactie.
Merel: ja tuurlijk! Ik kom je meteen halen!
Ik: super! Je mag trouwens in Nialls auto rijden als je dat wilt :)
Merel: ja!!!!! Gaaf! Ik kom er meteen aan!
Ik stopte mijn mobiel weg en liep naar buiten. Niall kwam meteen naar me toe. 'Hey prinses, waar ga je heen? Je kan geen auto rijden' zei hij. 'Ik en Merel gaan naar de stad' zei ik. Zijn gezicht veranderde meteen naar teleurgesteld. 'Maar we zijn toch bezig voor het feest? We hebben het juist druk' zei hij. 'Voor je taarten toch, gekkie' lachte ik. Hij schoot meteen in de lach, 'oja!'. Ik gaf hem een kusje op zijn lippen. 'Je bent super, prinses' zei hij. 'Jij bent beter, Honey' glimlachte ik. 'Mag niet liegen tegen de bijna jarige job!' 'Bijna is niet helemaal dus nu ben je niets' lachte ik. 'O, dus ik ben niets...' 'Het enige dat je bent is mijn perfecte vriendje' lachte ik. Ik zag hem blozen. 'En jij het perfecte vriendinnetje' zei hij. Ik zette mijn lippen op die van hem.

'ziet er goed uit!' hoorde ik achter me. Niall en ik trokken beide terug en ik draaide me om. Merel stond daar met grote ogen te kijken naar onze feesttent. 'vind je het leuk?' vroeg Niall. 'zeker weten! Maar ik vind het nog leuker dat ik in jouw auto mag rijden!' lachte ze. Nialls ogen werden groot. 'van wie?' vroeg hij verbaast. 'ze laat hem heel' zei ik. Niall keek me vragend aan. 'heb jij haar toestemming gegeven?' vroeg hij. 'ja, mag wel toch?' vroeg ik. Hij glimlachte, 'als jij haar toestemming geeft vind ik het ook goed! Ik dacht dat Harry haar toestemming had gegeven ofzo' zei hij. 'nee joh!' lachte Merel. 'zullen we gaan?' vroeg ik aan Merel. 'ja! Let's go!' zei ze. Ik gaf Niall een snelle zoen en liep met Merel mee naar de garage. Ik opende de grote deur met de afstandsbediening en we stapten in Nialls auto. Merel startte hem en we reden weg.

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now